Mužské ego je v mnohých prípadoch založené na tom, že čím väčší penis muži majú, tým sa cítia lepšie a myslia si, že o to lepší bude aj ich sexuálny život. Hoci dámy tvrdia, že veľkosť mužského penisu nie je tým najpodstatnejším parametrom, muži to vnímajú inak – svoju mužnosť merajú na centimetre. Naskytá sa otázka, dá sa zväčšiť mužská pýcha? Ako zväčšiť penis? Niektorí muži si myslia, že je to nereálne a penis sa dá zväčšiť iba chirurgicky. Existuje však niekoľko spôsobov, ako sa to dá docieliť aj prirodzenou cestou. Čítajte ďalej a všetko potrebné sa dozviete.

Aj vy sa pýtate, ako môžete zväčšiť váš penis?

Táto téma je medzi mužmi veľmi žiadaná a vyhľadávaná. Väčšina hľadá spôsoby a rady, ako zväčšiť penis a na internete ich nájdu naozaj mnoho. Ale určite by ste nemali veriť všetkému, čo tam nájdete. Nie všetko funguje a nie všetko, čo nájdete na internete je aj bezpečné.

Po zväčšení penisu v kútiku duše túži väčšina mužov. Niekto ho má malého a skutočne potrebuje aspoň pár centimetrov „pridať“. Ale aj keď sa spýtate vybavenejšieho muža, odpovie rovnako, že by pár centimetrov s radosťou privítal. Mnohí sa snažia svoj penis zväčšiť prirodzenou cestou a rozhodnú sa pre rôzne pomôcky. V dnešnej dobe nájdete mnoho erotických pomôcok na zväčšenie penisu. Všetky tieto pomôcky vám zabezpečia zväčšenie a zároveň aj lepšie prekrvenie penisu.

Ako zväčšiť penis bez chirurgického zákroku.

Rady a tipy ako zväčšiť penis

Asi všetci sa zhodnú na tom, že veľkosť penisu je už od dávna pilierom mužského sebavedomia a muži, ktorí si myslia, že majú malý penis, sa práve z tohto dôvodu mnohokrát vyhýbajú miestam so spoločnými sprchami. Často tento „komplex“ zasahuje aj do intímneho a sexuálneho života a títo muži sa boja vzťahov a sexuálneho kontaktu so ženou. Ako zväčšiť penis bezpečne a jednoducho sa dočítate ďalej.

Preč s pivným bruchom

Áno, niekedy stačí tak málo k tomu, aby ste rýchlo a jednoducho zväčšili penis. Je faktom, že pivné brucho nad „mužskou pýchou“ spôsobuje, že penis vyzerá omnoho menšie. Navyše nadváha znižuje sebaúctu a zhoršuje aj celkový vzhľad tela.

Vákuová pumpa pre zväčšenie penisu

Vákuové pumpy sú primárne založené na tom, že sa pri stláčaní balónika znižuje tlak v priestore pumpy (okolo penisu), vďaka čomu dochádza k zvýšeniu tlaku v ňom a k veľkému plneniu toporivých teliesok. V preklade to znamená, že do penisu prúdi väčšie množstvo krvi, čím sa mierne jeho veľkosť zväčší a zároveň sa zväčší aj jeho priemer. Tieto pumpy pomôžu nielen mužom, ktorých trápi o niečo menší penis, ale aj tým, ktorí majú problém s kvalitnou erekciou. Účinok je takmer okamžitý a viditeľný, no jeho nevýhodou zostáva jeho krátkodobejšie trvanie. Trvalejšie zväčšenie penisu nastane pravidelným používaním vákuových púmp. Ako teda zväčšiť penis? Používajte vákuové pumpy!

Pumpy sa rozdeľujú na vibračné, nevibračné a vybrať si môžete aj z rôznych veľkostí a materiálov. Podtlakom, ktorý vzniká vo vákuovej pumpe sa zaručene naženie toľko krvi do penisu, že môže podrásť až o niekoľko centimetrov. Odporúčame napríklad pumpy na penis značky Bathmate, ktorá sa považuje za najúspešnejšiu a najlepšiu firmu na zväčšovanie a posilňovanie penisov. V kombinácií s erekčným krúžkom tento stav môže pretrvať naozaj dlho!

Avšak pri dlhodobom používaní sa môžu poškodiť tkanivá v penise, čo môže výrazne ovplyvniť erekcie, takže vákuovú pumpu odporúčame nepoužívať príliš často. Iné je to však s pumpami Bathmate, ktorým podtlak vytvára voda. Je dokázané, že pumpy značky Bathmate dokážu pravidelným používaním zväčšovať penis a pomáhajú s nedostatočnou erekciou. Mnoho mužov si kládlo otázku ako zväčšiť penis? Vákuové pumpa Bathmate už poslúžilo viac ako miliónom mužov na vyriešenie ich problému s mužnosťou. 

Ako zväčšiť penis? Vákuová pumpa Bathmate je riešením.

Ako zväčšiť penis? Pravidelne cvičte rôzne techniky

Môže to znieť bláznivo, ale skutočne existujú špeciálne cvičenia, ktoré sú priamo určené na predĺženie penisu. Jedným z nich je napríklad Jelquing, ktorý pripomína „dojenie penisu“. Ochabnutý penis sa opakovane vyťahuje pomocou palca a ukazováka. Zvyšuje sa tak krvná kapacita penisu a tým sa akoby zväčšuje. Táto technika je najznámejšia a postupné naťahovanie penisu vo forme „dojenia“ stimuluje rast nových buniek, čo má za následok postupné predlžovanie penisu. Avšak treba byť maximálne opatrní!

