Ak poznáte a kupujete dildá, určite ste sa v obchode stretli aj s pojmom obojstranné dildo. Možno ste si pri tom povedali "Bože môj, čo to môže byť?". Povedzme si pravdu, niekedy tieto veci vyzerajú odstrašujúco. Je to dildo na dvojitú penetráciu a má dva zasúvateľné konce. My vám ho trošku predstavíme, povieme vám ako funguje, aké typy existujú a ako si ich vybrať a používať.

Čo je obojstranné dildo?

Ako sme už v úvode spomenuli, je to dildo s dvoma koncami, ktoré sa obe používajú. Sú dlhšie ako bežné dildá, aby uľahčili použitie partnerom alebo v sólo hre. K dispozícií je veľa týchto erotických pomôcok, ale predstavíme vám tie najpoužívanejšie.

Dvojité dildo

Keď spomenieme obojstranné dildo, tak toto je prvá kategória, ktorá vás napadne. Je to klasické dildo s obojstrannou vkladacou častou. Môžu mať dva rovnaké konce, alebo môžu mať jeden koniec menší na lepšie preniknutie do análu. Tieto dildá sú navrhnuté tak, aby účinne prenikli do dvoch partnerov, alebo aby sa dali ohnúť v strede, aby umožnili jednotlivcovi análnu aj vaginálnu penetráciu súčasne.

Pripínacie dildo

Existuje aj iný tip dilda, ktorý je síce iné, ale spadá do tejto kategórie. Ide o pripínacie dildo, ktoré je určené na hranie s popruhom, čo znamená že jeden s partnerov si ho nasadí a použije ho na preniknutie do druhého partnera. Môže byť použitý na širokú škálu sexuálnych aktivít, vrátane vaginálneho sexu, homosexuálneho sexu, análneho sexu alebo sólo či vzájomnej masturbácie.

Ako si vybrať obojstranné dildo?

Ako si vybrať to správne obojstranné dildo pre vás? Teraz, keď sme si už trošku predstavili, čo obojsrtanné dildo je a na čo slúži, môžeme sa zamerať na to, čo chcete konkrétne vy a na čo chcete svoju sexuálnu pomôcku používať. Ak chcete súčasne stimulovať seba a svojho partnera je pre vás určite vhodné dvojité dildo. Chcete sa zahrať sólo hru s súčasne stimulovať vaginálny a análny otvor? Skúste obojstranné dildo dvojhlavé. Alebo chcete niečo, čo si dáte na seba a preniknete do partnera? V tom prípade bude vhodné pripínacie dildo.

Ak si vyberáte svoju erotickú pomôcku, myslite pri tom aj na iné veci ako:

  • Rozpočet: Koľko chcete na svoju hračku minúť? Dildá sa pohybujú v rôznych cenových reláciách. Môžete minúť 15 Eur alebo aj 100 Eur.

  • Materiál: Pomôcky sú vyrobené z toľkých materiálov, čo vám umožní vybrať si ten vhodný pre vás. Väčšina dvojitých díld je vyrobená z mäkkých, pružných materiálov ako je silikón. Niektoré sú vyrobené aj z tvrdších materiálov, ako je sklo alebo oceľ. Vyberte si materiál, ktorý vás osloví a z ktorého sa cítite dobre.

  • Veľkosť a tvar: Ak sme spomínali oceľové, alebo sklenené dilda, tie sú väčšinou kratšie, takže ak viete, že chcete niečo dlhšie, tieto vylúčte. Popozerajte si rôzne tvary a veľkosti a vyberte si tie, ktoré by vám vyhovovali pri vašich hrách.

  • Vlastnosti: Obojstranné dildá sú jednoduché. Iné je to s pripínacími dildami, ktoré môžu byť vybavené funkciami, ako vibrácie, alebo majú diaľkové ovládanie.

Ako používať obojstranné dildo?

Pokiaľ ide o takéto dildo, záleží od typu aké si kúpite a ako ho chcete používať. Dáme vám len jednu dôležitú radu, a to používajte lubrikant. Každý zážitok z dilda bude lepší a príjemnejší, ak použijete dobré mazanie. Skúste použiť lubrikant na vodnej báze, alebo ak chcete používať dildo análne skúste aj náš aplikátor na nanášanie gélu.

Používanie osamote

Ak používate obojstranné dildo na svoju sólo hru, máte možnosť preskúmať dvojitý prienik. Alebo môžete použiť len jednu stranu a druhú používať ako rukoväť na manévrovanie s hračkou.

Používanie s partnerom

Ak chcete vašu hračku používať pri hrách s partnerom, nájdite spolu rôzne polohy, ktoré pomôžu do každého preniknúť pohodlne. Môžete trošku experimentovať a pri tom sa zabaviť, nech je sex trochu veselý.

Na záver vašich hier, svoje hračky stále dezinfikujte. Dbajte na správnu starostlivosť o svoje hračky a predĺžte im životnosť.