Erotická poloha dvojité zakrytie? Neviete, ako sa praktizuje? Milí páni, predstavte si, že len tak ležíte na posteli, máte čas a chuť na sex, ale radi by ste vyskúšali niečo nového. Chcete niečo iného, čo je vzrušujúce a nepoznané. A práve v tom k vám príde vaša partnerka. Čo by ste mohli vymyslieť? Skúste napríklad erotickú polohu s názvom „Dvojité zakrytie“, kedy je vaša partnerka na vás.

Jazdí na vašej „pýche v nohaviciach“ a pritom sa vám nepozerá do očí, ale ukazuje vám svoj nádherný chrbát. Očný kontakt pri tejto polohe nie je potrebný, pretože sa dostatočne obaja vzrušíte aj bez neho a obaja tak zažijete niečo nespútaného a erotického. Už len stačí začať so samotnou polohou...

erotická poloha dvojité zakrytie, erotické polohy, sex polohy, sexshop

Erotická poloha dvojité zakrytie - ako praktizovať

Muž si najskôr ľahne na chrbát na vhodnú podložku, najlepšou alternatívou je posteľ s tvrdším matracom. Žena si voľne ľahne na partnera, otočená chrbtom k jeho tvári. Zároveň sa podopiera lakťami. Nohy má skrčené a chodidla má uložené na partnerových kolenách. Alebo je tu taká možnosť, že si dá partnerka nohy na podložku (posteľ) blízko kolien muža.

Po vzájomnom vzrušení a vo vhodnej chvíli partner jemnými a nežnými pohybmi vnikne do tela ženy. Pritom svoju milovanú drží za boky, aby nestratila rovnováhu a nespadla. Žena musí udržať vhodnú polohu na mužovi, pretože keby bola neuvoľnená mohla by partnerovi robiť problémy s vnikaním do jej tela. Partnerka vo svojej polohe napomáha partnerovi panvou a to tak, že s ňou pohybuje nahor a dole. Uvedená poloha je vhodná aj ako predohra, či ako možnosť prejsť do inej erotickej polohy spôsobom, kedy sa obaja milenci jednoducho obrátia.

Či už sa rozhodnete ostať pri praktizovaní erotickej polohy „Dvojité zakrytie“ alebo sa rozhodnete prejsť na inú polohu, buďte sami sebou. Robte všetko tak, ako to chcete a tak, aby vás to bavilo. Len tak budete môcť dosiahnuť tých najlepších výsledkov aj v samotnom milovaní a taktiež vo vyvrcholení.