Je na čase, aby ste sa zoznámili s tým, čo sú erotické pomôcky. Svet sexuálnych pomôcok je veľmi rôznorodý a každý si v ňom nájde to svoje. Ste zmätený, neistý a neviete čo kde a kam? Chcete vedieť, ktoré hračky si vybrať pre plnohodnotnejší sexuálny život? Máme tu pre vás sprievodcu, ktorý vás vtiahne do sveta užasných sexuálnych hračiek.

Prečo používať erotické pomôcky?

Chcete do svojej spálne vniesť úplne nový rozmer vzrušenia a potešenia? Bez ohľadu na vaše pohlavie asexuálnu orientáciu?

  • Hrajte sa

  • Objavujte a skúmajte

  • Dosiahnite lepšie a silnejšie orgazmy

  • Zlepšite si zdravotné problémy

Najčastejšie používané sexuálne pomôcky

Vibrátory

Vibrátory môžu byť skvelým spoločníkom osamelých žien, alebo môžu byť skvelá predohra a zábava do vašej spálne. Vibrátory patria medzi najpredávanejšie sexuálne hračky. Vibrátor je napodobenina mužského penisu, ktorý má vo vnútri vybračný strojček. Existuje mnoho tvarov a veľkostí, takže prinesie potešenie pre každého. Sú vhodné pre mužov aj ženy a sú primárne určené na vkladanie. Existujú aj kombinované vibrátory, ktoré kombinujú klitorisálnu aj penetratívnu stimuláciu. Ponúkajú širokú škálu rychlostí a vzorov, takže isto nájdete ten, čo vás najviac vzruší.

Vibrátor pre maximálny pôžitok

Dilda

Dilda sú univerzálny pomocníci. Dildo sa od vibrátora líši tým, že nevibruje a je pružnejšie a ohýbnejšie. Sú ideálne pre tých, ktorý majú radi pri hraní niečo realistickejšie. Sú dostupné v mnohých farbách, tvaroch a veľkostiach.

Didlo univerzálny pomocník

Venušine guličky

Sexuálne pomôcky ako venušine guličky, dilda a vibrátory slúžia podobne, k maximálnej análnej alebo vaginálnej rozkoši. Venušine guličky, sú guličky spojené šnúrkou, v ktorých sa nachádza ešte menšia gulička. Vzrušujú a zároveň posilňujú svalstvo panvového dna. Sú výbornou pomôckou na prevenciu proti inkotinencii.

Venušine guličky na posilnenie panvového dna

Análne kolíky

Ak sa spomenú análne sexuálne pomôcky, zvyčajne nás napadne ako prvý análny kolík. Análne kolíky, sú kužeľovitého tvaru a začínaju od menších po väčšie. Análne kolíky sú pomôcky na jemné natiahnutie konečníka. Vytvárajú pocit naplnenia a tlaku a stimulujú nervové zakončenia. Análne kolíky slúžia hlavne na to, aby uvolnili análnu oblasť, ale taktiež sa používajú pri klasickom milovaní. Sprievodným javom používania análnych kolíkov je zmenšienie priestoru vagíny. Tým je vagína pre penis tesnejšia a môžete si tak užiť lepšiu rozkoš.

 

Análne guličky

Análne guličky, sú skvelý spôsob ako preskúmať análny sex. Guličky sa skladajú z niekoľkých guličiek, ktoré sú spojené pevnou alebo ohybnou šnúrkou. Prvých pár guličiek je malých ale pomaly sa mení ich veľkosť, čo vám umožnuje užívať si čoraz väčšiu dĺžku a obvod. Tieto sexuálne pomôcky vám doprajú stimuláciu análneho zvierača, ktorý vám dokáže priniesť krásne pocity. Sú skvelým spôsobom ako experimentovať a zažiť análnu hru.

análne guličky - skvelý spôsob ako preskúmať análny sex

Krúžky na penis

Erekčné krúžky na penis, či už vibračné alebo nie, sú krúžky ktoré pomáhajú spevniť penis a zlepšujú erekciu. Existujú aj krúžky na penis s výstupkami, ktoré stimulujú aj partnerku. Vibračné krúžky obsahujú vibrácie, ktoré zvyšujú stimuláciu pre vás a vášho partnera. Túžite po silnejšej erekcii? S erekčnými krúžkami už nebude dosiahnutie a udržanie erekcie nikdy problém.

krúžky na penis

Vagíny a masturbátory

Tieto sexuálne hračky, sú ideálne pre mužov. Sú vyrábané z kvalitných materiálov a dodávajú extrémne jemný pocit na pokožke. Niektoré sú vybavené aj vibráciou, ktorá pôžitok znásobuje. Ak Vás nebaví klasická masturbácia a chete zaziť niečo nové, neváhajte ich vyskúšať. 

vibračná vagína unikátna pomôcka pre pánov