Slovo erotická pomôcka v dnešnej dobe nie je hanba. Svet je dnes popredu a v každej druhej domácnosti nájdete nejakú hračku ktorá poteší pár, alebo aj jedinca. No sú situácie, kedy chcete mať svoj súkromný čas iba pre seba, a v tajnosti.

Ako si vychutnať vibrátor v tichosti

Stíšte svoj vibrátor

Chcete si svoj sexuálny život užívať v kľude a nechcete, aby o tom vedela vaša rodina alebo spolubývajúci? Pre niekoho je myšlienka používania vibrátora v spoločnom dome odstrašujúca. "Čo ak ma budú počuť?". "Mám sa hanbiť, že používam vibrátor?" Tieto otázky vás odradia od vašej sólo hry. Určite si nenechajte ujsť vašu chuť, len preto, že je niekto v dome. Dáme vám pár rád, ako si užiť svoju zábavu o čosi tichšie. Nebojte sa! Do toho!

1. Stlmte hlučné batérie

V niektorých vibrátoroch sú batérie hlučné. Priestor, kde sa batérie vkladajú je väčší a vibrácie spôsobujú, že sa batérie búchajú o stenu priehradky. Ak máte doma karty vezmite kartu, urobte z nej valec a obklopte priestor batérie. Urobte to tak, kým batéria nebude mať priestor na pohyb. Kľudne postačí aj zrolovaný papierik. Váš vibrátor bude určite tichší.

2. Hlučný vibrátor prekryte zvukom vody

Kúpeľňa je skvelá miestnosť na sexuálnu hru v plnom dome. Zapnite si sprchu naplno, vezmite si vodotesný vibrátor a hra sa môže začať. Hluk vody určite zamaskuje zvuk vibrátora a vy sa budete pokojnejšie oddávať hre. Výhoda vodotesnej hračky je aj to, že si ju môžete priamo vziať do sprchy.

3. Zapnite zvuk

Jednoduché je ak máte v miestnosti rádio, alebo televízor. Vezmite vibrátor, zapnite si svoju obľúbenú hudbu alebo svoj obľúbený program v televízií a dajte si ho trošku hlasnejšie. Výhoda je, že vaša obľúbená hudba, nie len zakryje zvuk vášho vibrátora, ale vás aj príjemne naladí.

4. Vibrátor schovajte pod perinu

Naša obľúbená perina, nás nie len zahreje počas chladných nocí, ale udrží aj naše sexuálne tajomstvo. Schovajte sa pod ňu s vašou hračkou a určite nikto nezačuje hluk. Nevýhoda je, že vám pod perinou môže byť teplo, ale za radostné chvíle to stojí.

Ak všetko ostatné zlyhá, a vy sa aj tak nebudete cítiť uvoľnene pri myšlienke, že váš vibrátor niekto začuje, môžete vyskúšať dildo. Dildo je všestranný pomocník, ktorý sa líši od vibrátora tým, že nevibruje!