Pokiaľ ide o erotické pomôcky pre lesbičky, majú ženy jedinečné potreby. My vám ponúkneme naše typy na produkty, s ktorými sa určite dobre zabavíte a oživíte svoj sexuálny život. Či už hľadáte popruhy s vibrátory s popruhom alebo dildá, my vám pomôžeme. Pohlavný styk s vaším partnerom, by mal byť vždy príjemný, ale čo tak si ho ešte okoreniť? Existuje mnoho spôsobov ako na to. Sexuálne hračky prinášajú do spálni mnoho zábavy a viac vzrušenia. Nebojte sa experimentovať.

Erotické hračky pre lesbičky

Pokiaľ ide o lesbický pohlavný styk je tu neskutočne mnoho kreatívnych spôsobov, ako sa zabaviť a použiť hračky pre lesbičky. Popruhy a dildá, sú skvelé na prenikavú hru, zatiaľ čo stimulátory klitorisu vám zabezpečia najintenzívnejší orgazmus. Nezabúdajme aj na análny otvor. Hra s análnym otvorom môže byť veľmi príjemná pre obe strany. Bez ohľadu na to, či váš sex vyvrcholí alebo nie, môžete sa cítiť skvele a váš sex môže byť neskutočná zábava. Sex nielen že pomáha odbúrať stres a depresiu, ale pomáha aj pri úľave od bolesti.

Vibrátory pre lesbičky

Vibrátory sa vyrábajú v rôznych veľkostiach a tvaroch a možno ich použiť na stimuláciu vagíny aj klitorisu. Niektoré sú využiteľné pre pár a s niektorými si môžete vychutnať sólo hru. Vibrátory sú ale najlepšie hračky pre lesbičky.

Lelo Enigma Deep Rose

Unikátny duálny vibrátor, ktorý vám poskytne sonickú bezkontaktnú stimuláciu klitorisu a zároveň hlboké vibrácie zamierené priamo na váš bod G. S touto erotickou pomôckou zažijete to najintenzívnejšie vyvrcholenie, keďže pôsobí na dve najerotogénnejšie zóny vášho tela súčasne.

Duálny vibrátor LELO

Obojstranný vibrátor BRILLIANT X4

Obojstranný vibrátor BRILLIANT X4 je unikátny stimulátor s dvojakým použitím. Na jednej strane ho používate ako masér a stimulátor klitorisu. Táto hlavica Vám poskytuje 7 režimov jedinečných vibrácií. Druhá strana ponúka klasický vibrátor na stimuláciu bodu G. Taktiež v sebe ukrýva 7 vibračných režimov.

Obojstranný vibrátor

Vibrátor FUNKY VIBERETTE

Je zábavný, kompaktný vibrátor G-bodu v živých farbách. Konštrukcia má zakrivený hrot a poskytuje obrovské množstvo silných vibrácií! Je malý, takže si ho viete z baliť aj na cestu do kabelky.

Mini vibrátor

SATISFYER DOUBLE JOY

Je erotická pomôcka pre páry, ktoré si chcú spríjemniť a okoreniť sexuálny život. Obyčajné orgazmy v klasickom prevedení nie sú zlý nápad, ale s vibrátorom pre páry Double Joy vyrobeným z lekárskeho silikónu, ktorý môže byť ovládaný aplikáciou, sa váš sex stane ešte intenzívnejším.

Párový vibrátor

Dildá pre lesbičky

Dildá sú vhodné erotické pomôcky pre lesbičky, nakoľko sú to všestranné hračky, ktoré možno použiť na vaginálnu aj análnu stimuláciu.

Baile Double Dong

Obojstranné dildo je dvojitý penis, ktorý je navrhnutý tak, aby vzrušoval oboch partnerov súčasne. Takže uspokojíte seba naraz so svojou partnerkou. Je veľmi vhodné pre lesbické hry.

Obojstranné dildo

Skinlike Double Cock

Dvojité dildo s prísavkou LoveToy Skinlike Double Cock je penis, ktorý Vám dodá ten najprirodzenejší pocit skutočného penisu. Už na prvý dotyk a pohľad ti toto dildo bude pripadať ako reálny skutočný penis. Tento efekt dosiahlo dvojité dildo s prísavkou LoveToy Skinlike Double Cock vďaka dvojitej štruktúre jeho tela. 

Dvojité dildo

BAILE ULTRA PASSIONATE HARNESS

Nasaďte si toto realistické dildo a doprajte svojej partnerke silný prienik. Veľké dildo s nastaviteľnými popruhmi pre bezpečné a pohodlné nosenie. Táto pomôcka vám prinesie veľa zábavy a uspokojenia do vašej spálne. Tento strap on si môžete užívať s partnerkou vaginálne alebo análne.

Pripínacie dildo

Análne erotické pomôcky pre lesbičky

Análny sex praktizuje čoraz viac ľudí. Análny pohlavný styk vám prinesie vzrušujúci zážitok, a preto sú análne erotické pomôcky pre lesbičky vhodné.

SVAKOM JULIE

Vibračný análny kolík SVAKOM JULIE je erotická pomôcka na análnu stimuláciu s diaľkovým ovládaním. Julie má 5 +1 rôznych režimov a 5 stupňov intenzity pri každom režime, ponúka teda (5x5) + 1 = 26 možností pre stimuláciu análu. Je vodotesný, takže si môžete svoju hru začať v sprche.

Vibračný análny kolík

SATISFYER BEADS

Doprajte si stimuláciu análneho zvierača, ktorý Vám dokáže priniesť krásne pocity slasti. Ideálna erotická pomôcky pre začiatočníkov ale aj pokročilých. Bezpečné použitie vďaka krúžkom na vysúvanie, ktoré sa nachádzajú na konci guličiek.

Análne guličky

Erotické pomôcky pre lesbičky na párty

Ak ide o párty, alebo večierok musí byť zábava. Skúste si tam pribaliť tieto produkty.

VIBRATING PANTIES

Vibračné nohavičky VIBRATING PANTIES sú sexy nohavičky s vibrátorom na diaľkové ovládanie. Vibrátor v sebe ukrýva 10 úrovní vibrácií, tangá majú pružné pásiky so skrytým vnútorným vreckom na vloženie vibrátora. Tieto nohavičky Vám zaručia určite kopec zábavy. 

Vibračné nohavičky

REALOV IRENA

Zažite novú dimenziu potešenia pri sexe. Spríjemnite si sexuálne chvíle prostredníctvom partnera, ktorý Vás bude ovládať na diaľku.

Vibračné vajíčko

SHUNGA MASSAGE OIL ROMANCE

Masážny olej SHUNGA MASSAGE OIL ROMANCE 240 ML Vám dodá potešenie z dávania a prijímania zmyselnej, erotickej masáže pomocou exkluzívneho masážneho oleja SHUNGA. Olej sa ľahko a hladko rozotiera po pokožke a nezanecháva žiadne mastné škvrny.

Masážny olej