Možno ako prvé vám napadlo: „Vajíčko lásky? Čo to pre pána Jána je?“ Nezúfajte, mnoho ľudí nevie čo to je alebo ako sa používa. Vajíčko lásky si niekto môže zamieňať napríklad s venušinými guličkami, vajíčko je však malý vibrátor v tvare vajíčka. Vloží sa do pošvy, podobne ako kegelové guľky. Zvyčajne je jeho súčasťou šnúrka alebo akýsi chvostík na jednoduché vybratie a v mnohých prípadoch aj diaľkové ovládanie pre voľbu rôznych typov vibrácií. Niektoré majú dokonca vlastné smartfónové aplikácie.

Väčšina vibračných vajíčok vyššej kvality je vyrobená zo silikónu bezpečného pre telo a má vnútorný motor s rôznymi rýchlosťami a nastaveniami vibrácií. Zväčša sú tiché, nabíjateľné, vodotesné a ľahko skladovateľné a prenášateľné – čo mimochodom oceníte na cestách.

Vajíčko lásky nie je na scéne sexuálnych hračiek novinkou, ale nedostáva sa mu dostatočná pozornosť. Dokáže však zvýšiť potešenie pri súloži (áno, môžete ho mať vo vnútri počas sexu!) a predohre. A čo viac, rozjasniť môže aj váš orálny sex. Zrejme sa čudujete, čo môže mať spoločné vibračné vajíčko s orálnym sexom, ale my vám poskytneme návod, ako sa dajú vaše orálno-sexuálne hry s týmto pomocníkom spestriť.

Vajíčko lásky môže zlepšiť váš orálny sex.

Prečo milovať vajíčko lásky

Vajíčka lásky sú nenáročnými hrdinami zintenzívňujúce potešenie a ostatní o nich ani nemusia vedieť! Vaginálny kanál má málo nervov citlivých na dotyk, zato množstvo nervov citlivých na tlak. To má za následok, že tlak a stimulujúce vibrácie môžu zaznievať v celej panvovej oblasti a ponúknuť tak obrovské potešenie. Vibračné vajíčko aktivuje celú klitorisovú sieť. Tieto malé uspokojujúce vecičky vytvárajú prijemný pocit vlnivých pulzov klitorisu, vaginálnej steny, análnej oblasti, perinea a veľkých pyskov.

Keďže je vajíčko hladké a väčšie ako čiarová štruktúra, ktorá sa zväčša nachádza na vibrátoroch v tvare penisu, je tento pocit rozptýlenejší a jemnejší, čo niektorú ľudia uprednostňujú. Vibrácie sú trochu tlmené a ponúkajú jemnejšie pulzovanie ako bežný vibrátor, ktorý má zvyčajne intenzívnejšie vibrácie. Vajíčka sú dostupné v rôznych veľkostiach, takže ak chcete mať plnší pocit, vyberte si väčšie vajíčko.

Vibračné vajíčko svakom elva v ruke.

Vajíčko lásky a orálny sex: dar z nebies

Použitie vajíčka lásky počas orálneho sexu môže výrazne zvýšiť celkové vzrušenie vášho partnera a ponúknuť hlbšie - celotelové orgazmy. Na rozdiel od väčších, objemnejších vibrátorov, vajíčko lásky vkĺzne priamo do vagíny a ponechá celé lono otvorené a pripravené na ústa.

S vajíčkom môžete začať najprv na vonkajšej strane vagíny, na rozohriatie partnera a potom ho vložiť do pošvového kanála. Najskôr sa s jazykom pohrajte na partnerkiných pyskoch ohanbia, kým je vajíčko položené nad klitorisom. Potom umiestnite vajíčko do vaginálneho otvoru, zatiaľ čo váš jazyk spočinie na klitorise. Po vložení môžete pokračovať so svojou prácou ako obvykle, s tým rozdielom, že vo vnútri je vajíčko, ktoré má na starosti hlbšie vibrácie a stimuluje bod G a zvyšok klitorisovej siete. Vďaka tomu je orálny sex pre partnerku lepší, ale taktiež pre vás, keďže nemusíte vykonávať viac úloh naraz, ale môžete sa plne sústrediť na jednu.

Môžete taktiež využiť chvostík visiaci z vajíčka, posunúť ho z cesty, jemne ho potiahnuť alebo ním kývať dopredu a dozadu. Jazykom sa zameriavate na vonkajší klitoris, môžete sa po ňom pohybovať v kruhoch, v tvare čísla 8 alebo hore a dole. Predtým ako sa pustíte do orálneho sexu sa však opýtajte partnera/partnerky, čo sa mu/jej páči. Každé prirodzenie je totiž odlišné.

Vibračné vajíčko pretty love.

Čo si kúpiť?

Keďže už máte potrebné informácie o vajíčkach lásky a orálnom sexe, otázka znie: Odkiaľ ich získať? V našom e-shope vám ponúkame široký výber vibračných vajíčok, nájdete menšie, väčšie, oblé, tvarované, nenápadné, luxusné, či vychytávky ako vibračné vajíčko Fifty Shades of Grey alebo vibračné nohavičky. Viac o našom výbere vibračných vajíčok sa dočítate v článku TU.

Vajíčko lásky alebo vibračné vajíčko je spôsob ako priniesť viac potešenia a vzrušenia do vášho sexuálneho života. Ak ho ešte nemáte, zaobstarajte si ho a okúste to na vlastnej koži! Tento zážitok skutočne stojí za to!