Chcete zistiť ako na hlboký orál? Každá žena má predpoklady na to, aby svojho partnera očarila technikou hlbokého orálu, po ktorej všetci muži v kútiku duše tak veľmi túžia. Hlboký orál nazývaný aj hlboké hrdlo sa síce považuje za profesionálnu techniku, ale vyšperkovať ju dokáže pri dostatočnej snahe naozaj každá žena.

Čo je hlboký orál?

Technika hlbokého orálu je skutočne ťažkým orieškom a považuje sa za pokročilú oblasť orálneho sexu. Vtiahnutie penisu až do hrdla si vyžaduje dosť „tvrdej“ práce a správnej techniky.

Hlboký orál v praxi znamená jediné – partnerov penis zmestíte do pusy úplne celý. Po tomto sa asi vzdáte tvrdenia, že veľký penis je to jediné, čo robí žene dobre, však? Ale máme pre vás dobrú správu – veľkosť penisu ani v tomto prípade nie je to najdôležitejšie. Nezľaknite sa, veľkosť by vás rozhodne nemala odradiť od experimentovania.

Hlboký orál páni milujú. Naučte sa spraviť kvalitnú fajku.

Prečo je hlboký orál pre mužov taký lákavý?

Nepochybne ide o pôžitok, ktorý nenahradí žiadna iná technika. Teplé a vlhké prostredie ústnej dutiny, poloha, pri ktorej má na vás vzrušujúci výhľad, keď ho máte celý v ústach a úzke hrdlo obopínajúce celý žaluď. Váš partner sa toho nebude vedieť nabažiť! Hlboké hrdlo iste môže byť pre partnera príjemným zážitkom, pretože samotné hrdlo je oveľa tesnejšie ako ústa a niektorým mužom sa to páči aj z vizuálneho hľadiska a z pocitu dominancie.

Hlboký orál a obávaný dáviaci reflex

Technika hlbokého orálu zahŕňa vloženie celého penisu do úst, až kým sa nedostane do zadnej časti hrdla. Hlboký orál môže spustiť tzv. dáviaci reflex, ktorý predstavuje prirodzenú obrannú reakciu ľudského tela zabraňujúcu uduseniu. Tento reflex nastáva vtedy, keď sa na koreni jazyka, v oblasti krčných mandlí a na začiatku hrdla naskytne predmet, ktorý tam nemá, čo hľadať. Telo sa začne brániť a snaží sa predmet vypudiť von. V tom momente vás napne.

A teda úspech tejto techniky spočíva v tom, že  ste schopná zmestiť celý obvod penisu do úst bez toho, aby vás napínalo alebo aby ste sa povracala. Máme pre vás dobrú správu, existuje mnoho spôsobov, ako znecitliviť a vycvičiť tento reflex. Medzi ne patrí napríklad hlboké dýchanie alebo rutinná manuálna stimulácia/tréning.

Treba si však zapamätať jedno. Penisom sa žiada žena nezadusila, ale takmer každá sa toho zľakla. Odhoďte podprsenku, obavy a prekvapte partnera tým najlepším zážitkom v podobe hlbokého orálu.

Hlboký orál. Zbavte sa dáviaceho reflexu.

Ako sa zbaviť dáviaceho reflexu?

Aj vás naplo, keď sa vám lekár pozeral do hrdla? Zjavne máte problém s prekonaním dáviaceho reflexu. Ale nevzdávajte to hneď na začiatku, experimentujte s prekonávaním reflexov. To si samozrejme vyžaduje určitý čas, nepôjde to hneď. Poctivým tréningom zaručene získate moc aj nad dáviacim reflexom.

Prsty

Táto technika je skvelým spôsobom, ako si precvičiť dáviaci reflex a zároveň sa s ním naučiť efektívne pracovať. Pocit dávenia je niečo nezvyčajné, ale zvyknite si naň. Urobte z neho súčasť svojich zručností a ak vás napne, nachvíľu si dajte pauzu, dýchajte a následne znova pokračujte.

Dildo s prísavkou

Pri tréningu vám pomôže aj tento pomocník, pri ktorom môžete trénovať techniku hlbokého orálu. Prilepte ho na povrch: na vaše zrkadlo, stôl alebo podlahu a pustite sa do „práce“. Môžete experimentovať s uhlami a polohami, aby ste sa zdokonalili a našli svoje „sladké miesta“.

Hlboký orál? Staňte sa bohyňou a naučte sa ho.

Rada na záver

Choďte na to pomaly, nezabudnite dýchať a uvidíte, kam vás to zavedie. A hlavne – uvoľnite sa. Akékoľvek zovretie hrdla môže vyvolať napínanie.

Hlboký orál - techniky:

Asi každý, kto chce, sa vie naučiť techniku hlbokého hrdla. Je to najmä o práci s dáviacim reflexom, nie o tom, aby ste mali nejaké špeciálne „ústne zručnosti“. Avšak je jasné, že si to vyžaduje určitý stupeň tréningu, nikto sa nenarodil so skrytou schopnosťou dokonalého hlbokého orálu. Ako na to?

