Sex v kúpeľni? Sprcha a vaňa sú skvelými miestami pre spestrenie bežnej posteľovej rutiny. A tak je kúpeľňa, rovnako ako auto, zaujímavým miestom pre spestrenie sexuálnych hier. Či už ide o sex vo vani alebo v sprche, tieto miesta ponúkajú nové a zaujímavé podnety. A príležitosť zažiť partnerku v novom svetle.

Ja mám s týmto typom sexu veľmi dobré skúsenosti. Teplá voda a čisté prostredie ženu ukľudní a naladí na správnu notu. Sex v kúpeľni je v skratke trochu iná liga na novom ihrisku. Prinášam vám niekoľko mnou vyskúšaných polôh do kúpeľne, ktoré rozhodne stoja za to, aby ste ich vyskúšali.

Niekoľko rád pre sex v kúpeľni

  •   Pri vodných hrách majte vždy po ruke lubrikačný gél, pretože voda z veľkej časti odplavuje „prírodný lubrikant“. Najlepšie je použiť nejaký na silikónovej báze, prípadne hybrid silikon – voda.
  •   Prostredie kúpeľne je veľmi klzké miesto. Preto okrem vášne myslite aj na bezpečnosť. Gumová podložka vo vani je k nezaplateniu.
  •   Pre partnerku vyberte vhodné mydlo, najlepšie na prírodnej olejovej báze.
  •   Kombinácia prúdu sprchy na vonkajšiu stimuláciu a vášho penisu pre vnútornú urobí z vodných hier obľúbenú chvíľu vašej partnerky.
  •   Overte si, či pomôcky, ktoré chcete použiť sú vodotesné.
  •   Čas venovaný príprave sa určite vyplatí. Sviečky, aromatická lampa, masážny olej, šampanské a niečo na zub určite nezaškodí.
  •   Teplotu zvoľte ani nie moc horúcu, ale ani nie studenú. Fyziologicky horúca voda nemá dobrý vplyv na ľudské zdravie. Studená zas na sexuálny apetít. 
  •   Určité prípravky do kúpeľa môžu byť pre vašu partnerku nevhodné, prípadne jej môžu spôsobiť zápal. Preto sa dopredu s partnerkou poraďte a vyhnete sa tým prípadným problémom.

 

 

Sex vo sprche

Je fakt, že sex v sprche vo filmoch vyzerá vždy úžasne. Všade je veľa pary a všetko vyzerá super. Faktom je, že pri vlastných skúsenostiach som zažil skôr opak.

Málo miesta. Niekedy neviete, kde poskladať ruky a nohy prípadne seba navzájom. Hlavne v tom prípade, ak nemáte vaňu, ale sprchový kút. A nebudeme si klamať, občas je trošku boj o to, kto si užíva teplú sprchu a kto mrzne mimo prúdu teplej vody... :)

sex v sprche, vani či kúpeľni, to všetko v sexshop erotikcentrum

Poloha v sprche: „Ohnite ju“

Túto polohu si naozaj zamilujete. Je dosť živočíšna a vášnivá. Vaša partnerka sa prehne a chytí sa  čohokoľvek, čo je v sprche k dispozícii. Je však treba dať pozor, aby sa držala pevne. Napriek tomu má sex v kúpeľni jednu nevýhodu. A to takú, že kĺže všetko okolo, len nie tie správne miesta.

Osobne mám túto polohu rád. Ponúka skvelý prístup ku klitorisu a taktiež úžasný výhľad. Nezabudnite partnerku pevne držať. Pokiaľ chcete partnerku ešte viac vzrušiť, použite k jej stimulácii sprchovú hlavicu.

Partnerka sa môže dráždiť sama alebo s vašou asistenciou. Prúd sprchy je možné využiť aj v iných polohách a ponúka tonu rozkoše pre ženu naviac. Masírovať nemusíte len jej klitoris, ale tiež zadok, bruško alebo prsia. Prípadne ďalšie miesta, ktoré má rada.

 

Osobný tip: Táto poloha ponúka viac možností, kedy ani nemusíte byť vo vnútri. Namydlená koža skrýva omnoho viac možností. Môžete kĺzať medzi polkami partnerky prípadne ju dráždiť medzi pyskami predtým, ako jej ho tam zasuniete.

