Zistilo sa, že dotyk je jeden zo skutočných liečiteľov. Intímna masáž, môže spojiť liečenie a zábavu dohromady. Podľa vedcov, bolo liečenie rukami nájdene dávno v kultúrach po celom svete. Je dokázané, že masáž, vás zbavuje úzkosti a bolesti a prináša vám relaxáciu a pohodu.

Intímna masáž pre páry

Intímna masáž pre lepší orgazmus

Väčšinou držíme svoj stres v hornej časti tela. Takže masáž by mala začať chrbtom a ramenami. Skúste túto masáž v týchto krokoch:

Hladké pohyby: Začnite s masážnymi olejmi. Masážne oleje, sú na premazanie pokožky a zabezpečia hladký sklz po vašej pokožke. Niektoré masážne oleje, ponúkajú aj liečivé a výživné zložky, vďaka ktorým, si môžeme vychutnať dokonalú aroma-terapeutickú masáž. Môžeme spomenúť aj oleje, ktoré sú voňavé a pri masáži cítite vašu príjemnú obľúbenú vôňu. Spomeňme aj masážne oleje s feromónmi, ktoré sú nabité sexuálnou silou. Potom sú na masáže aj sójové aromatické sviečky, ktoré sa po zapálení zmenia na masážnu zmes.

Jemné dotyky: Položenie rúk na partnera, už môže urobiť veľa. Pri intímnej masáži je dôležité sa neustále dotýkať svojho partnera. Začnite pomaly, niekde, kde to nie je také citlivé, až tak prejdite k intímnejším miestam. Skúste robiť dlhé pevné ťahy, pre rozprúdenie krvi v tele, ktoré môžu aj zlepšiť krvný obeh. Vedci dokázali, že masáž skutočne môže priniesť lepšie fyzické aj mentálne zdravie.

Silnejší orgazmus: Váš mozog je silnejší sexuálny orgán ako genitálie! Tým, že sa vás váš partner dotýka, váš mozog vytvára zmyslový pôžitok a zvyšuje vzrušenie. Masáž vám môže rozprúdiť myseľ, ako žiadna stimulácia, čo vedie k intenzívnejšiemu potešeniu.

Doplnky: Intímna masáž môže byť zaujímavejšia, ak, by ste použili erotickú pomôcku. Môžete použiť vibrátor, ktorý zapnete na jemné vibrácie a budete ním prechádzať okolo intímnych miest. Alebo môžete použiť vibračné vajíčko, ktoré je šikovné do ruky a dá sa nastaviť na viacero vibrácií. Taktiež ním môžete prechádzať jemne po častiach tela, alebo si ho môžete vsunúť do vagíny a popritom si vychutnávať intímnu masáž. 

Masážne oleje na intímnu masáž