Náš sexshop erotikcentrum.sk Vám predstavuje stimulátory klitorisu značky Satisfyer. Základnú ponuku značky Satisfyer tvoria stimulátory klitorisu na princípe tlakových vĺn. Všetky produkty tejto značky sú vo veľmi atraktívnom prevedení. Povieme si, ako tieto erotické pomôcky s touto technológiou fungujú.

Ako funguje princíp tlakových vĺn

Stimulátor klitorisu na princípe tlakových vĺn disponuje zobáčikom, ktorý jemne nasaje Váš klitoris a masíruje ho tlakovými vlnami. Tento druh stimulácie je jemný, ale aj tak intenzívny a bezpečný. Veľmi vhodný pre ženy, ktoré nemajú rádi klasické vibrácie na klitorise. Vďaka možnosti meniť si intenzitu si prídu na svoje ženy milujúce citlivú a jemnú stimuláciu, tak aj tie, ktoré majú radi silnejšiu stimuláciu. Klasické vibrácie sú pre klitoris často silné. Tlakové vlny sú veľmi jemné a aj tak mimoriadne účinné. Najnovšie modely Satisfyer naviac umožňujú voľne nastavovať intenzitu smerom hore či dolu podľa chuti. Naviac sú všetky stimulátory klitorisu vhodné aj pre použitie pod vodou. Tento fakt ich účinky ešte znásobujú.

Satisfyer je elegantná a cenovo dostupná značka erotických pomôcok

Typickým znakom je biele a zlaté prevedenie v rôznych kombináciách. Samozrejme nové rady sa už pohybujú aj v rôznych farbách. Značka začala veľmi kombinovať aj s čiernou. Typickým príkladom je napríklad Satisfyer PRO 3 VIBRATION. Tento model sa v priebehu krátkeho času stal jedným z najpredávanejších stimulátorov klitorisu. Je veľmi nenápadný, sotva by niekto v tomto modele spoznal, že je to erotická pomôcka. Vzhľadom k spôsobu jeho funkcií je táto erotická pomôcka vhodná aj pre dievčatá, ktoré ešte nemali sex a zatiaľ len objavujú svoje telo.

Sexshop predstavuje zaujímavé modely erotických pomôcok značky Satisfyer

Ďalšie modely sa od seba odlišujú tvarom a dizajnom, taktiež funkciami. Každá nová verzia prináša vylepšenia, ktoré určite oceníte. Výhodou je to, že vďaka cenovej dostupnosti týchto erotických pomôcok je ľahké si zaobstarať novší model. Lacnejšie modely ponúkajú ako zdroj energie tužkové batérie. Drahšie modely sú dobíjané s integrovaným akumulátorom. Okrem stimulácie pomocou tlakových vĺn, niektoré modely disponujú aj klasickými vibráciami. Tieto 2 spôsoby môžete spolu kombinovať a dosiahnuť tak ešte väčšiu rozkoš. Poďme si teda predstaviť niektoré konkrétne modely.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

sexshop predstavuje značku satisfyer pro g spot rabbit

je splnený sen žien, ktoré milujú tradičný vibrátor a súčasne stimuláciu tlakovými vlnami na klitorise. Tento model dokonale spojil tieto obe varianty. Dva silné na sebe nezávislé motory sa postarajú o Vaše potešenie vaginálne aj na klitorise.

Satisfyer Pro 4 Couples

sexshop predstavuje značku stimulátorov klitorisu satisfyer pro 4 couple

je párový vibrátor. Párové vibrátory sú erotické pomôcky, ktoré sú najnovšou vychytávkou zo sveta erotiky a erotických pomôcok. Pokiaľ chcete erotickú pomôcku, ktorú chcete používať v priebehu milovania s partnerom, ale súčastne chcete aj stimulovať klitoris pomocou tlakových vĺn, ktorú Vám partner nikdy nemôže sám dať, potom je táto erotická pomôcka stvorená práve pre Vás. Prvá časť vo vnútri vagíny vibruje a stimuluje aj vsunutý penis, druhá časť vám stimuluje klitoris tlakovými vlnami. S pomocou tohto modelu získate všetko, po čom môžete túžiť. Bude sa to páčiť aj Vášmu partnerovi, pretože táto pomôcka mu bude jemne dráždiť penis svojimi vibráciami.

Satisfyer Pro Traveler

sex shop predstavuje značku satisfyer pro traveller

je vytvorený hlavne pre ženy, ktoré veľmi veľa cestujú. Tento model je vytvorený pre časté cestovanie a vďaka neutrálnemu vzhľadu ho môžete bez akýchkoľvek obáv vložiť do kabelky. Aj napriek svojím malým rozmerom ponúka 11 intenzít tlakových vĺn, tichý chod a silný motor.

Sexshop erotikcentrum.sk Vám ponúka taktiež najpredávanejší model na slovensku, Satisfyer Pro 2 Next Generation.

sexshop predstavuje satisfyer pro 2 next generation

O tomto najpredávanejšom stimulátore pre Vás vytvárame osobitný článok, aby ste sa o ňom dozvedeli čo najviac.

Dostupnosť náhradných dielov a príslušenstva značky Satisfyer

Veľkou výhodou tejto značky je dostupnosť príslušenstva a náhradných dielov. Ku každému typu stimulátoru si môžete dokúpiť sadu náhradných hlavíc či originálny náhradný kábel na nabíjanie. Aj vďaka týmto výhodám sa tak značka Satisfyer zaradila medzi TOP predávané erotické pomôcky. Váš kamarát tak môže slúžiť oveľa dlhšie a bez obáv, že pri zničení hlavice musíte prístroj vyhodiť.