Ďalšie možnosti: Pri polohezozadu môžete nechať vašu partnerku, aby vás objala za krk a potom jej môžete nadvihnúť jednu nohu. Môžete tak dosiahnuť hlbšieho vniknutia. Naviac ste v tesnom kontakte, čo je v kombinácii s namydlenými telami úžasný pocit.

 

Sex v stoji tvárou v tvár

Táto poloha je ako stvorená pre všetkých romantikov. Mať sex a dívať sa počas neho vzájomne do očí je najlepšia vec na svete. No občas sa môže vyskytnúť problém, ak je partnerka nižšia ako vy.

V tom prípade sa však nenechajte odradiť. Zdvihnite partnerku, oprite ju o stenu a nechajte ju, aby sa vás chytila okolo krku a obmotala sa okolo vás nohami.

Tip: Partnerka sa vás chytí okolo krku. Keď ste pri sebe natesno, zdvihnite jej jednu nohu a tak budete mať skvelý prístup. Pokiaľ je partnerka ohybná, môžete jej nohu zdvihnúť až na vaše rameno. Vďaka bohu za to, že stvoril baletky.

Hra na policajta a zadržanú

Táto poloha vyžaduje trochu herectva a vašej dominancie. Prikážte jej, aby sa postavila čelom ku stene. Následne jej položte ruky na stenu a roztiahnite nohy. Situáciu v tomto momente máte pod kontrolou vy. Ona má submisívnu rolu. Potom do nej zozadu vojdite.

Pritlačte jej ruky k stene a potom pritlačte svojou váhou aj jej telo. Chlad dlaždíc a náhla zmena teploty na ňu zapôsobí ako afrodiziakum. V tejto polohe nepripustite žiadny kompromis a uvidíte, že sa jej to bude páčiť a že bude chcieť opakovanie. 

Sex vo vani

Vaňa rovnako ako sprcha ponúka veľa zábavy. Výhodou vane je určite to, že sa môžete pred sexom hodiť viac do kľudu. Horúca voda na koži a vôňa penového kúpeľa. To všetko vás správne naladí na úžasný sex. A niekedy na poriadne rodeo.

Divoká a vlhká jazda

Napustite si vaňu zhruba do jednej tretiny, pretože to bude úplne stačiť a tiež ušetríte nejaké to euro. Potom pridajte penu do kúpeľa. Ľahnite si do vane ako prvý s natiahnutými nohami a nechajte partnerku, aby si na vás sadla.

Potom už si vychutnajte divokú jazdu. Môžete sa kochať výhľadom na pohybujúce sa prsia. Môžete sa im venovať rukami alebo penovou masážou. Vaša milenka túto snahu určite ocení. 

Tip: Skvelá obmena tejto polohy nastane vtedy, keď sa pohodlne opriete o vaňu a partnerka si na vás sadne chrbtom k vám. Potom môžete využiť sprchovú hlavicu pre ešte viac rozkoše.

Orálny sex v kúpeľni

Kúpeľňa je pre túto praktiku ako stvorená. Pre niekoho, kto s orálnym sexom začína a nie je mu úplne príjemný, je kúpeľňa ideálnym miestom pre štart. Čisté prostredie a vôňa pomáha odhodiť všetky zábrany a cítiť sa príjemne.

Mojou obľúbenou polohou je, keď si posadím partnerku na okraj vane a tým mám k nej skvelý prístup. Aj tu sa môže pripojiť do hry sprcha a jej zázračné účinky. Len si musíte dať pozor, pretože nechcete mať v ústach viac vody ako niečoho, čo naozaj chcete.

Sex v kúpeľni je úžasný. Myslíte na to hneď večer!

sex vo vani, sexshop erotikcentrum

Sex v kúpeľni je úžasná záležitosť. Pevne verím, že vďaka mojím radám v tomto článku si ho poriadne vychutnáte a zažijete len a len príjemné chvíle. Prajem vám veľa zábavy pri praktizovaniu mokrého sexu. Pre spríjemnenie používajte erotické pomôcky v našom sexshop e.