Rozlúčka so slobodou by sa mala stať nezabudnuteľnou a preto sme si pre Vás pripravili niekoľko tipov ako ju usporiadať. Plánujete svoju rozlúčku so slobodou alebo ju plánujete kamarátke? V oboch prípadoch ste tu správne! Pripravili sme pre Vás niekoľko tipov na to, ako si rozlúčku so slobodou nevesta naozaj užije!

Rozlúčka so slobodou pre nevestu je hlavne o nápade

Najdôležitejšie na celej rozlúčke je nápad - v akom duchu sa bude večer odvíjať? Rozlúčku pre nevestu je najlepšie usporiadať v jednom štýle. Tu je 5 príkladov:

  1. havajské tanečnice
  2. námorníčky
  3. kovbojky
  4. sexi dračice
  5. zraz čarodejníc

Vyberte si sexy kostým alebo čarodejnícke doplnky

Ak zvolíte štýl sexi dračíc, vyberte si ten správny sexy kostým . Na zraz čarodejníc budete potrebovať originálne čarodejnícke doplnky.

Nezabudnite pri rozlúčke na podstatné doplnky

Špeciálny kostým pre nevestu alebo len doplnky? Šerpa, čelenka do vlasov, odznaky alebo rovno svadobné tričká pre všetkých! Doplnkov na rozlúčku je naozaj veľa. Dôležité je zviditeľniť sa a byť stredobodom pozornosti. Je to predsa len posledná party za slobodna, nevesta by si ju mala užiť ako ozajstná hviezda!  

A konečne 6 tipov na rozlúčku so slobodou - špeciálne pre nevesty

  • Tip č.1: Stará dobrá klasika - limuzína, šampanské a tanec

Nič nové a napriek tomu originálne. Zábava zaručená. Buďte ako hollywoodske hviezdy a užite si rozlúčku s nevestou vo veľkom štýle ! Objednajte si dlhú luxusnú limuzínu, ktorou sa môžete odviezť do music clubu a pritom popíjať šampanské.  

  • Tip č.2: Striptíz

Ďalší veľmi obľúbený bod programu rozlúčky so slobodou, ale nie každá nevesta to ocení. Na druhú stranu, je striptíz stále niečo "extra" a každá žena by si ho aspoň raz za život mala poriadne užiť . Ak myslíte, že mladík na kolenách nevesty nie je pre vás - skúste strip bar, kde budú páni tiež blízko, ale predsa dostatočne ďaleko.

  • Tip č.3: Načerpajte sily doma alebo vo wellnesse

Na divočinu nie je každá nevesta, preto je aj odpočinok s kamarátkami ako rozlúčka so slobodou skvelá voľba. Môžete s kamarátkami vyraziť niekam na víkend a užiť si pohodový odpočinok bez svojich drahých polovičiek.

  • Tip č.4: Nezabudnuteľný zážitok - Plavba na lodi

Máme tu ďalší tip na rozlúčku so slobodou pre nevestu a tým je nezabudnuteľný zážitok. Čo sa nechať zviesť loďou, ktorá bude na rozlúčku len vaša ? Ak k tomu pridáte dobré jedlo a pitie, hudbu a spoločnosť kamarátok - máte o zábavu postarané.

  • Tip č.5: Adrenalín a dobrodružstvo

Nielen páni sú dobrodruhovia, ale aj nevesty si chcú svoju rozlúčku užiť. Adrenalínová záležitosť v partii kamarátok je neuveriteľný zážitok. Dokážte, že vás nič nerozdelí a zabojujte spolu s nevestou!

  • Tip č.6: Havajská párty

Na havajskú párty budete určite potrebovať havajské oblečenie ako sukne, podprsenky, parochne, kvety na krk a ďalšie doplnky. Takto oblečené budete chcieť určite vyskúšať a ochutnať havajské jedlo a pitie. Tzn., Že nesmie chýbať čerstvé exotické ovocie, koktaily a lahôdky. Je jasné, že musíte tancovať v havajskom štýle, tzn. rytmické havajské tance s nádychom erotiky. A potom by nemali chýbať typické havajské dekorácie a ozdoby. Pokiaľ chcete havajskú párty doviesť k dokonalosti, zožeňte si biely piesok a pár paliem.

Okuliare s potlačou - Neopozeraný doplnok a originálny darček

Okuliare s potlačou sú originálnym a nevšedným doplnkom na rozlúčku so slobodou, darčekom pre svadobčanov a doplnkom na svadobné fotografovanie. Ako potlač môžete využiť ľubovoľný obrázok a text, vašej fantázii sa medze nekladú. Cez potlač je výborne vidieť aj za zhoršených svetelných podmienok, keďže sa využívajú číre sklá.

rozlúčka so slobodou, sexshop erotikcentrum ponúka erotické pomôcky vhodné na túto príležitosť.

Sexshop ako neoddeliteľná súčasť rozlúčky so slobodou

K rozlúčke so slobodou určite patria erotické pomôcky. Či už sa jedná o rozlúčku pre ženícha, či rozlúčku pre nevestu. Mužská rozlúčka so slobodou je pánska jazda, ktorú si muži dokážu poriadne užiť. Najčastejším darčekom, ktorý mladý ženích dostane od svojich kamarátov je určite gumená anča, inák povedané nafukovacia panna. Pri takomto darčeku sa partia mužov dokáže riadne zabaviť a drží ich to aj celú noc. Veď o čom to je, ak nie o srande a zábave. Veď o to na rozlúčke so slobodou určite ide.

Dámska rozlúčka sa nesie v podobnom duchu. Ako darček sa však dáva vibrátor, venušine guličky, análne kolíky či guličky, penis či dildáerotická bielizeň a ďalšie erotické pomôcky, ktoré sexshop ponúka. Veď mladým po svadbe určite treba okoreniť ich milostný život, určite ich to poteší.

Sme radi, že si vyberáte náš sexshop erotikcentrum.sk ako vhodného predajnu erotických pomôcok pre vaše rozlúčky so slobodou. Radi Vám aj poradíme, neváhajte nás kontaktovať. Rozlúčka so slobodou je len jedna (v tých najlepších prípadoch), preto sme radi, že sa náš sexshop môže podieľať na takých významných chvíľach pre vás.