Viete vyčistit erotické pomôcky? Každý chce mať svoje hračky čisté a hlavne hygienicky ošetrené. Na trhu je veľa produktov, s ktorými je čistenie sexuálnych hračiek jednoduché. Čistenie a skladovanie vaších erotických pomôcok je dôležité najmä z dôvodu, aby vydržali pre potešenie na celý život, nie len na chvíľku. Dáme vám pár rád ako sa správne starať o vašu zbierku.

Ako očistiť erotické pomôcky?

Aby ste zabezpečili optimálnu hygienu, uistite sa, že sú vaše hračky pred a po použití vyčistené. Jediné, čo potrebujete na vyčistenie je horúca voda a kvalitný čistič, a vaše sexuálne pomôcky budú ako nové. Ak chcete hračky vyčistiť rýchlo, máme pre vás čistič v spreji - FleshWash čistiaci prostriedok. Hračku opláchnite a nastriekajte na ňu prípravok. Nechajte pôsobiť, chvíľku potom ju poriadne očistite, všetky jej záhyby a potom opláchnite prostriedok vodou. Ak chcete hračku nechať uschnúť, nechajte ju na uteráku alebo to urýchlite a utrite ju čistou handrou alebo uterákom. Dôkladným čistením svojich sexuálnych pomôcok ich udržujete ako nové, zabraňujete usadzovaniu prachu a baktérií.

čistič erotických pomôcok pre dokonalé vyčistenie a dezinfekciu

Ako vyčistit erotické pomôcky z realistického materiálu?

Sexuálne pomôcky z takéhoto materiálu sú vyrobené z materiálov, ktoré sa najviac približujú skutočnej pokožke. Sú mäkké a pružné. Napríklad vibrátori sú zväčša pokryté žilkovaním, majú tvarovaný žaluď, aby sa čo najviac podobali skutočnému penisu. Preto na ich čistenie treba dávať väčší pozor. Na tieto hračky existuje aj obnovovací púder - Regeneračný púder FLESHLIGHT RENEWING POWDER určený na údržbu hračiek vyrobených z realistického materiálu. Tieto hračky však neskladujte s ostatnými hračkami.

regeneračný púder na čistenie erotických pomôcok z realistického materiálu

Zhrnutie v bodoch

  1. Čistite sexuálne pomôcky vždy pred a po použití

  2. Pre lepšie čistenie používajte dezinfekciu určenú priamo na sexuálne hračky

  3. Nezabudnite na batérie, pred čistením ich vyberte a poriadne uzavrite uzáver

  4. Sexuálne pomôcky osušte len čistým uterákom alebo handrou

  5. Pokiaľ hračky nie sú suché, neodkladajte ich

  6. Nikdy nenechávajte hračky na radiátore alebo pri inom zdroji tepla

čistenie erotických pomôcok vodou