Už nie ste v sexe žiadny začiatočník? Skúste teda doma s vaším partnerom niečo zaujímavejšieho, o trochu viac náročnejšieho a zároveň omnoho viac vzrušujúcejšieho. Sexuálne polohy pre pokročilých milencov sú to pravé, čo váš určite nadchne a vyženie zo stereotypu vášho intímneho života. Nižšie prinášame podrobnejší návod k niektorým z nich...

erotické polohy pre pokročilých, sexshop, sexuálne polohy, sex,

Sexuálna poloha – Stolička

Teraz však nemyslíme kus nábytku, ktorý máte doma pri stole, aby ste ho použili na praktizovanie tejto sexuálnej polohy. To, čo budete potrebovať je len vankúš, ktorý si váš partner umiestni na chrbát. Musí ho mať tak, aby mohol následne zaujať polohu v polosede s pokrčenými nohami a tak sa dokázal s vami milovať. Potom si na neho vysadnete, tvárou otočenou k tej jeho. Zatlačte pritom na jeho stehna a tie svoje dajte na jeho ramená. Práve táto poloha umožní, aby vám dráždil prsia a klitoris. Nie je to práve poloha, ktorú hľadáte? Čo teda táto ďalšia?

Zapletené hady

Žena zaujme polohu po ležiačky na chrbte. Partner do ženy vniká zhora, ale nie tvárou k jej tvári. Nohy mu smerujú k ramenám ženy a pritom sa zapiera o posteľ lakťami. Vaše hlavy sú na protiľahlých stranách. Partnerka si uľahčí samotný akt tak, že si položí nohy na mužove lopatky. Najviac vzrušujúce pre muža v tejto polohe je to, že aj keď ženu pri sexe nevidí, stále mu môže dráždiť semenníky.

Poloha – Kolečko

Podmienkou pre túto polohu je ohybnosť ženy. Bohužiaľ platí, že čím viac náročná je poloha, tým lepší je erotický zážitok. Uložte sa bruchom na posteľ spôsobom, aby sa váš partner mohol k vášmu telu priblížiť a následne do vás vniknúť. Táto erotická poloha pripomína detskú hru na kolečko, pretože vás partner bude pri akte držať za nohy. Tak dosiahne hlboké vnikanie a mocné milovanie.

Let draka

O niečo viac pohodlnejšia poloha pre ženu. Tá si ľahne na bok a zapiera sa o lakte. Partner do nej vniká zozadu, pričom dbá o to, aby mala žena jednu nohu vystretú a druhú natiahnutú až za jeho chrbát. Milovanie si spestrite bozkávaním krku ženy, pretože to táto poloha dokonale umožňuje.

Medúza

V mori nepríjemná, no v posteli priamo žiadaná a vyhľadávaná. Pokiaľ je váš partner dostatočne ohybný, skúste práve túto polohu. Ide o intímnejšiu polohu pre všetkých zamilovaných. Muž zaujme postoj so skrčenými nohami a žena si k nemu sadne tvárou tak, ako by si sadala na stoličku a nie na stoporený penis. Súčasne s tým obopne rukami muža okolo ramien. V tejto polohe máte dve možnosti. Buď budete pasívny a celý pohyb necháte na partnerovi alebo sa budete hýbať na partnerovi vy a on si bude užívať vaše pohyby.

Poloha skrotenia

Na záver sme si pre vás predsa len pripravili jednu sexuálnu polohu zo skupiny náročnejších. Partnerka pri nej leží na chrbte a nohy má ohnuté v kolenách. Partner sa usadí medzi partnerkine stehná a nohy má vyrovnané a rozkročené. Táto poloha mu dáva možnosť hladiť a túliť sa s vašim bruchom, prsiami, bradavkami, avšak ostatné činnosti sú len na vás. Ako budete mať možnosť cítiť pri tejto polohe nie je možné nechať bod G bez povšimnutia.

Erotické polohy si môžete ešte spríjemniť rôznymi erotickými pomôckami. Náš sexshop vám ponúka rozmanité erotické hračky pre vaše potešenie. Či sú to pomôcky pre mužov či ženy.