Rozlúčka so slobodou patrí medzi tradície a zvyky, ktoré sa konajú pred svadbou. Hlavným dôvodom je samozrejme uvoľnenie nevesty a ženícha, plus strávenie príjemného večera s priateľmi.Lúčenie so slobodou je vhodnou príležitosťou na to, aby sa kľúčoví ľudia z nevestinho / ženíchovho okolí zoznámili medzi sebou už pred svadbou. Tieto svadobné inšpirácie prinášajú nielen všetko o rozlúčke so slobodou, ale hlavne veľa tipov na program.

luk a šípy

V princípe je táto hra podobná paintballu, rozdiel je v tom, že sú guličky s farebnou náplňou nahradené šípmi. Tie majú penový hrot a strieľate ich po súperoch z luku.

minigolf a rozlúčka so slobodou

Minigolf môžete hrať všetci a keď vyhlásite atraktívnu prvú cenu (alebo naopak tú poslednú), je o zábavu hneď postarané. Väčšinou sa jedná o sezónnu záležitosť, existuje však aj minigolf, ktorý je pod strechou a do programu rozlúčky so slobodou ho môžete zahrnúť celoročne!

na deň hasičom, smetiarom, alebo vlastne čímkoľvek ...

Ak máte známych u niektorej jednotky dobrovoľných hasičov, môžete ich požiadať o zážitkový program. V rámci tréningu možno zorganizovať požiarny útok aj prehliadku techniky, pri ktorej sa muži opäť stávajú chlapcami. Rovnako tak môžete naraziť na smetiarske, ošetrovateľské, ale aj strojvedúce zážitky.

návšteva múzea či výstavy

Ak Váš kamarát alebo kamarátka patrí medzi technické typy, môžete pred tým, než sa rozlúčka so slobodou zvrhne v návštevu v bare nasadiť ťažký kaliber a navštíviť napríklad Národné technické múzeum alebo niektoré výstavné podujatie napr. výstavu áut.

Paintball

Paintball je šport, pri ktorom je cieľom vyradiť protivníka z hry zasiahnutím guličkou s farbou vystrelenou z paintballovej zbrane. Je vhodný skôr pre väčšie množstvo ľudí a pre minimalizáciu farebných škôd je odporúčané staršie športové oblečenie.

patchwork

Pre manuálne zručné dámy môže byť zábavou patchwork. Ide o zošívanie malých, rôzne farebných kúskov látok tak, aby vytvárali geometrické vzory. Výsledkom môžu byť taštičky, vankúšiky a ďalšie roztomilé veci na pamiatku. V tomto prípade síce program nie je nijako adrenalínový, za to Vám z rozlúčky so slobodou zostanú aj prakticky využiteľné pamiatky.

plavba na lodi

Vybraná loď nemusí byť práve parník, hoci ho na Vltave alebo Labe zoženiete. Kúzlo má aj súkromná jazda na motorovom člne alebo na lodi s pedálmi. Hlavné je so sebou zobrať priateľov a nejaký dobrú chladenú fľašku.

pole dance

Pole dance (tanec na tyči) je moderná tanečná disciplína. Spája dohromady prvky niekoľkých tancov ako sú balet, valčík či salsa s modernými prvkami gymnastiky, akrobacie, moderného a voľného tanca. Môžete sa ísť na túto tanečnú disciplínu pozrieť alebo si objednať súkromnú hodinu a vyskúšať si ju.

rybolov

Ak nie ste držiteľmi rybárskeho povolenia, neznamená, že si nemôžete ísť zachytať bez toho, aby ste pytliačili. Po celej republike nájdete veľmi veľa súkromných rybníkov, kde môžete s partiou skúsiť svoje lovecké šťastie a svoj prípadný úspech hodiť rovno na gril.

striptíz (strip bar) vhodný na rozlúčku so slobodou

Striptíz môže okoreniť lúčenie so slobodou ako budúcemu ženíchovi, tak neveste. Dôležité je dopredu zistiť stanovisko hlavného aktéra, aby nebol privedený do nepríjemnej situácie a to ako sám pred sebou, tak neskôr pred svojím partnerom. Ak si chcete erotiku dopriať v menej osobnej forme, dobrou alternatívou je namiesto objednania striptéra / striptérky návšteva strip baru. Tam sú tanečníci v dostatočnej vzdialenosti, aby nedošlo k žiadnemu dotyku.

Strelnica

Niektoré strelnice na Slovensku ponúkajú unikátny zážitok, streľbu ostrými aj slepými nábojmi a výber z viacerých druhov zbraní. Ak chcete zažiť adrenalín s ozajstnou zbraňou v ruke, tento tip je práve pre Vás!

TEPfactor

Športovo zábavné centrum inšpirované pevnosťou Boyard . Zažijete nevšedné úlohy, ktoré sa plnia vždy v tíme s 5 osobami (súčasne môže hrať až 90 osôb). V TEPfactore si preveríte svoju šikovnosť, logiku, trpezlivosť i fyzičku. Jednotlivé úlohy musí vždy splniť celý tím, spolupráca je teda nevyhnutná.

