Náš sex shop erotikcentrum.sk Vám predstavuje stimulátor klitorisu SATISFYER PRO 2 Next Generation. Tento stimulátor je ešte stále relatívne nová erotická pomôcka, ktorá Vám má veľa čo ponúknuť. Už na prvý pohľad má luxusné balenie, obrázok láka na niečo neznáme a pre erotickú pomôcku nezvykné. V kravičke sa nachádza samotný stimulátor a nabíjačka, nič viac. Ale na to výrobca Satisfyer vsádza. Jednoduchosť a praktičnosť.

Veľký plus stimulátora klitorisu Satisfyer PRO 2 Next Generation

Veľkým plusom je, že je táto erotická pomôcka dobíjajúca. Výdrž používania je vďaka tomu dlhšia a nestane sa Vám, že by sa vybila v tých najkrajších chvíľkach. Satisfyer má magnetickú nabíjačku, ktorá sa iba priloží a potom sa pripojí pomocou usb do adaptéru. Je to veľmi šikovná alternatíva, pri ktorej je menej pravdepodobné, že sa Vám nabíjačka rozbije alebo nebude dobre priliehať. Ďalším plusom tohto stimulátora klitorisu je jeho vodeodolnosť. Je skvelým parťákom do vane, pretože impulzy sú vo vode omnoho silnejšie a pôžitok je vďaka tomu omnoho inteznívnejší. Táto hračka môže pomôcť ženám, ktoré majú problém s dosiahnutím orgazmu. Satisfyer pracuje na princípe vysielania tlakových impulzov. Tie jemné sajú klitoris a pod tlakom ho dráždia. Výrobca sľubuje bezdotykovú stimuláciu klitorisu. Práve aj vďaka tejto technológii môžete Satisfyer používať opakovane v kratších časových úsekoch a dosahovať tak mnohonásobné orgazmy, pretože klitoris tak nieje podráždený natoľko, aby bola ďalšia stimulácia nepríjemná.

sex shop erotikcentrum predstavuje stimulátor klitorisu satisfyer pro 2 next generation

Vzhľad Satisfyer PRO 2 Next Generation

Telo je vyrobené z plastu, veľmi dobre sa drží vďaka jeho tvaru a váhe. Na jednej strane sa nachádzajú 3 tlačítka. Úplne spodným sa erotická pomôcka zapína a vypína. Ďalšími sa následne zvyšuje či znižuje intenzita. Satisfyer pro 2 next generation je dostupný v rose gold farbe. Biely zobáčik je na rozdiel od tela pomôcky vyrobený zo silikónu. Je to skvelá voľba, pretože silikón je kvalitným materiálom pre telo. Nutné je používať lubrikačné gély na vodnej báze. Zobáčik je odnímateľný a preto je ľahko umývateľný.  

sexshop erotikcentrum predstavuje stimulátor klitorisu satisfyer pro 2 next generation, odborník na orgazmus

Pre sex shop erotikcentrum.sk otestovala Satisfyer PRO 2 Next Generation Janka

Na začiatku som bola k tejto erotickej pomôcke skeptická a neverila som jej. Po prečítaní jeho funkcie sa mi nezdalo, že to môže byť také funkčné. A tak som bola veľmi zvedavá, ako to teda celé je. Ale musím povedať, že som bola až zaskočená, za akú krátku dobu sa dostavil prvý orgazmus. O to viac ma milo prekvapilo, že nebol posledný. Mohla som si dopriať niekoľko orgazmov za sebou. Presne tak, ako výrobca sľubuje. Pretože ani tomuto som neverila. Vďaka tejto erotickej pomôcke som mala možnosť poznať svoje telo z inej stránky. Táto erotická pomôcka je pri zapnutí podľa mňa hlučnejšia, ale hlasitosť ustúpi ihneď po priložení na klitoris a človek si tak môže užívať bezstarostné potešenie. Satisfyer má 11 stupňov intenzity. Už ten najslabší je veľmi príjemný. Ale aj náročnejšia žena si nájde ten svoj stupeň medzi tými silnejšími. 

Podľa mňa ide o jednu z najlepších erotických pomôcok, ktorá je cenovo dostupná a má veľa čo ponúknuť. Som rada, že sex shop erotikcentrum.sk mi umožnil vyskúšať tieto erotické pomôcky z radov Satisfyer.