Nikdy ste s partnerom nediskutovali na tému erotické pomôcky? Je na čase zmeniť to, a spestriť váš sexuálny život. Ak sa však bojíte, že parnera urazíte, alebo ste nervózny z toho, že odhalíte svoje túžby, nebojte sa! Máme pre vás rady, ako zaradiť do svojho života sexuálne hračky, pre spestrenie vášho sexuálneho života.

Otestujte ho

Určite ste videli v televízií, či už v reklame alebo pri filme, šteklivé scény s putami, alebo inými zaujímavými erotickými pomôckami. Skúste svojmu partnerovi jemne nadhodiť, či ho to zaujalo a či by sa mu to tiež páčilo. Ak tému rozvinie a je ochotný v nej pokračovať, tak mu môžte navrhnúť skúsiť niečo podobné. Navrhnite mu skúsiť sa podobhe zabaviť aj vo vašej spálni.

Erotické pomôcky sú aj pre spestrenie partnerského vzťahur

Erotické pomôcky sú spestrenie, nie náhrada

Niekotrý ľudia sa zdráhajú o sexuálnych hračkách hovoriť, pretože si myslia, že vás s nimi pohlavný styk nudí. Možno si myslia, že pre vás nie sú postačujúci a preto potrebujete niečo iné. Pre ich upokojenie s nimi musíte hovoriť, a objasniť im, že nejde o ich nahradenie, ale o vyskúšanie niečoho nového na spestrenie vášho sexuálneho života. Objasnite im, že sexuálne pomôcky sú na to, aby bol váš sexuálny život zábavnejší, zaujímavejší. Porozprávajte sa s nimi, že ide o vyskúšanie niečoho nového, vzrušujúcejšieho a uistite ich, že chcete spoločné objavovanie týchto nových vecí. Je to ako objavovanie nových miest. Zažiť spolu nové zážitky. Existujú sexuálne sady pre páry s ktorými zažijete vo vašej spálni zábavu, akú ste ešte nezažili.

Jednoduchá erotická sada pre páry

Začnite používať jednoduché erotické pomôcky

Možno vo vašej fantázií vidíte svojho partnera s bičom v ruke a vy spútana ležíte s maskou na tvári. Ak ste takéto hry nikdy neskúšali, je dôležité, aby ste začali pomaly. Je lákavé siahnuť po najmodernejšej a najdrahšej hračke, ktorú nájdete v obchode, alebo eshope, pretože si myslíte, že ta vám poskytne najlepší zážitok. Je však dôležité aby ste si obaja zvykli na ich používanie, a čí vám konkrétna hračka vyhovuje.

začnite zaradovať erotické pomôcky do života od jednoduchších

Nevyťahujte hračku bez jeho vedomia

Ak s tým váš partner nesúhlasil, určite sa ho nesnažte prekvapiť, aj keby ste mali dobré úmysli. Uistite sa, že váš partner o všetko vie, že ich tak isto chce používať a potom je na vás aby ste sa rozhodli kedy ich uvediete do hry. Ak s tým váš partner nesúhlasil, bolo by to sklamanie pre obe strany. 

erotické pomocky a ich zaradenie do života

Erotické pomôcky sú na zábavu

Je dôležité si uvedomiť, prečo chcete sexuálne hračky vyskúsať, a zaviesť ich do vášho sexuálneho života. Neberte to príliš vážne, porozprávajte sa s partnerom, že sex je zábava a vy ho chcete urobiť ešte zábavnejší. Od vašej pohody zavisí, či to bude dobre fungovať a či pri tom budete obaja uvoľnení a spokoní.

jemna eroticka sada pre páry

Rešpektujte ho

Ak sa nakoniec váš parner rozhodne, že erotické pomôcky nie sú pre neho, musíte to rešpektovať. Neznamená to, že by to v budúcnosti nemohol prehodnotiť. Poskytnite mu všetky dostupné informácie. Dajte mu chrobáka do hlavy, aká to môže byť zábava, a zvyšok nechajte na ňom.