Toto cvičenie nikdy nerobte na sucho, vždy používajte lubrikačný gél a začínajte s menšou intenzitou. Výsledky sú veľmi individuálne a nedá sa všeobecne povedať, ako to pôsobí – u každého muža môžu byť výsledky individuálne.

Kedy cvičiť Jelquing?

Správne by sa mal tento cvik vykonávať v stave, kedy ešte penis nie je v ochabnutom stave, ale zatiaľ ani v úplne stoporenom. Ideálna doba cvičenia je 30 minúť vo frekvencií 3x do týždňa – teda ak chcete vidieť výsledky pri udržaní vitality a veľkosti penisu.

Ako cvičiť Jelquing?

Zapojte ukazovák a palec do pomyselného gesta OK a jemnou intenzitou stlačte penis pri koreni. Ľahkou silou v OK úchope prechádzajte po penise od jeho základne k žaluďu. Tento pohyb by mal trvať približne 3 sekundy.

Toto celé cvičenie je potrebné vykonávať aspoň 30 minút. Cvičenie vás v žiadnom prípade nesmie bolieť, ak by sa tak dialo, zmiernite silu úchopu. Netreba zabúdať, že výsledky sa nedostavia hneď. Zväčšovanie penisu pomocou tejto metódy je vo väčšine prípadov „beh na dlhú trať“. Prvé výsledky môžu byť viditeľné približne za dva mesiace, ale aj to je veľmi individuálnou záležitosťou.

A ako zväčšiť penis aj pomocou iných cvičení? Ďalšou známou technikou sú aj Kegelove cviky, ktoré primárne pomáhajú najmä so stoporením, zbavia vás predčasnej erekcie a budete mať vďaka nim zdravší a tvrdší penis. Na Kegelovom cviku je veľmi výhodné to, že ho môžete vykonávať prakticky kdekoľvek – či už niekde čakáte, cestujete do práce, sedíte za počítačom alebo ležíte pred televízorom. Najdôležitejšie je poctivé precvičovanie. Počas cvičenia nezadržujte dych, nesťahujte brucho ani zadok.

Pri Kegelových cvikoch sa precvičuje sval nazývaný PC sval. Tento sval sa nachádza na panvovom dne – na mieste, kde sa spája análny otvor a semenníky so stehennými kosťami.  Ako zistíte, o ktorý sval sa jedná? Najlepším spôsobom je pokúsiť sa zastaviť prúd moču. Sval, ktorým ste to dosiahli je povestný PC sval. Ak ho neprecvičujete a tento sval ochabne, môže to viesť k zhoršeniu a skráteniu sexuálneho styku. Pri cvičení je kľúčové sval sťahovať čo najdlhší čas. Zo začiatku zrejme vydržíte iba pár sekúnd, no neskôr precvičovaním by ste sa mali dostať na úroveň 10 sekúnd. Po tomto intervale sval uvoľnite a znova opäť stiahnite. Toto cvičenie sa odporúča opakovať 20 až 30 krát a ideálne je cvičiť dva krát denne.

Ako možno zväčšiť penis pomocou extenderov

Ak chcete vyskúšať niečo viac, ako iba obyčajné cvičenie – na podobnom princípe naťahovania penisu fungujú aj prístroje, ktoré sa nazývajú „naťahovače, extendery“. Jedná sa o mechanické prístroje, ktoré sú určené k trvalému noseniu. Jednoducho sa do nich upevní penis a ten sa vplyvom pôsobenia závažia alebo iného mechanického princípu natiahne. Avšak je dôležité, aby toto natiahnutie trvalo niekoľko hodín vkuse.

Ako zväčšiť penis pomocou andropenis extender.

A čo krémy, gély, tabletky a náplasti?

Ak uprednostňujete menej invazívne riešenia, existuje veľa tabletiek a rôznych pomôcok na predĺženie penisu vo forme vodičiek, tinktúr, mastí, gélov alebo krémov s obsahom hormónov, ktoré sľubujú zväčšenie penisu. Avšak je známych len veľmi málo dôkazov, aby to potvrdili. Pri výbere buďte vždy opatrní, niektoré z nich môžu dokonca obsahovať nebezpečné látky.

Ak očakávate od tabletiek rýchle a trvalé výsledky vo forme zdvojnásobenia veľkosti vášho penisu, určite budete sklamaní. Tabletky na zväčšenie penisu nepôsobia na trvalé zväčšenie a ani vám penis nezväčšia o niekoľko centimetrov, ako to mnohí predajcovia uvádzajú. Je pravdou, že ku zväčšeniu príde len krátkodobo a to len počas erekcie. V kľudovom režime bude penis rovnako veľký ako pred užívaním tabletiek.

Ako zväčšiť penis chirurgickým zákrokom

Keď sa rozhodnete pre chirurgický zákrok, máte dve možnosti – buď sa rozhodnete penis predĺžiť alebo zväčšiť jeho obvod. Na zväčšenie obvodu penisu lekári väčšinou vstreknú tuk, ktorý odoberú z iných častí tela do penisu. Niektoré štúdie zistili, že ak sa tuk nedistribuuje správne, môže dôjsť k dlhodobému znetvoreniu penisu.

Pri predĺžovaní lekári narežú väzy, ktoré spájajú penis s dolnou časťou brušných svalov. Po ich odstránení sa penis automaticky predĺži. Tkanivo sa následne umiestni medzi lonovú kosť a predĺžený penis. Týmto zákrokom môžete zväčšiť penis o 2 až 3 cm. Nevýhodou je, že môžete mať problém s dosiahnutím erekcie. A to vám za to nestojí... alebo doslovne – nebude stáť.