Ak sa povie slovo análny sex, väčšina z nás ho ešte nemá preskúmany, alebo väčšina z nás má s ním zlú prvú skúsenosť. Veľa párov o análnom sexe nehovorí alebo sa do takéhoto sexu ani nepúšťa. My vám poradíme, ako začať váš prvý análny styk bez obáv a ukážeme vám, že pustiť sa do toho nemusí byť vôbec nepríjemné. Veľa z nás berie tento druh sexu ako tabu a prichádza tak o radosť a potešenie. Pomôžeme vám, pustiť sa do análneho styku a naučíme vás ako postupne experimentovať osamote alebo s partnerom. Na to, aby ste dosiahli uspokojivý sexuálny život vám môžu dopomôcť aj análne sexuálne hračky. Premýšľate o tom, že by ste prvý krát zažili análny sex? My vás o ňom všetko naučíme krok po kroku.

Krok 1 – Análny sex musí začať čisto

Je samozrejmé, že ak začínate hrátky v oblasti, ktorá je určená na vyprázdňovanie, budete musieť zaistiť, aby bol váš vnútorný otvor čistý. Urobte si relaxačný kúpeľ a miesto si poriadne vyčistite. Na začiatok môžete použiť análnu sprchu, aby ste zaručili úplnú čistotu. Pre lepší pocit sebaistoty si môžete análny otvor jemne oholiť. Budete prekvapený, aké vám to môže dodať sebavedomie do vášho štartu. 

análna sprcha pre hygienu počas análneho styku

Krok 2 – Análny sex nemôže byť bez lubrikantu

V žiadnom prípade nezačínajte s análnym stykom bez použitia akejkoľvek formy lubrikantu. Na trhu je mnoho skvelých výrobkov, ktoré si môžete kúpiť, avšak najlepšie sú husté špeciálne análne lubrikanty. Lubrikačný gél JUST GLIDE ANAL - 1000ml je odolný lubrikant na vodnej báze, ktorý vyniká svojimi kĺzavými vlastnosťami, ale aj pridanými látkami, ktoré napomáhajú k bezpečnému análnemu styku.

lubrikačný gél na bezpečný análny sex

Krok 3 – Začni jednoducho

Ak začínate s análnym sexom prvý krát, začnite pomaly. Na začiatok by mali stačiť prsty vášho partnera alebo začiatočnícky análny kolík. Análne kolíky sú výbornou sadou pre začiatočníkov. Použitím malej hračky sa váš otvor zoznámi s pocitom prieniku a pomôže vám uvoľniť svaly. Vás partner by mal začať tým, že namaže kolík alebo prst lubrikantom a potom jemne zapracuje, vmasíruje prst alebo kolík, pokiaľ nebude jemne ponorený. Ak použijete análny kolík, mali by ste začať od najmenšieho po väčší, ale len pokiaľ sa stále cítite pohodlne a spokojne. Nezabudnite, že análny styk sa nesmie zaobísť bez lubrikantu! Ak už budete pripravený, môžete prejsť na väčšie análne hračky ako je napríklad dildo alebo penis. Pamätajte si, všetko chce čas. Všetko robte pomaly, neskôr sa môžete rozhodnúť, či budete zrýchľovať, ale dovtedy sa snažte robiť veci jednoduchšie.

análne kolíky pre spestrenie análneho sexu

Krok 4 - Čistenie

Po každom skončení análneho styku si poriadne vyčistite konečník, sexuálnu hračku alebo časť tela, ktorá do vás vnikla. Čistiaci prostriedok Čistiaci prostriedok SPRITZ je výborný antibakteriálny a dezinfekčný prostriedok na sexuálne hračky. A ako najlepšie zakončiť análny sex? Vychutnať si relaxačnú sprchu so svojím partnerom.  

čistiaci prostriedok na dezinfekciu erotických pomôcok