Blesková súlož sa stala mojím koníčkom!

Ako prebiehala moja blesková súlož? Tak já Vám to vyrozprávam. Chvíľku bolo ticho. Kabínu osvetľovala iba kontrolka na palubnej doske. Nad čerstvo pooraným poľom sa v bielej hmle zdvíhalo červené slnko. Pohodlne som sa oprel v sedadle a sebavedome som sa jej pozeral do očí. Sedela efektne, s jednou rukou na volante, druhou položenou na mojom operadle. Spiklenecky sa na mňa pozerala. Vzrušuje ma jej 39 rokov. Mala inteligentnú tvár, vysoké čelo, krásne lícne kosti, rovné úzke pery a malú, drzú bradu.

Vo výstrihu, kde sa zbiehajú obe prsia som spozoroval vejár jemných vrások. Pod letnými šatami som tušil krásne a ťažké prsia. Rozopol som jej gombík dekoltu a prstoch som ucítil veľkú, tuhú bradavku. Sklonila sa ku mne, začala ma maznavo bozkávať a rukou sa snažila uvolniť gombík môjho rozporku.

"Vyzleč si nohavičky!"

S previnilým výrazom v tvári si mierne nadsadla, vyzliekla nohavičky a rozopla dva spodné gombíky na šatách. Vzrušuje ma predstava jej zadočku na koženom sedadle. Vzala si moju ruku do svojej a položila ju na svoje stehno. Na sedadle cítim lepkavé vlhko. Vzrušene dýcha, oči má kalné a mierne pootvorené. 

"Tuna nie, Marcelka!"

Nedbalo si upravila šaty. Neprešla ani minúta a stáli sme s autom pri hotely. Recepčná s nami vybavuje formality. Pozorujem nekľudné Marcelkine nohy na farebnom koberci. Ponáhľame sa k schodišti. Zabuchla za sebou dvere a zatiahla záves na okne. Izbu osvetľuje iba prúžok svetla z ulice. Ticho, pach lacného mydla, škrobené prádla a nového nábytku. Otočí sa a rozopína si šaty. Stojí predo mnou nahá, iba v krásnych podpätkoch. Bradavky má veľké a vzrušené. Sadá si do kresla, jednu nohu necháva na zemi a druhú si pohodlne opiera o operadlo. Vzrušene dýcha a dlhými spojenými prstami sa hladí po vagíne. 

Pokladám na jej vagínu tvár

ale nedotýkam sa jej. Iba chcem, aby jej vagína cítila môj dych. Ponúka mi ju sama do úst. Uhýbam hlavou. Nahnevane vrčí. Bozkávam ju po vnútorných stranách stehien.

blesková súlož, lízanie vagíny

"Lízaj mi vagínu, chlapče!"

Pošepkala rozkošným maznavým hlasom. Zvoľna prechádzam jazykom po vlhkej vagíne. "Pomaly, prosím ťa, pomaly!" Dvoma prstami ju roztváram a nežne hladkám. Striedavo si praje pomaly a zas rýchlo. Svetlo v izbe krásne obkresľuje jej pevné lýtka. "Chcem sa na to pozerať!" Chvíľku mi trvá, kým pochopím. Skladám zo steny malé umyvadlové zrkadlo a podávam jej ho do ruky. Chvíľku hľadá vhodný uhol. Vášnivo vzdychá.

"Lízaj ma chlapček. lízaj, buď moja sladká lesbička."

Aj vo mne sa stupňuje vzrušenie. "Sľúb mi, že predo mnou budeš šukať nejakú mladú kurvičku," prosí. "Čo si robil s tou mladou študentkou, popisuj mi to." Veľmi vulgárnymi výrazmi, ktoré viem, že ju dráždia, jej popisujem situáciu. Asi ju to silne vzrušuje. Chce počúvať podrobnosti a pri každom veľmi vulgárne popísanom detaile stoná a stíska mi hlavu medzi stehnami. Rozopínam zips kabelky, vyberám úzku fľaštičku jej feromónového parfému a pomaly jej prechádzam po stehne. Hladkám ju na kundičke a pozorujem, ako feromónový sprej vkĺzava do pošvy. 

"Vyšukaj ma, urob mi to!"

Skĺzla sa z kresla na kolená a otáča sa. Omoma rukami si rozotvára zadoček tak silno, že jej belavejú končeky prstov. "Lízaj, lízaj ma!" Teraz už skoro kričí. Hladkám ju ústami vo vlhkej pružnej jamke análu. Prudko so sebou pohybuje oproti môjmu jazyku. Niekoľko krát do nej maznavo len na okraj vsúvam penis. Náhle sa tak prudko otočila, že som spadol na zem. Jednou rukou si ma pridržuje pri zemi a druhou si zasúva môj penis. Výraz v jej tvári napovedá, že akýkoľvek pokus o ďalšiu hru s ňou by bol už za mierou. V nádhernom rytme pozorujem pohyb jej krásnych pŕs. Hlasno vzdychá a zuby si tlačí o spodnú peru. S jej zrýchľujúcou sa kopuláciou rastie aj vo mne vzrušenie. Cítim, ako sa jej vagína dráždivo a silno trie o môj penis. Zdvíha ruky nad hlavu. Spúšťa ruky a zatína nechty do mojich pŕs tak, že to skoro bolí. 

blesková súlož a lízanie zadočku a análu s penisom

"O - šu - kaj ma!"

Moje spermie sú horúce a prudké. Kričí a zatína zuby do pery. Jej pohyby sú prudšie a kratšie. Teraz.... Raz alebo dva krát s ňou zatriaslo. Dve alebo tri sekundy zostáva nehybná. Napätie v tvári sa jej mení na úsmev. Klesla mi do náručia a chaoticky ma bozkávala. Nežne a pomaly pohybuje zadočkom a vzlyká. Jej čierne vlasy držím vo svojich prstoch. Po dlhom čase je mi znova dobre. Dúfam, že si to niekedy zopakujeme a parfém vymeníme za erotické pomôcky.