Hľadáte svoju úplne prvú sexuálnu hračku? Vibrátor je ten správny začiatok pre váš štart do sveta sexuálnych pomôcok. Máme pre vás pár rád, ako kúpiť správny vibrátor a ako ho používať. Tieto rady vás vnesú do sveta vibrátorov a zistíte ako jednoduché je ho využívať vo vašej domácnosti. Kúpa prvého vibrátora je vzrušujúci zážitok. Investujete do potešenia pre seba, preto sa chcete uistiť, či to robíte správnym spôsobom. Nemajte pocit viny z toho, že chete zažiť pocit sexuálneho dobrodružstva. Ak ste začiatočník máme pre vás návod ako používať vibrátor spolu s niekoľkými návrhmi tých najlepších vibrátorov, aby ste mohli s radosťou začat.

1. Začnite používať vibrátor s dobrou náladou

Je pre vás ťažké sa naladiť? Naplánujte si rande sám so sebou. Dajte si vaňu, zapáľte sviečky a zapnite si príjemnú hudbu. Ak si vytvoríte správnu atmosféru a kľud, určite sa dobre uvoľníte. Uvoľnenie je pre vzrušenie veľmi dôležité! Ak je vaše telo pripravené a vibrátor nabitý, potešenie sa určite dostaví. Skúste sa zahriať stimulátorom klitorisu, ktorý je vodeodolný a preto si ho môžte vychutnať v horúcej vani.

Stimulátor klitorisu

2. Nezabudnite používať vibrátor s plnou batériou

Nikoho nepoteší ak začne používať vibrátor bez nabitej batérie. Pokiaľ máte vibrátor na batérie, skontrolujte či máte nové batérie, pokiaľ máte vibrátor nabíjací, uistite sa, že ste ho plne nabili. Určite nechcete zažit to sklamanie, keď ste blízko orgazmu a vaša hračka vás sklame.

nabíjanie vibrátora

3. Neponáhľajte sa

Toto nie je závod, nemusíte sa ponáľať. Je normálne, že cítite trochu strach z toho či vás vaša nová hračka poteší, ale nebojte sa pomaly prísť na to, čo vám robí dobre. Spomaľte a vychutanjte si to. Používať vibrátor sa dá rôznymi spôsobmi, na všetko je čas. Ak chcete začať používať vibrátor so svojím partnerom, skúste si dať ľahkú uvoľnujúcu masáž. Naše masážne oleje sú na uvoľnenie ako stvorené.

masažný olej pre výbornú predohru

4. Skúmajte svoje telo

Môže byť ťažké začať používať vibrátor, pokiaľ neviete čo sa vám páči. Môžete mať všetky skvelé pomôcky, no pokiaľ nemáte preskúmané svoje telo a pocity, ktoré vás vzrušujú, budete mať problém s použitím správneho produktu. Venujte nejaký čas spoznávaniu svojho tela. Zistite, čo poteší vaše telo. Akonáhle zistíte, pri čom sa cítite dobre, je správny čas na nákup produktu pre potešenie. Vyskúšajte dvojité vibrátory, ktoré vedia stimulovať súčasne vagínu aj anál.

dvojitý vibrátor unikátne spojenie vibrátora a stimulátora klitorisu

5. Rozmanitosť je dôležitá

Väčšina vibrátorov prichádza s rôznymi nastaveniami, ktoré vás môžu zaujať. Či sú dobré, zistíte až keď to skusíte. Pohrajte sa s rôznymi technikami a nastaveniami. Jeden a ten istý vibrátor môže byť úplne iný, keď meníte polohy. Ak ležíte na bruchu môže vám spôsobovať iné potešenie, ako keď ležíte na chrbte. Kreativite sa medze nekladú. Buďte kreatívny. Využívať ho môžte naplno a viacerými spôsobmi. Na trhu existujú aj vibrátory z realistického materiálu, ktoré vám budú pripomínať skutočný penis.

realistický vibrátor z kvalitného materiálu

6. Pridajte niečo naviac

Zábava sa nezakladá len na erotických hračkách. Na trhu je veľké množstvo gélov a lubrikantov, ktoré môžu pomôcť zvýšiť potešenie. Tieto zlepšováky je vhodné pridať do vašich hrátok. Gély môžu byť aplikované priamo na klitoris. Existuju gély, ktoré majú ochladzujúci alebo zahrievací účinok. Najlepšie je ich vyskúšať, aby ste vedeli ktoré vám viac vyhovujú.

lubrikačný gél s príchuťou čokolády

7. Udržujte vibrátor v čistote

Myslíme to vážne, udržute svoje hračky a vibrátory v čistote. Investovali ste do produktu aj do seba, takže určite chcete, aby váš produkt vydržal čo najdlhšie. Čistenie je dôležité. Používať vibrátor a potom ho len umyť čistou vodou nestačí. Pozrite si naše čistiace prostriedky, ktoré vaše erotické pomôcky nie len dôkladne vyčistia ale ich aj dobre vydenzifikujú.

čistič erotických pomôcok pre dôkladnu hygienu

8. Nájdite vibrátoru správne miesto

A na záver ak máte sexuálne pomôcky správne a dôkladne umyté je dôležité im nájsť aj čisté miesto pre ich uloženie. Nenechávajte ich len tak hodené pod posteľou alebo v šuflíku. Hračku odložte na čisté miesto, mimo dosah slnka a prachu, aby ste mohli využívať vibrátor čo najdlhšie. Dúfame, že sme vás týmto článkom naučili, ako správne využiť vibrátor a pomohli sme vám s výberom.