Čo je stimulácia klitorisu?

Pre viac ako dve tretiny z nás, je stimulácia klitorisu dôležitá. Klitoris je mocný pohlavný orgán, ktorý je pri masturbácií kľúčový. Zozbierali sme pár inšpirácií, ako na neho počas vašej masturbácie.

Klitoris

Klitoris je popisovaný ako, malý gombík medzi pyskami nad vaginálnym vchodom. Je však oveľa väčší. Vonkajšia časť, môže byť u každej ženy iná. Niekto ju môže mať výraznejšiu a niekto menej. Žaluď klitorisu je podobná žaluďu penisu. Je mimoriadne citlivý a má veľa nervových zakončení. Stimulácia klitorisu aj penisu spôsobí, že obe opuchnú. Obe majú aj predkožku, takže klitoris má s penisom viac spoločného, ako sme si mysleli. Pri stimulácií sa vnútorné aj vonkajšie časti klitorisu zväčšia, alebo nafúknu. To môže zvýšiť citlivosť vaginálnych oblastí. Čím viac bude klitoris opuchnutý a vzrušený, tým bude citlivejšia vaša sexuálna stimulácia. Všetky vaše orgazmy, budú teda klitorisové.

Klitoris

5 faktov o klitorise

  • Klitoris je jediný orgán v tele, ktorý je určený pre potešenie

  • Ako rastieme a prechádzame rôznymi životnými oblasťami, mení sa jeho veľkosť a citlivosť

  • Každý klitoris je iný, tak ako každá vulva

  • Klitoris má cca 8000 nervových zakončení

Spôsob stimulácie klitorisu

Čím viac budeme o klitorise vedieť, tým viac sa budeme v ňom orientovať, a bude zábavnejšie objavovať sám seba. Takže, čo by sme mali o stimulácií klitorisu vedieť?

  • Stimulácia klitorisu sa netýka výlučne vonkajšieho pôsobenia

  • Stimuláciu klitorisu, môže každý vnímať inak, pretože každý je iný a jedinečný

A aký je najlepší spôsob spoznať svoj klitoris? Samozrejme sólo hra. Samotné skúšanie a rôzne druhy masturbácie, nás môžu viesť k rôznym citlivostiam.

Stimulácia klitorisu rukami

Trenie klitorisu je veľmi účinná forma, ako dosiahnuť orgazmus. Existuje veľa spôsobov ako sa hrať s rukami a prstami. Končekmi jedného alebo dvoch prstov, krúžte okolo vonkajšej časti. Skúste obkresľovať číslo 8 po klitorise a môžete pri tom meniť tlak. Môžete pridať viac prstov alebo dokonca celú dlaň. Trenie klitorisu spôsobuje vzrušenie a tým prichádza prirodzené mazanie. Ale zo začiatku bude príjemnejšie použiť lubrikačný gél, aby vám to šlo oveľa ľahšie.

Stimulácia klitorisu rukami a dlaňou

Stimulácia klitorisu sexuálnymi pomôckami

Takže ak máme stimuláciu rukami vyskúšanú, môžeme sa pustiť do na vyšší level a spríjemniť si masturbáciu hračkami. Skúsme sexuálne pomôcky, ktoré sú na to špeciálne vytvorené, ako napríklad klitorisový vibrátor alebo stimulátor. Hračky sú rýchlejšie ako ruky, majú veľa vibrácií, ktoré vám zaručia väčšie vzrušenie, ktoré nie je možné dosiahnuť prstami.

Stimulácia klitorisu erotickými pomôckami

Stimulácia klitorisu orálnym sexom

Hladkanie klitorisu perami a jazykom môžete vyskúšať stimulovať aj bez partnera. Existujú stimulátory klitorisu, ktoré napodobnia aj sací efekt. Hladkanie alebo napodobenie hladkania klitorisu jazykom, môže byť veľmi príťažlivé. Ale keď sa bavíme o stimulácií partnerom, je to veľmi vzrušujúci zážitok.

stimulácia klitorisu orálnym sexom

Stimulácia sexom

Vnútorná stimulácia klitorisu, je založená na tlaku, na rozdiel od vonkajšieho trenia. Môžete vyskúšať obe techniky naraz, pričom bude váš partner vo vás stimulovať vnútorný klitoris a rukou bude stimulovať vonkajší. Takáto masturbácia vám môže, pomôcť dosiahnuť prenikavý orgazmus s partnerom. 

Stimulácia klitorisu partnerom pri sexe