Pokiaľ chcete posilniť sexuálnu spokojnosť medzi vami a vašim partnerom, nikdy nezaškodí vziať si pár tipov, ktoré môžete získať zo slnečného znamenia. Ovplyvňuje totiž vaše sebahodnotenie, identitu, individuálny štýl, vitalitu, sebaúctu a sebadôveru. Dalo by sa povedať, že slúži ako vnútorný kompas. Kým ohnivé (Baran) znamenia sú spájané s vášňou, zemské (Býk) sú akýmisi uzemňovačmi, vzdušné (Blíženci) hľadajú opojnú stimuláciu a vodné sa najradšej brodia hlbokými emóciami.

Vzhľadom na to, že vaše astrologické vedenie ovplyvňuje váš sexuálny štýl, možno budete chcieť zvážiť, ako môže podporiť vaše ďalšie partnerské potešenie. Ako sme spomínali v predošlom článku, ponúkame vám malú prehliadku všetkými znameniami. Ich súčasťou je najlepšia sexuálna pozícia pre každé znamenie. V tomto článku lepšie spoznáte znamenia Baran, Býk a Blíženci.

Baran (21.3.-20.4.)

Znamenie Baran je pod silným vplyvom Marsu, ktorý dohliada na činy, úsilie, silu, sex a odvahu. Baran je hrdý na fyzické výkony a má tendenciu mať rád sex drsný (samozrejme v rámci bezpečnosti), hravý a súťaživý. Z tohto dôvodu by si Baran mohol vychutnať náročné, ale rozpaľujúce polohy v stoji, ktorou je napríklad poloha pod názvom Caliper

Baran, Býk, Blíženci - sexuálne polohy.

Ako na to: Postavte sa tvárou v tvár svojmu partnerovi. Ktokoľvek robí penetráciu, zdvihne druhého partnera. Zdvihnutý partner ohne kolená a pritlačí nohy o obe strany tela stojaceho partnera. Stojaci partner môže držať dvihnutého partnera za členky alebo spodné časti nôh. Dvihnutý partner si pre podporu ovinie ruky okolo krku stojaceho partnera.

Tip: Ak je vašim partnerom Baran, skúste ho prekvapiť erotickou bielizňou, napríklad bodystocking.

Býk (21.4.-21.5.)

U Býka vládne romantická Venuša, ktorá dohliada na krásu, lásku, umenie a vzťahy. Zemské znamenie Býk ukazuje v spálni vrodenú zmyselnosť, dáva prednosť dlhšiemu a pomalšiemu sexu. Venuje taktiež veľa času predohre. Sex by mal byť pre neho pohodlný a ideálne je ho doplniť hmatateľnými spojeniami. Poloha, pri ktorej sa cíti byť Býk vo svojej koži a môže byť hlboko intímna a zároveň pokojná sa nazýva Smäd.

Sexuálna poloha - znamenie Býk. Kámasútra.

Ako na to: Ľahnite si tvárou k partnerovi a prepleťte si navzájom nohy. Ten, do ktorého partner preniká, si položí nohu obkročmo na partnera. V tejto polohe si môžete navzájom hladiť krky, chrbty, prsia a bozkávať sa, čo podporí vzrušenie  a čo často nežný Býk miluje.

Tip: Býk si pri obľúbenej predohre môže pomôcť vibrátorom. Zmyselnosť vášmu sexu dodajú taktiež návleky či krúžky na penis.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Blíženci sú jedným z dvoch znamení zverokruhu, ktorému vládne Merkúr - planéta komunikácie, technológie a dopravy. Títo ľudia narodení vo vzdušnom znamení Blíženci sú zvedaví, expresívni a hluční - v živote aj v spálni. Stimulovaní slovami, jazykom a dokonca aj zvukmi majú sklon byť tými, ktorí podnecujú (nehovoriac o sextingu). Vďaka svojej nestálosti a chuti na objavovanie a prieskum sú otvorení akejkoľvek polohe, ktorá umožňuje ich rozmarné zmeny alebo dokonca umožňujú rýchlovku. Jedna z možností, ktoré im vyhovujú je aj táto poloha:

Sexuálna poloha pre znamenie Blíženci z kámasútry.

Ako na to: Prijímajúci partner sedí na doske (stole, umývadle, kapote auta, kdekoľvek) a nakláňa sa dozadu s rukami za sebou. Dávajúci partner sa postaví medzi jeho nohy, ktoré by mali byť zdvihnuté s členkami omotanými okolo zadnej časti krku dávajúceho partnera. Prijímajúci partner môže zmeniť uhol prieniku tým, že sa oprie o lakte.

Tip: Táto poloha je vhodná aj pre análny sex. Pre ďalšie výzvy a experimentovanie môžete vyskúšať vákuové pumpy