Čo to vlastne análny kolík je?

Análny kolík je sexuálna hračka, ktorú si môže vďaka konečníku vychutnať každý bez ohľadu na pohlavné orgány, pohlavie alebo sexuálnu orientáciu. Je to análna hračka, ktorá v podstate zapchá váš zadok. Ich vzhľad pripomína tvar slzy a majú širší spodok, ktorý bráni príliš hlbokému vniknutiu kolíka.

Ako používať análny kolík.

Ako análny kolík funguje?

Váš konečník je preplnený citlivými nervovými zakončeniami, ktoré sa pri stimulácii vzrušia. Váš zadok je taktiež vstupnou bránou k prostate – známej tiež ako „mužský bod G“ a akýmsi objazdom k vaginálnemu bodu A a bodu G.

Análne kolíky sa dajú použiť na natiahnutie konečníka a pripraviť ho tak na väčšie predmety, či už sú to iné hračky, penis alebo takzvaný gaping. Vždy je potrebné začať najskôr malými krokmi a postupne sa prepracovať ďalej.

Orgazmus

Áno, análny orgazmus je skutočný, môže ho mať ktokoľvek, kto má análny otvor a análny kolík mu môže pomôcť. Nervy len vo vnútri vašej „zadnej brány“ sú iba časťou toho, vďaka čomu sú análne radovánky tak úžasné.

Muži môžu análny kolík použiť na dosiahnutie prostatového orgazmu. Ženy ho môžu použiť na nepriamu stimuláciu bodu A alebo bodu G, čo môže spôsobiť jav známy ako ženská ejakulácia.

Análny kolík. Rôzne druhy.

Na čo je potrebné myslieť?

Použite veľké množstvo lubrikačného gélu. Pokiaľ ide o análne hry je to nevyhnutnosť, jeho nedostatok môže viesť k podráždeniu a slzám.

Je potrebná správna manipulácia. To znamená, že je dôležité umývanie a dezinfekcia akejkoľvek sexuálnej hračky pred a po použití. Dôvodom je, kto by to čakal, hovienko. Dokonca aj superčistý zadok obsahuje mikroskopické výkaly, ktoré môžu spôsobiť infekciu. Tá sa môže šíriť zdieľaním sexuálnych hračiek. Správna starostlivosť o tieto sexuálne hračky a vhodná manipulácia s nimi môžu znížiť toto riziko nákazy.

Dbajte o svoje zdravie. Ak máte hemoroidy, análne trhliny alebo problémy s prostatou, je vhodné používanie análnych hračiek odložiť. Najskôr sa obráťte na lekára alebo iného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti.

Análne kolíky sú všestrannou hračkou pre váš milostný život. Môžete ho použiť pri submisívnej hre, nosiť ich na verejnosti, či jednoducho zasunúť do análneho otvoru počas vaginálnej penetrácie.