Vibračné vajíčko je malý vibrátor v guľatom alebo podlhovastom vajíčku. Použiť ho môžete na zábavu s partnerom, alebo na sólo hru. Vibračné vajíčka majú veľkú obľúbenosť medzi pármi, nakoľko mnohé z nich majú diaľkové ovládanie. S ovládaním v ruke jedného partnera a umiestnením u druhého ponúkajú veľkú zábavu a potešenie. Vajíčka sú malé s diskrétnym dizajnom, preto vám umožňujú nosiť ich aj mimo domova a mať ich umiestnené v sebe aj medzi davom ľudí. Čím môže začať zaujímavá hra s vaším partnerom.

1. Lubrikant a vibračné vajíčko

Vajíčko sa primárne používa ako vložiteľný vibrátor, ale môžete sa s ním pohrať aj zvonka. Môžete ho použiť pri predohre s partnerom, kde vám partner bude vajíčkom prechádzať okolo klitorisu a tým vám zabezpečí skvelú predohru. Alebo ho môžete používať sama a užívať si masturbáciu bez rúk. Samozrejme nezabúdajme že ako všetky erotické pomôcky aj vajíčko je vždy potrebné namazať lubrikantom. Lubrikant vám umožní lepšie a bezpečnejšie zavedenie do vagíny.

Používajte lubrikant pri každom použití sexuálnych pomôcok

2. Tréning vnútorného svalstva

Okrem toho, že vibračné vajíčko je skvelý nástroj potešenia, je veľmi dobrý na posilňovanie svalov panvového dna. Vložte si ho do vagíny a vaše vaginálne steny sa automaticky stiahnu. Stlačia vajíčko aby ho držali na mieste a tým sa posilňujú svaly. Presne tie svaly, ktoré vám spôsobujú orgazmy. Takto si môžete spríjemniť bežný deň a prácu. Vložte do seba vajíčko počas dna pri bežných prácach. Vytvorí vám skvelé pocity a zabezpečí tréning svalstva. Nezabudnite si šnúrku od vajíčka nechať mimo tela, aby ste si ho potom vedeli pohodlne vytiahnuť.

Vibračné vajíčko je vhodné aj na posilnenie panvového svalstva

3. Hry a vibračné vajíčko

Aká predohra môže byť lepšia, ako keď sedíte so svojím partnerom na romantickej večeri vo vašej obľúbenej reštaurácií a on má ovládač od vášho vajíčka, ktoré máte zavedené vo vagíne? Partner je jediný kto bude určovať intenzitu vibrácií. Vajíčka sú tiché hračky, takže by ich určite nemalo byť počuť v preplnenej reštaurácií alebo v klube. Vy a váš partner budete veľmi spokojný, keď zažijete vzrušenie na verejnosti. A tým to nemusí končiť. Použite svoje vajíčko aj pri orálnom sexe pre dvojitú stimuláciu.

Vibračné vajíčko je vhodná hračka pre pár

4. Hračka pre oboch

Vaše vibračné vajíčko nemusí byť len pre vás. Vajíčko môžete využiť pri sexe s partnerom. Vezmite vajíčko zapnite ho a prechádzajte partnerovi po semenníkoch, alebo jemne po análnom otvore. Určite ho to vzruší a vaša hračka sa stane veľmi obľúbená aj u partnera.