Vibrátor patrí k sexu určite! Používanie vibrátora je skvelé na samotnú masturbáciu, alebo skvelý sex s partnerom. Vibrátor je skvelá príležitosť, ako zvýšiť sexuálnu rozkoš. Takže, ak ste s ním dobre oboznámený, počas vašej masturbácie osamote, ako ho používate so svojím partnerom počas sexu? Dáme vám pár tipov, ako zaviesť vibrátor, do vášho partnerského sexu.

Výhody sexuálnych hračiek vo dvojici

Používanie vibrátora, alebo iných sexuálnych hračiek vo vašom spoločnom sexuálnom živote, nie je znakom, že niečo nie je v poriadku, alebo že je sex neuspokojivý. Práve naopak, je to oživenie vášho sexu a zdieľanie väčšej sexuálnej rozkoše s partnerom.

  • Spojte sa - komunikácia a objavovanie nových vecí spoločne môže urobiť váš vzťah ešte intímnejší

  • Zbavte sa stereotypu - vo vzťahu je veľmi ľahké upadnúť do stereotypu, používanie sexuálnych pomôcok môže váš vzťah okoreniť

  • Hrajte sa - sex je zábavná a krásna vec a hračky sú forma, ako sa ponoríte do zábavy

  • Učte sa - spoznávajte navzájom samých seba, nielen že spoznáte svoje telo lepšie, ale nájdete nové spôsoby, ako sa potešiť

  • Dosiahnite orgazmus - väčšina žien, potrebuje na dosiahnutie orgazmu stimuláciu klitorisu, takže pridajte do svojho pohlavného styku vibrátor a stimulujte aj vonkajšie partie

  • Radujte sa - podeľte sa o svoju radosť z vibrátora s partnerom, povedzte mu, že sa neviete dočkať kedy ho spolu vyskúšate

Predstavenie sexuálnych hračiek

Ako začať konverzáciu

Teraz, keď je už používanie vibrátora a pomôcok hračka, môžete si ich kupovať spolu s partnerom. Vaša konverzácia môže byť otvorenejšia a úprimnejšia. Ak hľadáte správne slová, ako komunikovať s partnerom o sexuálnych pomôckach, máme tu pre vás body, ako ich priviesť k vášmu partnerovi.

  • Väčšina z nás používa vibrátor. Prieskum ukázal, že 60% žien, ho používa vo vzťahu a 46% vydatých.

  • Prieskum tiež ukázal, že ženy ktoré používajú vibrátor s partnerom, uviedli, že ich partner pozná lepšie ich telo.

  • Sexuálne pomôcky, sú pomôcky na lepšiu stimuláciu a vzrušenie, je to spôsob ako sa lepšie zabaviť.

  • Pohlavný styk môže byť pre ženy viac intenzívnejší, ak používajú pri sexe s partnerom vibrátor. Niektoré dosiahnu orgazmus jedine stimuláciou klitorisu.

  • Vibrátory sa vyrábajú vo veľa tvaroch a veľkostiach, nie sú len na vnútorné používanie a nemajú nahrádzať partnera.

  • Vibrátory stimulujú nie len vagínu a klitoris, akákoľvek časť nášho tela môže byť erotogénna zóna a prejsť po takej časti vibrujúcim predmetom môže priniesť, tak isto vzrušenie.

Navrhnite používanie vibrátora vo vašej spálni

V partnerskom a sexuálnom živote, je dôležitá komunikácia a súhlas. Spoločné používanie sexuálnych pomôcok, môže byť chúlostivé, ale nikdy by ste sa nemali pred sebou hanbiť. Dôležité je, aby ste prežívali obojstrannú radosť a vzrušenie. Navrhnite partnerovi, aby ste si vašu sexuálnu hračku vybrali a kúpili spolu. To vám prinesie špeciálny zážitok.

Čo ak partner odmieta

Existuje niekoľko dôvodov, prečo váš partner nie je ochotný, vypočuť si váš návrh. Môže si myslieť, že mu navrhujete kúpu sexuálnej pomôcky, pretože nie je dobrý, nepriťahuje vás, nepostačuje vám. Vy ho musíte uistiť, že to nie je pre to, ale že chcete, aby sa váš sex stal väčšou zábavou a aby ste spoločne objavovali nové veci.

Ako si vybrať vibrátor s partnerom a ktoré sú najlepšie

A teraz prejdeme na tú zábavnejšiu časť. Na spoločnom vyberaní a nakupovaní je niečo špeciálne. Vytvára to dobrý priestor na rozhovory o sexuálnom živote a prináša to očakávanie a vzrušenie. Existuje mnoho možností pre používanie vibrátora. Tu sú naše odporúčania, ktoré by ste mali zaviesť do svojho života.

