Náš sexshop erotikcentrum.sk Vám v mesiaci máj prináša mnoho noviniek. Erotické pomôcky prechádzajú zmenami, sú krajšie, dizajnovo vyspelejšie a kvalita ich funkcií je stále dokonalejšia. V mesiaci máj sme sa zamerali na erotické pomôcky pre ženy, konkrétne na stimulátory klitorisu. Zaradili sme do predaja mnohé najpredávanejšie stimulátory klitorisu na slovensku i na celom svete za bezkonkurenčné ceny. 

Sexshop a stimulátory klitorisu

Najlepšie produkty v tejto kategórii sú erotické pomôcky od známej značky Satisfyer. Sú dokonca najviac predávané na portály heureka, kde je náš sexshop v porovnaní s inými sex shopmi na prvých miestach s najlacnejšou ponukou. 

Stimulátory klitorisu sú založené na princípe jemného podtlaku, ktorý jemne stimuluje klitoris pomocou tlakových vĺn. Vyznačujú sa jednoduchým, bezpečným a rýchlym použitím, ktoré Vás určite prekvapí. Sex shop ponúka overené stimulátory, takže sa nemusíte báť poranenia klitorisu, dokonca ani jeho príliš silnej stimulácie. Popíšeme Vám, čo všetko tieto stimulátory klitorisu ponúkajú a prečo by tieto erotické pomôcky nemali chýbať vo Vašej domácnosti!

Ako stimulátor na klitoris funguje?

 
Stimulátor má zvyčajne jemný zobáčik, vyrobený prevažne z jemného lekárskeho silikónu, ktorým si nasáva klitoris. Po nasatí klitorisu si sací stupeň môžete sama regulovať, zvyšovať či znižovať intenzitu. Je dokázané, že orgazmus si môžete užiť už za malú chvíľku, bez akýchkoľvek dlhých príprav a vyberania vhodného miesta pre Vaše erotické hry. Stimulácia klitorisu je veľmi šetrná a pritom veľmi účinná.
Do príchodu týchto stimulátorov prebiehala stimulácia klitorisu klasickým spôsobom, a to trením prstov o klitoris či vibrovaním erotických pomôcok.  Ani jedna zo stimulácií však nespôsobovala dostatočnú rozkoš klitorisu. Preto sú tlakové vlny perfektnou alternatívou aj pre ženy, ktoré si mysleli, že klitorálny orgazmus nikdy nedosiahnu. Jemná a intenzívna stimulácia klitoris nenamáha. Stimulácia môže prebiehať dlhý čas bez akejkoľvek bolesti. Stimulátory ponúkajú niekoľko stupňov výkonu. Tie najslabšie stupne ocenia veľmi citlivé ženy a začiatočníčky. Silnejší výkon ocenia náročné ženy, ktoré milujú klitorálny orgazmus.

Sexshop erotikcentrum ponúka široký výber stimulátorov klitorisu

Tak ako vibrátory, aj stimulátory klitorisu majú rôzne parametre. Líšia sa rozmermi, fungovaním na batérie či akumulátor. Sú hlučnejšie či menej hlučnejšie. Počtom programov a samozrejme vzhľadom.

Stimulátor klitorisu womanizer

Nemecká značka womanizer to všetko začala. Spustila predaj prvých erotických pomôcok na princípe tlakových vĺn, určených výlučne na stimuláciu klitorisu. Aj napriek vyššej cene sa stal jednou z najpredávanejších erotických pomôcok. Ľudia rýchlo zistili, že lacné napodobeniny sa nedajú porovnať s originálom. Heslo tejto spoločnosti womanizer je chályhodné. Orgazmus je ľudské právo!

Stimulátor klitorisu WOMANIZER STARLET

stimulátor klitorisu womanizer starlet sexshop sex shop erotikcentrum

Stimulátor klitorisu Satisfyer

Značka Satisfyer je momentálne poprednou značkou vo výrobe stimulátorov klitorisu. Prináša cenovo dostupné riešenia, ktoré sú v predaji v mnohých variáciách. Patria medzi najpredávanejšie stumulátory klitorisu. Veľkou výhodou týchto stimulátorov je dostupnosť náhradných dielov a príslušenstva. Predstavíme Vám niekoľko tipov zo širokej ponuky:
stimulátor klitorisu satisfyer 1 next generation sexshop
Sexshop erotikcentrum.sk ponúka tento stimulátor za bezkonkurenčnú cenu. Je jeden z najlacnejších stimulátorov, ktorý si môže dovoliť každá žena. Nevýhodou oproti ostatným je to, že funguje na napájaní prostredníctvom bateriek. Drahšie moduly majú usb a akumulátor.
Celú ponuku produktov satisfyer si môžete pozrieť tu: Satisfyer
stimulátory klitorisu satisfyer sexshop

Tlakové stimulátory sú výborným pomocníkom aj pri milostných hrátkach partnerov. Najväčší úspech však majú predovšetkým pri ich využívaní ženami, ktoré si tak môžu určovať rýchlosť a spôsob dosiahnutia orgazmu. Stačí im k tomu trocha súkromia. Napríklad návšteva kúpelni alebo toalety. Je potrebné si uvedomiť, že vyvrcholenie žien nieje iba dokonalý pôžitok zo sexu, ale má aj zdravotné dôsledky. Uvoľňuje psychické napätie a spevňuje oblasť pánvového svalstva. Užívajte si svoje orgazmy, je to cesta k psychickej rovnováhe a lepšiemu zdraviu!