Erotická masáž nesmie chýbať v žiadnej spálni. Nie je nič osviežujúcejšie a zmyselnejšie ako dobrá masáž, najmä ak vám ju dopraje váš partner. Masáže môžu byť pre vás a vášho partnera veľmi relaxačným, stimulujúcim a zmyselným zážitkom. Mnohí tvrdia, že dobrá masáž je lepšia ako sex. A rozhodne nie sú tak ďaleko od pravdy! V prípade, že hľadáte spôsoby, ako dnes večer zatočiť so svojou polovičkou inak, no predsa len príjemne s pridaným pôžitkom, čítajte ďalej. V nasledujúcom článku sa bližšie pozrieme na erotickú masáž a na rôzne techniky, ktoré vám doprajú spoločne prežité nezabudnuteľné zážitky.

Rozdiel medzi tradičnom masážou a erotickou masážou

Hlavný rozdiel medzi tradičnou masážou a erotickou masážou je, ako pravdepodobne tušíte: sexuálne vzrušenie. Erotická masáž môže vyústiť do orgazmu, ale nie je to jej hlavným cieľom. Namiesto toho ide o prežívanie rovnakých pocitov potešenia a relaxácie ako pri bežnej masáži, ale s pridaným bonusom v podobe sexuálneho vzrušenia, tým že dochádza aj k stimulácií erotogénnych zón.

Tradičné masáže vynechávajú „erotické zóny“. To znamená, že pri klasickej masáži by nemalo dochádzať k dotykom genitálií alebo oblastí v ich okolí. Jej primárnym zámerom je zmierniť napätie a bolesť.

Erotická masáž alebo ako sa ju naučiť. Nieje to nič zložité. Erotické masáže si zamilujete.

Erotická masáž a ako na ňu

Stlmené svetlá vám pomôžu k uvoľneniu

Osvetlenie pri erotickej masáži tvorí základ – pomáha vytvoriť tú správnu atmosféru, kde sa môžete bez obáv uvoľniť. Uprednostnite prítmie a tlmené svetlo pred silným a prenikavým osvetlením. Najlepším bonusom k tomu všetkému je zapáliť vonné sviečky. To je dokonalý spôsob, ako začať čokoľvek zmyselné a sexuálne!

Súkromie a vhodné prostredie je základom k erotickej masáži

Uistite sa, že máte pohodlné miesto, kde môžete masáž vykonávať. Môžete si pod seba dať vankúše, prikrývky alebo čokoľvek, na čom sa budete cítiť pohodlne. Ide predsa o vás.

Snažte sa zabezpečiť, aby vás počas erotickej masáže nikto nerušil, pretože to môže negatívne ovplyvniť relaxačnú náladu a uvoľnenie. Preto zamknite dvere alebo komunikujte s ostatnými ľuďmi v dome, že budete nedostupní. Tiež sa uistite, že sú oba vaše telefóny vypnuté! Užívajte si spoločný čas a venujte sa sebe navzájom.

Erotická masáž v kombinácií s hudbou

Zvoľte upokojujúcu hudbu, pomalé pesničky alebo inštrumentálnu hudbu. Pustite si niečo, čo vás dostane do nálady, je to len na vás a vašich preferenciách. Asi je lepšie sa vyhnúť tvrdej a energickej hudbe, ako je metal alebo iným podobným štýlom.

Masírujte pomaly a nezačínajte hneď erotogénnymi zónami

Áno, občas je to lákavé začať erotickú masáž hneď erotogénnymi zónami, ale vydržte. Choďte na to pomaly! Masírujte najskôr krk, hornú časť chrbta, ruky a strednú časť tela. Nezabúdajte na uši. Jemne stlačte ušné lalôčiky medzi palcom a ukazovákom a obkreslite sliznicu ucha. Pokračujte dolu k ostatným oblastiam vrátane zadnej časti kolien, chodidiel atď. A potom začnite pomaly skúmať ostatné časti – tie viac pikantné!

Erotická masáž bez oleja a lubrikantu? Ani náhodou!

Erotická masáž nie je masážou bez použitia oleja! Môžete použiť masážny olej, kokosový olej alebo aj akýkoľvek esenciálny olej. Ak chcete siahnuť po masážnych olejoch máte na výber oleje s feromónmi, organické alebo rôzne výhodné sady. Na rovnaký účel masáže intímnych partií vám poslúžia kvalitné lubrikačné gély, vďaka ktorým sa bude všetko kĺzať presne tak, ako sa má.

Teplé ruky sú základom príjemného pôžitku

Uistite sa, že máte teplé ruky. Nechcete predsa svojho partnera alebo partnerku masírovať studenými rukami, to by asi príjemné nebolo. Pred samotnou erotickou masážou si vezmite do rúk trochu oleja a šuchajte ruky o seba, aby sa poriadne zohriali.

Lakovaná nafukovacia vanička pre lepší a neobmedzený pôžitok

Pred samotnou erotickou masážou je najlepšie použiť lakovanú nafukovaciu vaničku, aby ste zabránili neporiadku, pošmyknutiu a naplno si mohli vychutnať tento pôžitok bez obmedzení.

Erotické masáže. Neviete ako na nich? Naučíme vás.

Erotická masáž a jej techniky

Erotická masáž predstavuje úžasný spôsob experimentovania v spálni a spôsob, ktorým sa môžete naučiť, ako poskytnúť partnerovi hlboké potešenie a dokonca aj ohromujúce orgazmy. Cieľom erotickej masáže je umožniť príjemcovi, aby uvoľnil stres prežívaním sexuálneho vzrušenia v bezpečnom a príjemnom prostredí.

