Masáž penisu musíte jednoznačne odskúšať! Mužská vitalita je základom spokojného života muža. Preto by ste si nepochybne mali na vlastnej koži zažiť takúto masáž, ktorú si môžete urobiť sám alebo si môžete okoreniť predohru s partnerkou/partnerom. Ak aj vy chcete zažiť uvoľnenie celého tela, prípadne zvýšiť libido, vyskúšajte masáž penisu! Zaujíma vás viac? Čítajte ďalej.

Čo je masáž penisu (masáž lingamu)?

Masáž penisu bude vždy mimoriadnym zážitkom. Mužský penis je pre svojho pána pýchou a rozhodne je to pre muža jedna z najdôležitejších a najcitlivejších erotogénnych zón.

Masáž penisu je známa tisícky rokov. Zahŕňa nielen masírovanie a hladenie penisu, ale môže zahŕňať aj pokročilejšie techniky, vrátane masáže semenníkov, hrádze a prostaty. Nie je to však len o jednom orgazme. Práve naopak, ide o viacnásobné potešenie, ktoré prechádza vlnami viacerých orgazmov počas masáže. Cieľ tejto masáže nespočíva však len v dosiahnutí orgazmu. Konečným cieľom je dosiahnuť úplné sexuálne a duchovné potešenie.

Masáž penisu. Doprajte si nové pocity.

Aké výhody prináša masáž penisu?

Je zrejmé, že takýto druh masáže má mnoho výhod. Masáž penisu slúži na liečbu sexuálnych porúch alebo na posilnenie svalov penisu. Avšak výhody masáže penisu nespočívajú len v sexuálnom potešení a vzrušení, ale má aj ďalšie výhody.

1. Masáž penisu zlepšuje krvný obeh

Podľa výskumov nedostatočná cirkuláciu krvi v penise spôsobuje impotenciu až u 70 % mužov! Keď si budete pravidelne masírovať penis alebo túto príjemnú činnosť prenecháte partnerke, zabezpečíte tým aj zvýšenie jeho výkonu. Tlak z rúk rozprúdi krvný obeh, čo vám pomôže vo všetkých aspektoch sexu. Určite to stojí aspoň za vyskúšanie.

Je pravdou, že pokožka penisu je suchá. Preto je vhodné pri masáži použiť olej alebo lubrikant, ktorý je určený pre citlivú pokožku. Lubrikant zabráni, aby bol penis popraskaný a odieraný – to posunie váš sexuálny zážitok na inú úroveň!

2. Masáž penisu zvyšuje libido

Masáž penisu výrazne zvyšuje libido, alebo inak povedané – sexuálnu túžbu. Muž sa bude cítiť vo svojom tele sebavedomejšie a istejšie, čo sa odrazí aj v jeho sexuálnom živote.

3. Masáž penisu posilňuje erekciu

Je pravdou, že stimulácia penisu pomáha pri erektilnej dysfunkcií, a tým zlepšuje reprodukčnú funkciu u mužov.

4. Masáž penisu má vplyv aj na veľkosti penisu

Prietok krvi pomôže výkonu penisu. Ak chcete, aby váš penis zväčšil veľkosť, vyskúšajte ho pravidelne masírovať. Masáž penisu, ako ste sa mohli dočítať vyššie, zvýši cirkuláciu krvi do penisu a keď je mäkký, pomôže tkanivu expandovať a rásť. A aj keď po väčšom penise netúžite, masáž je skvelým spôsobom, ako zabrániť jeho skracovaniu a zmenšovaniu, ku ktorému prirodzene počas procesu starnutia dochádza.

5. Masáž penisu lieči celé telo

Podľa mnohých výskumov je jasné, že masáže pomáhajú mužovi omladiť a vyliečiť celé telo a bytosť. Taktiež môže pomôcť mužovi vyliečiť sa z minulej traumy a zosúladiť sa so sebou. Má vyšší účel duchovného, sexuálneho a osobného vyrovnania.

6. Masáž penisu prispieva k zníženiu stresu

Asi netreba pochybovať o tom, že pri masáži penisu dochádza k uvoľneniu celého tela, vďaka čomu sa vám lusknutím prstov zníži stres a aspoň na malú chvíľku zabudnete na všetky problémy.

Masáž penisu s olejom a gélom.

Ako na masáž penisu?

Znalosť techniky je veľmi dôležitým a kľúčovým bodom. Pri masáži penisu možno využívať rôzne techniky a úchopy, vždy však s primeraným citom a ohľaduplnosťou. Jemné a príjemné pohyby pred ejakuláciou, ktorou väčšinou táto masáž končí, dokážu pôžitok výrazne spríjemniť a predĺžiť. Ako si dopriať maximálny pôžitok z masáže? Čítajte ďalej.

Nalaďte sa

Vypnite hlavu, zahoďte starosti a užite si prítomnú chvíľu – tu a teraz naplno. Vytvorte si pozitívnu a príjemnú atmosféru, vďaka ktorej si tento zážitok naplno vychutnáte. Aby ste sa mohli naplno uvoľniť, dbajte na to, aby vás pri masáži nikto nevyrušil a aby ste mali súkromie a ticho.

Stlmte svetlá, zapáľte si sviečky, prípadne si pustite príjemnú hudbu – to môže pomôcť vytvoriť si pohodlné a zároveň zmyselné prostredie ešte pred samotným začatím masáže.

Pripravte si oleje/lubrikačný gél

Masážne oleje pomáhajú znižovať trenie a zvyšujú pôžitok pri masáži penisu. Existuje mnoho druhov masážnych olejov, či už uprednostníte s vôňou alebo bez nej. Bez ohľadu na to, aký typ oleja si vyberiete, najlepšou voľbou sú prírodné a hypoalergénne oleje vhodné pre citlivú pokožku. Obľúbené prírodné oleje sú napríklad: olivový olej, kokosový olej, mandľový olej.

Mnohé výskumy ukazujú, že určité sexuálny zážitky vyvolávajú stav podobný tranzu. Pri masáži penisu často stačí celotelové potešenie, ktoré človek zaživa, aby dosiahol stav, ktorý môže byť viac duchovný ako sexuálny.

Okoreňte si masáž erotickými hračkami

Aj vám sa môže stať, že budete mať chuť na niečo viac, ako len na masáž – vtedy môžu prísť na rad erotické hračky pre dospelých, ako sú napríklad umelé vagíny. Umelé vagíny sú špeciálne navrhnuté tak, aby vyzerali a na dotyk aj pôsobili ako ženské vagíny. Vyskúšajte a uvidíte!

Masáž penisu s masturbátorom.

Výbornou erotickou pomôckou na masáž penisu je napríklad Satisfyer Man Wand, ktorú si obľúbite nie len vy, ale aj vaša partnerka. Penis môžete masírovať po celej dĺžke vďaka jeho špeciálnemu tvaru. Taktiež je príjemné s týmto pomocníkom masírovať aj varlata. Všestranné použitie tejto erotickej pomôcky si muži a ženy veľmi obľúbili.

Masáž penisu satisfyer man wand.