Ako určite všetci vieme, klitoris je veľmi citlivá erotogénna zóna, ktorá poskytuje množstvo potešenia. My vám dáme návod, ako z neho vyťažiť maximum, správnymi hračkami určenými len pre jeho potešenie. Určite všetci poznáte vibrátory, ktorých je na trhu množstvo. No my vám dnes predstavíme klitorisový vibrátor a stimulátor.

Ako používať klitorisový stimulátor

1. Zoznámte sa!

V prvom rade sa so svojou hračkou zoznámte. Začnite sa so svojou hračkou posúvať po svojom vnútornom stehne a okolo bradaviek. Zistíte, kde sú vaše najcitlivejšie oblasti. Aby ste zlepšili svoj zážitok, použite lubrikant na vodnej báze. Presuňte sa s vaším vibrátorom na klitoris a skúšajte rôzne funkcie a rýchlosti, ktoré vám váš klitorisový vibrátor ponúka. Takýmto spôsobom zistíte, čo vám robí najväčšie potešenie.

Zoznámte sa so svojím klitorisovým vibrátorom

2. Skúšajte s ním aj iné polohy

Výhodou klitorisových vibrátorov a stimulátorov je, že väčšina z nich je malých rozmerov a dajú sa používať v rôznych polohách. To vám môže zintenzívniť orgazmus. Vyskúšajte si ľahnúť na bruško a vibrátor dajte pod seba na perinu. Získate nový spôsob stimulácie a zaručene vás to nenechá chladnou. Alebo vyskúšajte našu vibračnú stimulačnú podložku, ktorú môžete tak isto používať v rôznych polohách.

Klitorisová vibračná podložka pre perfektnú stimuláciu klitorisu

3. Kombinujte klitorisový vibrátor s inou hračkou

Skombinujte svoj klitorisový vibrátor s inou hračkou, či už análnou alebo vaginálnou. Skúste si napríklad zaviesť vibračné vajíčko do vagíny a ovládajte vibrácie, pričom v druhej ruke ovládajte vibrátorom váš klitoris. Alebo skúste použiť iné hračky, pretože niektoré z tých najlepších orgazmov pochádzajú z dvojitej či trojitej stimulácie.

Vibračné vajíčko

4. Potešte klitorisovým stimulátorom aj vášho partnera

Vezmite svoj klitorisový vibrátor, či stimulátor aj počas hrátok s vaším partnerom. Skúste ho ním potešiť tak, že mu ním budete hladiť okolie konečníka, alebo semeníky. Začnite na najnižšom nastavení vibrácií a zrýchľujte. Uvidíte, že vaša hračka poteší aj vašu polovičku.

Vyskúšajte klitorisový vibrátor aj s vaším partnerom

5. Vylepšite potešenie a zábavu s partnerom

Vaša hračka nemusí byť len pre vás. Dajte váš klitorisový vibrátor vášmu partnerovi. Vylepšíte to ochuteným lubrikačným gélom a zahrajte sa s ním. Partner vám môže hračkou prechádzať po klitorise a popritom vám môže zasunúť prsty do vagíny. Alebo vám partner môže hračkou dráždiť okolie a zasúvať ju do vagíny a popritom sa môže jazykom hrať s vaším klitorisom.

Zahrajte sa so svojím partnerom s klitorisovým stimulátorom

6. Nepoužite ruky, klitorisový stimulátor to urobí sám

Skúste si svoj klitorisový stimulátor len tak vložiť do spodnej bielizne. Zažite potešenie bez toho aby ste sa skutočne dotkli vášho vibrátora. Sadnite si pritom na stoličku, pričom môžte vykonávať svoju prácu na počítači. Alebo vyskúšajte naše vibračné nohavičky počas vašich bežných prác doma a zažite niečo nové. Pre zlepšenie vzrušenia sa v nich premávajte pred svojím partnerom. Určite to poteší obe strany. 

Stimulujúce vibračné nohavičky pre váš skvelý orgazmus