Máme pre vás 5 polôh pre sex v obývačke. V dome nájdete mnoho skvelých miest na vychutnanie si slastných chvíľok a na sexuálne vzrušenie. Prečo teda na veky zostať pod dekou v spálni, keď si môžete vychutnať sex na kuchynskej linke, v sprchovom kúre alebo napríklad v obývačke? Miestnosť, ktorá je bežnou súčasťou každej domácnosti. Odkiaľ sledujeme zápasy hokejovej reprezentácie, oslavujeme narodeniny alebo len proste jeme. Dôležitým faktom je, že obývačka je perfektným miestom pre spontánnu súlož.

Kto by len tak odolal žene, ktorá oproti vám sedí len v župane s mierne roztiahnutými nohami? Ako správny samec takúto ponuku nemôžete odmietnuť. Zoberte situáciu do svojich rúk a nechajte sa inšpirovať niekoľkými polohami pre energiou nabitý sex v pohodlí obývačky.

 

5 polôh a zaujímavých inovácii pre sex v obývačke

5 polôh pre sex v obývačke, sexshop

#1 Konferenčný stolík znesie veľa

Vezmite ženu pod zadkom do náruče a nechajte ju, aby vás objala okolo krku. Nechajte ju chvíľu hádať, kam si ju odnesiete. Bude vás za to milovať. Ženy majú radi emócie a nečakané prekvapenia.

Položte ženu na obývací stolík. Hlavne sa však pred tým uistíte, že stolík nie je zo skla alebo z nejakého iného krehkého materiálu.

Až bude ležať na stole a bude chcieť už len vás v nej, vezmite jej jednu nohu a dajte si ju na rameno. Potom už do nej môžete vniknúť. Kľudne počas toho pozhadzujte na zem časopisy a ďalšie veci. Celej veci to len prospeje. Dajte si však pozor na vázy a drahý čínsky porcelán po babičke, pretože by sa asi obracala v hrobe.

Technická poznámka: Pri tejto polohe je vnikanie naozaj hlboké. Pocit dominancie je naozaj k nezaplateniu. Keď sa na vás pozerá hore a čaká na to, koľko jej ešte naložíte. Poloha však vyžaduje trošku väčší rozsah v nohách a kondíciu. No myslíme si, že v tom zápale to ani nebudete vnímať. Vo finále z toho bude ešte dobrá posilňovňa a zážitok.

#2 Opri sa o gauč, zlato

Predstavte si situáciu, že sa vraciate z večierka a ona má na sebe nádherné, čierne plesové šaty. Práve stojí pri gauči, dáva si dole náušnice na konferenčný stolík, ktorý bol ešte pred týždňom svedkom vám veľmi známej udalosti. 

Pristúpte k nej zozadu a pobozkajte ju na krku. V tejto situácii budete opäť vy ten dominantný. Prejdite jej dlaňou po ruke a chyťte ju za zápästie. Jemne, no zároveň nekompromisne. V túto chvíľu už určite aj ona tuší, čo bude nasledovať. 

Ruku jej položte na operadlo pohovky a to isté zopakujte s druhou rukou. Teraz na vás čaká predklonená v krásnych šatách a čaká na pokračovanie. Potrápte ju trošku a nechajte ju čakať. Dráždite ju rukami medzi stehnami a nechajte napätie gradovať. Potom jej strhnite nohavičky a vstúpte do nej zozadu. Garantujem vám, že dlho nevydržíte.

#3 Ranný sex na gauči

Iná situácia, no stále rovnaká miestnosť. Je ráno. A vy vstávate skôr ako ona. Dnes sú raňajky na vás a vy varíte svoje majstrovské dielo. Vajíčka na tvrdo s cibuľou, čo si vyžaduje absolútne sústredenie.

Rozospatú ženu priláka dianie v kuchyni. Dá vám letmú pusu na tvár a ľahne si na gauč, aby vás mohla sledovať počas toho ako varíte. Trošku vás to znervózňuje, ale ste v pohode. Toto jedlo už ste predsa robili miliónkrát. Dovaríte raňajky, naložíte ich a tešíte sa na jedlo.

Otočíte sa a vidíte....prekvapenie. Vašu ženu rozprúdilo vaše umenie v kuchyni natoľko, že dostala chuť na sex. V súčasnej situácii ste na to ani nepomysleli, ale roztiahnuté nohy a partnerka ležiaca na gauči sú predsa silné argumenty.

Predraňajkové menu bude tvorené misionárskou polohou na polo vŕzgajúcom gauči, pretože toto už sa pár krát stalo. Rovnako ako s obývacím stolíkom, ktorý je rád, že má dneska voľno.

Technická poznámka: Táto poloha je veľmi príjemná a intímna. Môžete si ísť svoje tempo a vzájomne sa jeden druhému pozerať do očí. Proste ideálna poloha pre lenivý ranný sex ale aj pre nečakané rýchlovky.

 

#4 Polnočné tango na kuchynskej linke

Predstavte si ďalší skvelý večer s vašou partnerkou. Tento krát ste však boli tancovať a ona má na sebe tú tanečnú sukňu, ktorá je tak krátka, že ak by bola ešte kratšia bola by to podprsenka. Celý večer ste obaja ako v ohni. Celú cestu máte na ňu chuť.

Vo chvíli ako zatvoríte dvere, začnete vášnivo bozkávať vašu partnerku. Zoberiete ju do kuchyne a tam ju posadíte na linku. Siahnete na jej stehna a zistíte, že už dávno nemá  nohavičky. Usmieva sa na vás a vy to cítite napriek tomu, že ste v kuchyni kde je prítmie. Cítite jej vôňu. Nohavice si ani poriadne nevyzlečiete, pretože už chcete byť v nej.

Partnerka je v inej dimenzii. V extáze z vás strháva košeľu a trhá ju na kusy. Gombíky lietajú po celej miestnosti a vy ich budete nachádzať za gaučom ešte minimálne pol roka. Cítite ako sa jej pošvové svaly sťahujú okolo vášho penisu. Necháte ju vychutnať si jej orgazmus a onedlho to príde aj na vás.

Technická poznámka: Pokiaľ nemáte obývaciu kuchyňu, zoberte ju kľudne do tej klasickej alebo vyberte nejakú inú plochu, kde môžete partnerku posadiť.

#5 Podlahové rodeo

„Vezmi ma na zem.“ Práve ste sa ju chystali z linky odniesť do spálne na druhé kolo, no v tom vás prekvapila touto nečakanou prosbou. Podlaha v obývačke je často podceňovaná časť, no sex na nej má množstvo výhod. Napríklad také, že na druhý deň nemusíte upratovať, pretože podlahu umyjete sami sebou a ani nebudete vnímať to, že vlastne upratujete. Vaše telo a aj myseľ bude zamestnávať totižto iná činnosť.

Technická poznámka: Sex na podlahe môže byť trošku náročnejší a taktiež môže trošku bolieť. Na druhú stranu je potrebné aspoň niekedy upratať.

 

A vedeli ste, že pokiaľ máte sex pravidelne tak:

  •   netrpíte depresiou;
  •   budete mať zdravšie srdce;
  •   budete vyzerať atraktívnejšie;
  •   budete lepšie znášať bolesť.

Nebráňte sa používať erotické pomôcky pri svojích hrátkach, ktoré vám sex obohatia. Náš sexshop vám poskytuje široký výber tých najlepších erotických pomôcok.