Za poslednú dobu prišiel výbuch na trhu s erotickými pomôckami. Nielenže na trhu bolo neskutočné množstvo hračiek, ale aj neskutočné množstvo typov. Keďže sexuálne produkty už nie sú, také tabu ako bývavali, sú čoraz viac prezentované a viac vyrábané. Niekedy to boli iba vibrátory a análne kolíky, no teraz je to veľké portfólio, kde si môže každý vybrať to svoje. Na trhu sú hračky ktoré pulzujú, ťahajú, dokonca aj hračky ktoré stimulujú tlakom vzduchu. My si dnes povieme, čo sú stimulátory klitorisu.

Stimulátor klitorisu

Stimulátory klitorisu

Klitoris je najcitlivejší ženský orgán a preto jeho stimuláciou dosiahne žena orgazmus. Pre ľahšiu stimuláciu sú tu práve stimulátory, ktoré môže žena využiť buď v sólo hre alebo v sexe s partnerom. Existuje viacero druhov ženských klitorisových stimulátorov, no my vám chceme predstaviť tie najlepšie.

Stimulátor pomocou tlakových vĺn

Tieto pomôcky masirujú klitoris jemnými tlakovými vlnami. Široký otvor obklopí klitoris a rytmické vlnenie vám umožní zažiť dokonalý orgazmus.

Stimulátor klitorisu LELO SILA AQUA -  Stimuluje pomocou tlakových vĺn. Tento luxusný stimulátor klitorisu je 100% vodeodolný, takže si môžete vychutnávať chvíle rozkoše aj vo vani či sprche. Je vyrobený z hebkého a na dotych príjemného medicínskeho silikónu.

Stimulátor klitorisu SATISFYER PRO DELUXE - Satisfyer Pre Deluxe skvele padne do ruky a po priložení ku klitorisu sa postará o nejeden intenzívny orgazmus. A ovládanie je tak jednoduché! Oválnu hlavu priložte na klitoris a nájdite najpríjemnejšie pozíciu, potom už nemusíte s rukou vôbec hýbať a len si užívate. Satisfyer nasaje klitoris a pomocou tlakových vĺn ho stimuluje.

Stimulátor pomocou vibrácií

Tieto stimulátory sa dajú používať na viac účelov. Viete ich používať ako stimulátory klitorisu, ale aj ako masážne prístroje. Masážny prístroj vám pomôže uvoľniť sa a odbúrať stres a stimulácia klitorisu vás zavedie do sveta orgazmov.

Masážny vibrátor SATISFYER Wand-er Woman Black/Gold - Pomôcka, ktorá ponúka rozmanité spôsoby používania vďaka flexibilnej hlavici. Dokáže dôkladne premasírovať celé telo. Popritom môžete dlhší čas tráviť stimuláciou intímnych partií.

Masážna hlavica TOYJOY MAGIC MASSAGER - je extrémne výkonný masážny vibrátor, jeden z najvýkonnejších medzi erotickými pomôckami. Silný motor, ktorý sa nachádza v hlavici vibrátora sa určite postará o príjemnú masáž. Či už je to masáž celého tela alebo intímnych partií.

Duálny stimulátor

Duálne stimulátory sú vibrátory ktoré stimulujú vnútorne bod G a zároveň aj klitoris. Takže si môžete vychutnať dvojnásobné orgazmy.

Lelo Enigma Deep Rose - duálny vibrátor so stimuláciou na klitoris - Unikátny duálny vibrátor, ktorý vám poskytne sonickú bezkontaktnú stimuláciu klitorisu a zároveň hlboké vibrácie zamierené priamo na váš bod G. S touto erotickou pomôckou zažijete to najintenzívnejšie vyvrcholenie, keďže pôsobí na dve najerotogénnejšie zóny vášho tela súčasne. 

Stimulátor klitorisu SATISFYER PRO 4 - Unikátne spojenie vibrátora so stimulátorom klitorisu. Objavte hračku, vďaka ktorej vylepšíte svoj sexuálny život a dosiahnete nepredstaviteľných orgazmov. Masážny prístroj Satisfyer Pro 4 je paralelný vibrátor, ktorý si obaja partneri môžu vychutnávať počas sexu, s dotykovou klitorálnou stimuláciou a úžasnými vibráciami.

Stimulácia do nohavičiek

Chcete zažiť nenápadný orgazmus na verejnosti? Alebo prekvapiť a potešiť svojho partnera? Tieto stimulátory vám prinesú neskutočnú zábavu.

Vibrátor do nohavičiek Foxshow Cute M1 - Pomôcka vďaka ktorej výkonnému motoru a inovatívnej technológii vás tento vibrátor maximálne uspokojí. Disponuje funkciou vyhrievania, bezdrôtového ovládania či hlasového ovládania. To vám prinesie určite viac zábavy, ako ste čakali. Určite nechajte svojho partnera, aby sa zapojil do tejto vzrušujúcej hry s vami.

Stimulátor BUTTERFLY - e malý fialový motýlik s tykadielkami a dráždivými výstupkami je úžasný vibračný stimulátor ženských intímnych partií. Príjemný gélový materiál ľahko priľne k stydkým pyskom a čiernej pružné popruhy ho udrží na svojom mieste. Plynulú reguláciu vibrácií so strednou intenzitou zaisťuje koliesko umiestnené na boku ovládača.

Stimulačná podložka

Čo tak zažiť orgazmus v sólo hre s uvoľnenými rukami a v rôznych polohách? Na to sú skvelé vibračné podložky, ktoré stačí jednoducho položiť na stoličku a vychutnávať si vlny rozkoše. Aj váš partner si príde na svoje, pretože podložka stimuluje penis a semenníky.

Stimulačná podložka YOU2TOYS Vibe Pad - je inovatívna vibračná podložka s 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými výčnelkami a 2 silnými motormi. Táto erotická pomôcka ponúka 7 vibračných režimov, ktoré sú ovládané samostatne. Jednoduchosť používania zabezpečí bezdrôtové diaľkové ovládanie. Vibe Pad má sa veľmi ľahko používa. Stačí ho napríklad položiť na stoličku a vychutnať si masturbáciu bez použitia rúk.