Pri mnoho druhov erotických pomôcok, by sme sa mali pozastaviť pri hračkách, ako sú análne kolíky. Sú to špeciálne hračky, ktoré sú určené na dráždenie análneho otvoru, čomu je prispôsobený aj ich tvar. Tvar análneho kolíka môže byť pevný alebo flexibilný. Takisto sú vyrobené z rôznych materiálov a niektoré majú aj vibračné funkcie. Svojho favorita si medzi nimi nájde skúsený profík aj zvedavý začiatočník.

Sú vhodné análne kolíky pre mužov?

Muži sú v skutočnosti prispôsobený k tomu, aby si užívali análny prienik. Prostata je citlivá žľaza, ktorá sa pri dráždení cíti dobre. Prostata sa nachádza asi dva až tri palce na prednej strane análneho otvoru. Muž môže zažiť orgazmus, alebo ejakuláciu, len vďaka stimulácie prostaty. Hovorí sa, že tieto orgazmy sú intenzívnejšie, než orgazmy zo stimulácie penisu. Využívať análne kolíky alebo špeciálne hračky na prostatu pre mužov, pomáha zaistiť mužovi väčšiu rozkoš pri pohlavnom styku. S análnym kolíkom je vyvrcholenie intenzívnejšie.

Análne kolíky. Máme návod, ako ich používať.

Prečo by mali používať análne kolíky ženy?

Používať análne kolíky, môže žene a aj jej pratnerovi spríjemniť každý druh sexu. Análny kolík spôsobuje väčší tlak na zadnú pošvovú stenu a zvyšuje citlivosť. Veľa žien rado používa kolíky pri orálnom sexe. Pri ich vyvrcholení sú ich orgazmy intenzívnejšie. Niektoré ženy, zas používajú análny kolík, aby zvýšili partnerovu rozkoš. Zavedením análneho kolíka sa zmenšuje priestor v panve a vďaka tomu je pošva tesnejšia a pevnejšia.

Prečo by mali používať análne kolíky ženy?

Prečo by u vás nemali chýbať?

Či ste žena, či muž, ak začnete používať análne kolíky, váš sex môže byť skutočne neuveriteľným zážitkom. Existujú pomôcky, ktoré sa dokážu postarať o ešte intenzívnejší sexuálny pôžitok. Nezabudnite, že najlepšie je začať od najmenších veľkostí. 

Análne kolíky a hygiena

Pri používaní a experimentovaní s análnym sexom nesmiete zabúdať na hygienu. Tá k tomuto štýlu pôžitku neodmyslitelne patrí. Na čistenie a dezinfekciu erotických pomôcok určených na anýány sex môžete použiť dezinfekciu z našej ponuky. Pri análnom sexe používajte lubrigačný gél, aby nedošlo k zraneniam.