Jedny z najvzrušujúcejších pomôcok pre milovníkov pôžitku a zábavy počas sexu je sex swing. Sú to sexuálne hojdačky a dnes sa o nich dozvieme viac. Väčšina sexuálnych pomôcok, sú priamočiare, ale s touto pomôckou zažijete, to čo ste ešte nezažili. Tak si poďme povedať čo sú, a ako ich používať.

Sex swing - čo to je?

Hojdačka je závesné zariadenie, ktoré obsahuje popruhy a balančné body, ktoré udržia partnera počas hry na mieste. Umožní vám zdvihnúť partnera do vzduchu a dať ho do polôh, ktoré sú na zemi nemožné. Dnes sa pozrieme na závesné a dverové hojdačky.

Sex swing a používanie

Na začiatku používania hojdačky je dôležité bezpečie. Pomôcku treba bezpečne nastaviť v závislosti, od toho aký druh hojdačky máte. Na bezpečné upevnenie zariadenia budete potrebovať nástroje, a bezpečné miesto, kde ju ukotvíte. Jednoduchšie je nastavenie dverovej hojdačky, pretože si to vyžaduje iba dvere. Pozorne si však prečítajte pokyny, ktoré sú súčasťou každej hojdačky. Nezabúdajte, že bezpečnosť je na prvom mieste. Dnes sme sa tu ale neprišli rozprávať o bezpečnosti, ale o perfektnej zábave a kvalitnom sexe. Takže prejdime k príjemnejším veciam.

Sex swing polohy

Vaše polohy budú závisieť aj od toho, aký typ hojdačky používate. Keďže sme si povedali, že sa dnes zameriame na závesné a dverové hojdačky, priblížime vám tie najlepšie a najzábavnejšie polohy, ktoré budú fungovať na oboch týchto typoch. Tieto polohy vás zoberú do nového sveta erotiky.

Závesná sexuálna hojdačka

Tie ste si pravdepodobne predstavili ako prvé, keď sa začala téma sexuálne hojdačky. Predstavili ste si, ako sú zavesené na strope alebo na nejakom stojane. Tu sú tri polohy týchto skvelých hojdačiek.

Superhrdina

Kto chce zažiť beztiažový pocit letu? Určite ste túto polohu videli už v porne, kde ale neboli pripútaný na postroj. Vyzeralo to určite skvele, no popravde mohli by ste si pri tom ublížiť. Nie všetko v porne sa dá preniesť do reálneho života. Takže to skúsme so sex swing, kde váha vášho partnera spočíva na tejto pomôcke, vďaka čomu je to bezpečné. Funguje to tak, že partner leží tvárou nadol na hojdačke, jeho spodné brucho je položené na sedadle a hrudník opretý o chrbtovú oporu. Partner ktorý vniká, sa postaví za partnera na hojdačke, medzi jeho nohy a pridrží sa ich bokov. Prenikajúci partner môže preniknúť do vagíny alebo do análneho otvoru a pomocou hojdačky si nastavovať intenzitu.

Poloha superhrdina

Klasika

Ide o klasickú polohu partnera nad vami. Čo je na tom super, je že si môžete podľa vášho pohodlia a skúseností meniť intenzitu. Môžete si meniť polohy aj tým, že si dáte nohy na zem, alebo na ramená partnera. Začnite tak, že prenikajúci partner, stojí nohami na zemi medzi nohami prijímajúceho partnera. Potom to skúste posunúť na inú úroveň a obmieňajte polohu nôh.

Poloha klasika

69

Táto poloha je favorit orálneho sexu. Skúste do toho zakombinovať vašu hojdačku a uvidíte, aký rozmer táto poloha dostane. Funguje to tak, že jeden partner leží na hojdačke, zatiaľ čo druhý stojí obkročmo nad hlavou naveseného partnera a má nohy na zemi. Odtiaľ sa jednoducho nahne k pohlavným orgánom visiaceho partnera. A je to!

Poloha 69

Dverová sexuálna hojdačka

Sex swing na dverách sú cenovo dostupnejšie pomôcky, ktoré sa aj ľahšie nastavujú, nakoľko sa upevnia len na dvere. No v polohách sú trošku obmedzenejšie. Tieto polohy na nich nezabudnite vyskúšať.

Poloha o stenu

Určite ste si všimli vo filmoch jednu z najčastejších polôh a to polohu, kde partner prichytí partnera k stene a prenikne do neho. Je na tom určite niečo sexy. No logicky je to veľmi zložitá poloha. Našťastie my nie sme vo filme, ale máme našu skvelú sex swing s ktorou je táto poloha veľmi sexy a jednoduchá. Prijímajúci partner sedí na hojdačke chrbtom k dverám a prijímajúci partner stojí na zemi a prenikne medzi nohy zaveseného partnera.

Poloha o stenu

Dverový superhrdina

Áno túto polohu sme mali nedávno na závesnej hojdačke, ale čo ak chcete túto polohu skúsiť a máte doma pomôcku len na dvere? Žiaden problém. Máme pre vás túto polohu aj na tento typ hojdačky. A táto poloha poskytuje prijímajúcemu väčšiu podporu, nakoľko sa nohami vie oprieť o stenu/dvere. Funguje to tak, že prijímajúci partner leží bruchom na hojdačke nohami k dverám. Prenikavý partner sa postaví chrbtom k dverám medzi nohy prijímajúceho. Prijímajúci partner sa môže nohami dotýkať dverí.

Dverový superhrdina

Oral

Chcete sa trošku uvoľniť a zrelaxovať vo vzduchu? Táto poloha je pre akýkoľvek druh orálneho sexu vo vzduchu. Partner ktorý prijíma, si sadne do hojdačky s rozkročenými nohami. Dávajúci stojí na zemi a pustí sa do orálneho sexu. Takto si na svojej sex swing môžete aj oddýchnuť. 

Oral