Mužom môže erotická masáž pomôcť vydržať dlhšie pri sexe a ženám dať šancu zažiť viacnásobný orgazmus. Sexuálna masáž je tiež úžasným spôsobom, ako vybudovať viac intimity a spojenia s partnerom. Prinajmenšom je to spôsob, ako vniesť do spálne trochu pikantnosti, inú perspektívu a preskúmať niečo nové!

Zaujíma vás, ako vykonať nezabudnuteľnú erotickú masáž? V skutočnosti to nie je žiadna veda. Prinášame vám niekoľko základných techník pre mužov a ženy. Tak poďme na to!

Erotické masáže pre mužov aj ženy.

Erotická masáž pre muža

Existuje mnoho rôznych nástrojov a techník, ktoré sa využívajú pri erotickej masáži muža, na ktoré len tak ľahko nezabudne!

Technika zvaná „horolezectvo“

Táto technika je skvelá v oboch prípadoch – či už je penis tvrdý alebo mäkký. Navyše nepotrebujete ani žiadny olej.

Umiestnite ukazovák a palec ľavej ruky na spodok penisu a jemne zatlačte. To isté urobte aj s druhou rukou, ale umiestnite ju mierne nahor. Rovnako, ako keď leziete po skalách a nachádzate nové body, ktorých sa môžete držať. Pokračujte, až kým nedosiahnete vrchol. Následne začnite znova na spodku ako na začiatku.

Technika „trenia a valcovania“

Aj túto techniku môžete vykonávať s tvrdým alebo mäkkým penisom avšak je určite lepšie použiť masážny olej.

Umiestnite penis do stredu rúk a začnite ho medzi dlaňami jemne trieť a rolovať. Hrajte sa s rýchlosťou, tlakom a pohybujte rukami smerom hore a dole, aby ste v partnerovi vyvolali príjemné pocity.

Technika „chobotnica“

Pri tejto technike je kľúčové použiť masážny olej. Položte ruku na penis a pevne ju držte. Ak je penis stále mäkký, môžete zvýšiť tlak svojho úchopu, aby ste stimulovali prietok krvi. Druhou rukou roztiahnite prsty a hladkajte penis nahor a nadol a taktiež aj na všetky strany. Použite olej a striedajte rytmus, rýchlosť a tlak.

Technika „nikdy nekončiaci vstup“

Zatnite ruku do päste a začnite ňou pohybovať zhora úplne nadol. Môžete následne použiť aj druhú ruku. Kľúčovým je vyvinúť vhodnú dávku tlaku a to, aby ste neustále pokračovali v pohybe a nezastavovali. Táto technika dá mužovi pocit, že vstupuje do vás!

Erotická masáž s masážnymi olejmi je oveľa príjemnejšia a uveľnujúcejšia.

Erotická masáž pre ženu

Vagína je vo všeobecnosti tajomnejšia a zložitejšia ako penis, takže je dôležité s ňou zaobchádzať jemne.

Masáž „kapucne klitorisu“

Klitoris je veľmi citlivý a priama stimulácia nemusí byť pre ženu vždy príjemným a vzrušujúcim zážitkom. Často je oveľa príjemnejšie, ak sa ho dotýkate nepriamo. Klitoris má „kapucňu“, čo je záhyb kože, ktorá ho obklopuje. Navlhčite toto miesto a prejdite po nej prstom zhora nadol. Použite jemný tlak a pohrajte sa s rýchlosťou a intenzitou.

Masáž „vaginálnych pyskov“

Vaginálne pysky sú plné nervových zakončení, ktoré dokážu žene poskytnúť lahodné a nekončiace potešenie. Ak ich chcete masírovať, naneste olej alebo lubrikačný gél a začnite pohybovať palcami smerom hore a dole pomocou dlhých a pomalých pohybov. Začnite od klitorisu a choďte dole ku vchodu, pričom ho budete dráždiť prstami. Ak sa nachádzate pri vchode – položte špičku prsta na vstup do vagíny a jemne krúžte okolo neho. Experimentujte tak, že sa budete pohybovať naozaj pomaly a jemne. Uvidíte, čo to so ženou urobí!

Technika „krúženia“

Nepretržité pohyby ako kruhy a ovály pôsobia na rozkoš veľmi príjemne, pretože neustále stimulujú veľkú oblasť a aktivujú všetky nervové zakončenia. Začnite krúžiť prstom na klitorise. Odtiaľ sa postupne posúvajte smerom cez vaginálne pysky a následne krúžte pred vchodom do vagíny. Potom sa vráťte naspäť hore.

Technika „prstu vo vnútri“

Naneste olej alebo lubrikačný gél na vstup do vagíny a aj na ukazovák. Položte prst na vstup a pohybujte prstom veľmi pomaly dovnútra. Vsuňte dnu polovicu prsta a ostaňte vo vnútri bez pohybu. Vagína nepotrebuje veľa pohybu a trenia, aby pocítila potešenie, stačí jej naozaj málo. Následne kľudne môžete pohybovať prstom vo vnútri vagíny a vložiť do nej pokojne aj viac prstov – tak ako sa to páči vašej partnerke.

Erotická masáž masážnym vibrátorom

Masážny vibrátor ponúka rozmanité spôsoby používania vďaka flexibilnej hlavici. Dokáže dôkladne premasírovať celé tele a rovnako stimulovať aj intímne partie. Medzi najobľúbenejšie masážne vibrátory svojho druhu sa považujú Masážny vibrátor SATISFYER Wand-er Woman Black/GoldMasážna hlavica PANTHRA SHAKA WAND VIBRATOR. Ich ovládanie je veľmi jednoduché a zabezpečia vám nezabudnuteľné pôžitky. Vyskúšajte ich na vlastnej koži!