úniková hra

Nájdete ju v každom krajskom meste a to rovno niekoľko. Zvyčajne je určená pre 2-6 hráčov a jej zmyslom je vyriešiť postupnosť hádaniek, aby ste mohli opustiť miestnosť. Na jednom mieste je zvyčajne viac rôznych únikových hier, takže sa Vám určite podarí zamestnať aj skupinu kde je viac ako 6 ľudí.

večer varenia

Určené skôr pre tím nevesty. Vyberte najbližšiu školu varenia v okolí a dohodnite si lekciu počas vašej rozlúčky so slobodou poobede alebo večer, je to len na Vás. Ak máte dostatočné kuchárske schopnosti, môžete si ho usporiadať aj samé.

veterný tunel

Pre ženícha, ktorý má rád adrenalín alebo lieta, môže byť veterný tunel tá pravá rozlúčka so slobodou. Tunel na ktorého dne je v podstate veľký "vetrák" umožňuje simuláciu voľného pádu, bez toho aby ste sa museli vzniesť do oblakov. Vzduch prúdiaci rýchlosťou až 270 kilometrov za hodinu Vám umožní lietať.

výlet

Či už sa jedná o výlet kde navštívite technickú pamiatku alebo výstup do hôr, na rozhľadňu, mestskú vežu alebo prechádzku pri rieke, výlet je klasickou náplňou mnohých lúčení so slobodou.

wellnes večer / víkend

Vhodné pre dámy aj pánov. Zatiaľ čo dámy budú pravdepodobne vyberať z rôznych kozmetických balíčkov a masáží, pánov môže zaujať napríklad pivný kúpeľ s degustáciou.

závodný trenažér

Ak sa do ozajstného pretekárskeho auta necítite, pokojne sa vrhnite na virtuálnu pretekársku dráhu. Takto bude rozlúčku so slobodou určite bezpečná. Vyberať môžete z formúl aj závodných áut, s ktorými sa môžete baviť bez strachu o zdravie a plech auta.

zorbing

Zorbing je druh rekreačnej a adrenalínovej zábavy, využívajúcej zorbu, teda nafúknuté plastové gule, v ktorej je pomocou mnohých laniek upevnená ešte jedna menšia. Celá guľa váži 90 kg a v priemere má 3,2 m. Do menšej gule sa zmestia až traja ľudia. Princípom zorbingu je neriadené kotúľanie zorbu zo svahu dole. Svah býva dlhý maximálne 200 m so sklonom okolo 20 °. Zorb dosahuje rýchlosť až 50 km / h a jeho zastavenie prebieha samovoľne dole pod svahom alebo v ochrannej sieti.

Tipy na úlohy pre nevestu počas rozlúčky so slobodou

Rozlúčka so slobodou môže v rámci spoločného večera alebo už od obeda, obsahovať niekoľko úloh pre nevestu. Pripravujú ich družičky a nevesta by ich mala do polnoci splniť. Dajte pozor na to, aby úlohy neboli neveste nepríjemné ale optimálne, aby ich "spoločenská obtiažnosť" korešpondovala s predpokladanou hladinou alkoholu v krvi.

  • Počas určitého času od niektorého z hostí získať kondóm (nepoužitý! :-))
  • Zápasiť s niekým z personálu
  • Pozvať nejakého chlapa pri bare na panáka
  • Prehovoriť barmana, aby jej namiešal drink zadarmo
  • Zakričať na celú diskotéku: Milujem [ doplní meno ženícha ] a budem si ho brať
  • Niekomu na ulici v centre mesta predať nejakú blbosť (starý kľúč, sponku, hračku, hrnček)
  • Zohnať pre kamarátku telefónne číslo na pekného muža
  • Presvedčiť nejakého muža, aby si vyzliekol tričko
  • Zatancovať si s plešatým mužom
  • Nechať sa odfotiť s partiou chlapov

Nech zvolíte akékoľvek úlohy a aktivity, pamätajte, že to najdôležitejšie je sa do ničoho nenútiť a užiť akciu s partiou priateľov!

rozlúčka so slobodou, sexshop erotikcentrum ponúka erotické pomôcky vhodné na túto príležitosť.

Sexshop ako neoddeliteľná súčasť rozlúčky so slobodou

K rozlúčke so slobodou určite patria erotické pomôcky. Či už sa jedná o rozlúčku pre ženícha, či rozlúčku pre nevestu. Mužská rozlúčka so slobodou je pánska jazda, ktorú si muži dokážu poriadne užiť. Najčastejším darčekom, ktorý mladý ženích dostane od svojich kamarátov je určite gumená anča, inák povedané nafukovacia panna. Pri takomto darčeku sa partia mužov dokáže riadne zabaviť a drží ich to aj celú noc. Veď o čom to je, ak nie o srande a zábave. Veď o to na rozlúčke so slobodou určite ide.

Dámska rozlúčka sa nesie v podobnom duchu. Ako darček sa však dáva vibrátor, venušine guličky, análne kolíky či guličky, penis či dildáerotická bielizeň a ďalšie erotické pomôcky, ktoré sexshop ponúka. Veď mladým po svadbe určite treba okoreniť ich milostný život, určite ich to poteší.

Sme radi, že si vyberáte náš sexshop erotikcentrum.sk ako vhodného predajnu erotických pomôcok pre vaše rozlúčky so slobodou. Radi Vám aj poradíme, neváhajte nás kontaktovať. Rozlúčka so slobodou je len jedna (v tých najlepších prípadoch), preto sme radi, že sa náš sexshop môže podieľať na takých významných chvíľach pre vás.