Predstava každého človeka o bývaní je kuchyňa, obývačka, spálňa, jedáleň...Čo tak vytvoriť si v domácnosti aj erotickú miestnosť? Je pravda, že takáto miestnosť, nie je to čo očakávame od svojho bývania. Väčšina ľudí nemá potrebu venovať viac miesta vo svojom dome, na sexuálnu aktivitu. Berú to tak, že majú spálňu a to stačí. Ale možno v tejto dobe, ľudia viac chápu, aký je sexuálny život dôležitý pre zdravie a spokojnosť. Preto čoraz viac a viac ľudí, kupuje erotické pomôcky, doplnky a dokonca aj erotický nábytok pre skvalitnenie sexuálneho života. To platí najme pre ľudí praktizujúcich BDSM, ktorý sa stretávajú aj v takýchto podnikoch a spolkoch. Ostatný môžu tieto veci a miestnosti považovať za odstrašujúce a už vôbec nie mať tieto veci doma. Miestnosti na sexuálne hrátky však môžu byť veľmi obohacujúce, zábavné a môžu posunúť váš sexuálny život na iný level. Dnes vám predstavíme takéto domáce miestnosti, ukážeme vám čo obnášajú a ako si takú miestnosť vytvoriť.

Čo je sexuálna miestnosť

Sexuálna miestnosť je miestnosť, ktorá sa používa na sexuálnu zábavu a hry. Niektoré takéto miestnosti sú doslova domáce žaláre vybavené nástavcami na okovy a manžetami, ako aj nábytkom na BDSM. Niekto si zas potrpí na luxus a jeho miestnosť je zdobená luxusným nábytkom. Zriadenie sexuálnej miestnosti, ale nemusí byť hneď nejaká veľká renovácia, ale môžete si ju zriadiť v suteréne, či voľnej miestnosti alebo šatníku, proste kdekoľvek máte priestor.

Potrebujete erotickú miestnosť?

Nie každý si ju robí, ale pre ľudí ktorý praktizujú BDSM a zaraďujú do svojho sexuálneho života viac hračiek a pomôcok, môže byť vytvorenie takejto miestnosti oslobodzujúce. Sexuálna miestnosť, môže pôsobiť, ako luxus a nie každý chce venovať svoju miestnosť v dome na takúto vec, ale verte tomu, že si zaslúžite priestor venovaný pre potešenie.

Ako naplánovať erotickú miestnosť

Teraz, keď viete prečo je dobré si takúto miestnosť vybudovať, čo tak začať s budovaním tej vašej? Pre vytvorenie takejto izby si musíte položiť páru otázok, ktoré vám pomôžu sa zamerať na to čo chcete.

Aké sexuálne aktivity máte radi?

Keď sa začne hovoriť o sexuálnej miestnosti, často prejde téma do veľkých, prepracovaných BDSM hračiek, ale čo ľudia ktorý nie sú výstredný? Pre tých sexuálna miestnosť nie je vhodná? Určite je! Pamätajte, že takáto miestnosť by mala vyhovovať vaším potrebám a záujmom. Ak je vaša predstava, pohodlný materiál, masážny olej a tlmené svetlá aj to je v poriadku. Vaša sexuálna miestnosť musí spĺňať vaše požiadavky a nie požiadavky iných. Ak ju urobíte podľa seba, určite neostane nevyužitá.

Aký veľký má byť priestor?

Na erotickú miestnosť nepotrebujete veľa priestoru, ale ako si povieme ďalej, musíte mať jasno, aký je ten priestor veľký, skôr než začnete vyberať doplnky a možno aj nábytok. Kľudne si miestnosť vymerajte, aby ste vedeli s čím pracujete.

Budete svoju miestnosť využívať naplno?

Ak máte priestor a životný štýl, ktorý vám umožňuje mať sex s hojdačkou, alebo inými zaujímavými pomôckami je to dobré. Ak nemáte priestor a detí vám behajú po dome, alebo si chcete len odložiť veci, ktoré sa nepoužívajú, mali by ste si to rozmyslieť skôr ako začnete nakupovať. Existuje veľa možností, ako si vytvoriť svoju miestnosť snov, pre diskrétne používanie a odkladanie pomôcok. Musíte si zvážiť, aké bude správne príslušenstvo pre vašu miestnosť, ktoré bude vyhovovať vášmu životu aj domovu.

Oživte svoju miestnosť

Ak ide o budovanie erotickej miestnosti, je toľko možností a dostupných pomôcok na výber, že by ste boli ohromený. Naše odporúčania, na čo by ste mali myslieť, aby ste si vytvorili herný priestor, ktorý bude vyhovovať vášmu životu:

Využitie menšieho priestoru

Pokiaľ je váš priestor malý a vy nechcete nejaké extrémne veľké doplnky a nábytok, je veľa produktov, ktoré sa dajú ľahko skladovať. Skúste si pozrieť niečo ako nafukovací vankúš na sexuálne polohy, ktorý sa dá ľahko nafúknuť a sfúknuť. Alebo vyskúšajte vibračnú taburetku, ktorá je tiež veľmi šikovná a dá sa schovať.

Využitie väčšieho priestoru

Pokiaľ máte na erotickú miestnosť väčší priestor, máte skvelú príležitosť si priniesť do svojej domácnosti špeciálne kúsky. Pre milovníkov rozmanitého sexu je tu klietka, ktorá je ihrisko pre váš sexuálny život. Alebo si môžete vychutnať kvalitnú erotickú masáž, bez strachu, že doma niečo pošpiníte s našou nafukovacou vaničkou.

Nezabudnite na erotické hračky

Sexuálna miestnosť môže obsahovať kadejaké hračky, ktoré jej majiteľ miluje. Či už sú to vibrátory alebo dildá, pádla, biče, alebo sú to veľké erotické stroje, čo skutočne urobí vašu miestnosť majstrovskú. Mať takúto miestnosť môže byť naozaj oslobodzujúce, pretože poskytuje priestor na experimentovanie a skúmanie. Určite túto miestnosť nepotrebujete, aby ste si užili kvalitný sex, ale vytvorenie takejto miestnosti môže byť zážitok a zábava. Tak ak ste pripravený na takúto miestnosť, navštívte našu stránku a nájdite si všetko, čo potrebujete.