  • Vibrátor - je veľa druhov vibrátorov ako napríklad - gélové, silikónové, realistické. Každý z nich vám prinesie rozkoš a zábavu. Je len na vás aký tvar a materiál vám vyhovuje.

  • Stimulátor klitorisu - Skvelá možnosť obohatiť svoj partnerský život. Pridajte ho k vášmu sexu a stimulujte klitoris počas toho, ako je partner vo vagíne

  • Párový vibrátor - Vďaka týmto vibrátorom cítia muži aj ženy rovnaké vibrácie súčasne. Pomocou týchto erotických pomôcok zažijete vzrušujúcu predohru či neobyčajné milovanie.

  • Mini vibrátor - Mini vibrátory sú malé, ale zato šikovné vibrátory, ktoré netreba podceňovať .Sú veľmi malé a zmestia sa šikovne do kabelky, takže môžete partnera prekvapiť aj na cestách.

  • Vibračné vajíčka - sú malé vibrátory v guľatom či podlhovastom vajíčku, ktoré sú z pevného materiálu a majú regulovanú vibráciu. Doprajú vaším bradavkám, alebo klitorisu rozkoš.

Tip na používanie vibrátora počas sexu

1. Porozprávajte sa

Rozprávajte sa spolu s partnerom, ako chcete spolu vibrátor používať. Vytvorte si priestor na dialóg o tom, čo vám vyhovuje a čo vás zaujíma. Posilní to vašu intimitu a dôveru.

2. Nedotýkať, len pozerať!

Vedieť, čo vás na svojom tele baví je skvelé. Prekvapte a potešte partnera, skúste si pred neho ľahnúť a masturbovať. Robte to, čo sa vám páči a naučte ho to. Prejdite si po bradavkách, aby vedel, že vás to vzrušuje. Partner bude určite veľmi pozorný, a nabudúce určite prejde všetky tie miesta, ktoré prechádzate sama pred ním. Všetko je to o učení.

3. Používanie vibrátora na diaľku?

To, že nie sme na tom istom mieste, ako náš partner, neznamená, že si nemôžeme vychutnať intímne chvíle spoločne. Sex po telefóne, alebo video-hovor, sú skvelé na utužovanie nášho sexuálneho života. A váš vibrátor, vám môže byť, v tomto prípade najlepší pomocník. Môžete si dokonca cez telefón, urobiť s partnerom romantiku, tak, že si navzájom predstavíte nejakú scénu a obaja si budete predstavovať, čo by ste robili keby ste tam boli. Tento druh komunikácie je veľmi dobrý spôsob, ako sa podeliť o to čo vás vzrušuje a o čom snívate.

4. Neponáhľajte sa!

Určite sa nikam neponáhľajte. Nájdite si čas na to, aby ste sa so svojim vibrátorom predstavili. Prehrajte si rýchlosti, režimy aké má, aby ste zistili, s čím pracujete. S partnerom sa takto zabavíte a predstavíte si produkt, ktorý bude s vami zdieľať vaše intímne chvíle.

5. Čistenie

Nezabudnite, že sexuálne pomôcky sa musia čistiť. A ak používate vibrátor s viacerými partnermi, mali by ste používať kondóm. Podobne ak používate vibrátor vaginálne a análne vždy po každom použití a prechodoch ho umyte, alebo vymeňte, kondóm. Pred kúpou vibrátora si pozrite materiály, aby sa nestalo, že ste alergik a kúpite si nevhodný vibrátor z materiálu na ktorý ste alergický.

Používanie vibrátora vo viacerých polohách

1.Dvojitý orál

Ľahnite si vedľa vašej partnerky, použite hračku na nasávanie klitorisu (napodobenie skutočných úst na klitorise), zatiaľ čo vy ho budete bozkať a hladiť. Táto poloha môže byť veľmi zmyselná, ak naviažete očný kontakt s partnerkou.

2. Zozadu

Klitorisový vibrátor sa dá veľmi dobre použiť, počas análneho aj vaginálneho styku, najmä ak váš partner je vzadu. V polohe na psíka si môžete vibrátor pridržiavať sama, alebo sa váš partner natiahne a pridrží ho on.

3. Oživte klasiku

Oživte váš klasický misionársky sex tak, že si medzi seba vsuniete klitorisový vibrátor. Vaše telá na sebe ho tam dokonca udržia samé, a vy môžete mať voľné ruky.

4. Lyžica

Ľahnite si obaja na bok, partner za vás. Táto poloha umožňuje partnerovi hrať sa s vibrátorom, počas toho, ako je vo vašej vagíne alebo análnom otvore.