Použite gél

Predtým, ako začnete s hlbokým orálom, naneste na partnerov penis gél, aby ste sa vyhli treniu. Určite by to nebolo príjemné ani pre vás a ani pre partnera. Orálny gél môže mať rôzne príchute, ktorými si tento pôžitok môžete ozvláštniť a spríjemniť. Orálny gél s príchuťou peppermintu je skvelou voľbou, stačí naniesť niekoľko kvapiek na pery alebo na penis. Navyše gél aj jemne chladí, čo pôsobí stimulujúco na mužov, takže si tento zážitok naplno užijú.

Obľúbeným produktom je aj orálny gél s príchuťou šampanského s jahodami. Wau, aké vzrušujúce! Určite budete obaja nadšení.

Začnite pomaly

Nechoďte hneď z nuly na hlboký orál, práve naopak. Postupujte pomaly. Hlboký orál neznamená, že si okamžite musíte narvať celý penis až do krku. Začnite tak, ako pri klasickom orálnom sexe. Strávte nejaký čas lízaním drieku, krúžením hlavou, satím špičky a jemným fajčením. Potom si ho zasúvajte do úst čoraz hlbšie a hlbšie a sledujte, kde sú vaše hranice.

Dýchajte

Áno, je pravdou, že dýchanie je oveľa viac komplikované, keď máte penis v ústach až na doraz. Preto je ideálnym riešením precvičovať techniku dýchania ešte pred tým, ako sa pustíte do akcie. Pri vzrušení má väčšina tendenciu dýchať rýchlejšie a to je nutné prekonať. Hoci sú vaše ústa otvorené, dýchajte nosom. Plynule, jemne a zhlboka vdychujte. Pri vybratí penisu z úst sa môžete ústami poriadne nadýchnuť a následne pokračujte v „začatej práci“.

Nájdite správnu polohu na hlboký orál

Umiestnenie úst a hrdla do rovnomernej polohy pomôže pri uvoľnení svalov hrdla. Vyskúšajte toto: ľahnite si na kraj postele tak, aby vaša hlava mierne visela z okraja. Následne požiadajte partnera, aby prišiel ku vám a aby vám vložil penis do úst. Táto poloha sa ale neodporúča, ak nemáte zvládnutý dáviaci reflex, nikto predsa nechce zvracať. Táto naozaj mužská poloha umožňuje vášmu partnerovi kontrolovať pohyby – rýchlosť a hĺbku, a to pre začiatočníčky v hlbokom orále nemusí byť vôbec príjemné.

Hlboký orál alebo aj prekonávanie odporu

Keď muž penisom narazí na ústie hrdla, musí prekonať určitý odpor. Nezľaknite sa, vyrovnajte svoj jazyk a nastavte ho tak, aby mohol rovno preniknúť. Áno, je pravdou, že sa to dobre číta, ale ťažšie praktizuje. V tomto vám pomôže jediné – prax. Netreba sa vzdávať pri prvých neúspechoch. Ten blažený výraz partnera za tú „námahu“ stojí.

Neprehĺtajte sliny

Počas toho, ako vášmu partnerovi doprajete hlboký orál, sa vaše slinné žľazy vybláznia naplno. Je to prirodzený jav, ktorý má aj svoje plusy, penis bude mať dostatok lubrikácie a bude sa krásne kĺzať. Nie je dobrým nápadom sliny prehĺtať, bude sa vám zbytočne napĺňať žalúdok, ktorý si bude časom myslieť, že je plný a pri dráždení hrdla špičkou penisu vás môže napínať. Preto sliny radšej vypľúvajte na partnerov penis, nič nie je viac ako sexy odviazaná žena!

Hlboký orál a rytmus

Akonáhle budete vedieť bez problémov udržať penis v zadnej časti hrdla, dovoľte partnerovi, aby jemne pritlačil. Dýchajte a vydychujte nosom, ak potrebujete alebo máte problém dýchaním, urobte si prestávky.

Zabudnite na večeru

Skúšať hlboký orál po trojchodovej večeri nie je vôbec dobrým nápadom. Samozrejme nie je potrebné držať týždňovú hladovku, ale plný žalúdok pri tejto technike môže byť veľkou a nepríjemnou prekážkou. Preto si tieto pokušenia s partnerom užívajte až keď ubehnú minimálne dve hodiny od posledného jedla.

Na záver

Ak túžite po okorenení vašich posteľných hrádok, siahnite po rôznych „dospeláckych hračkách“. Za vyskúšanie stojí vibrátor na orálny sex, ktorý zmaximálni pôžitok z fajky, budete sa cítiť ako v siedmom nebi. Skvelým nápadom, ktorý stojí za vyskúšanie sú aj masturbátory v tvare úst, ktoré môžu pánom dopriať nové pocity a vedú k nezabudnuteľným a intenzívnym zážitkom s príjemným vyvrcholením.

Hlboký orál a erotická pomôcka blowjob.

Ale pravdou ostáva, že zvládnutá technika hlbokého orálu neprinesie uspokojenie iba partnerovi, ale aj vám. Ženy, ktoré ju perfektne ovládajú tvrdia jediné: „Nič nechutí lepšie.“