BDSM - skratka ktorá je pre mnoho ľudí cudzia. V sexuálnych kruhoch je táto skratka už bežnejší pojem a čím viac a viac ľudí sa snaží tento svet preskúmať. Čo táto skratka znamena? BDSM - Bondage - spútavanie a pripútavanie, dominancia - nadradenosť, submisia - vlastnosť podriaďovať sa iným a sadomacochizmus - uprednostňovanie sexuálnej aktivity, ktorá zahŕňa vyvolávanie bolesti. Máme tu pre vás pohľad do tohto sveta, kde panuje poslušnosť a disciplína.

Poslušnosť a disciplína

Prečo do toho ísť?

BDSM niektorí ľudia považujú za erotické a veľmi ich to napĺňa.

  1. Hrajte podriadenosť a dominanciu

  2. Zväčšite svoje sexuálne obzory

  3. Vstúpte do sveta fetišu

  4. Rozšírte svoj sexuálny život

Typy vybavenia BDSM

Ball Gag

Ball gag je guľový náustok s dierkami, aby nebránil dýchaniu. Slúži na umlčanie partnera. Tento náustok, určite nájde svoje miesto v zbierke erotických pomôcok pre otroctvo. Táto erotická pomôcka zabezpečí, aby otrok nepovedal ani slovo a bude robiť presne to, čo sa mu prikáže.

Ball gag na umlčanie partnera

Sety BDSM do vašej herne

Ak sa do toho vrhnete vo veľkom, najlepšie je vyskúšať sety na BDSM. Sety pre žačiatočníkov, zahŕňajú vačsinou náustok, masku na oči, putá, niekedy aj bič. Väčšie sety obsahujú aj obojky, vodidlá, laná, pásky, pádla atď. Skvelým spôsobom ako si rozšíriť, alebo vybudovať svoju zbierku je zaobstarať si set. Je to lepšie a aj lacnejšie ako si kupovať všetko samostatne.

BDSM sada pre začiatočníkov

Prekryté oči

Čo môže byť vzrušujúcejšie ako nič nevidieť iba cítiť? Skúste partnerovi zaviazať oči buď klasickou maskou, alebo šatkou. Tým, že otrokovi zaviažete oči, prebúdzate v ňom ostatné zmysly. Môže viac cítiť dotyk, vôňu, chuť a zvuk.

BDSM maska na prekrytie oči

Kukly

Na trhu dostať kukly v rôznych podobách. Používajú sa na zmenu vzhľadu.

BDSM kukla na zakrytie tváre

Pomôcky na viazanie

Pomôcky na viazanie, môžu byť laná, putá, pásky a nesmú chýbať v žiadnej posteli. Všetky tieto pomôcky sú vytvorené, aby boli jemné k pokožke.

BDSM putá na zviazanie

Krúžky na penis

Často sú dekoratívne, ale niektoré z nich fungujú ako erekčné krúžky.

BDSM erekčný krúzok na penis

Obojky a vodítka

Ak sa obojok nosí samostatne, je symbolom vlastníctva, ale môže tiež korigovať držanie tela alebo sa nosí na dekoratívne účely. Ak sa nosí spolu s vodítkom, tvoria väzobné zariadenie, ktoré možno použiť na ovládanie nositeľa. Mnohé obojky sú vybavené krúžkom, ktorý umožňuje pripojenie vodidiel, postrojov a väzobného vybavenia.

BDSM obojok

Šteklítka

Vyrábajú sa úplne alebo čiastočne z peria používaného na šteklenie a dráždenie pokožky. Pocit pierka prechádzajúceho po koži vzrušuje nervové zakončenia a spôsobuje vám husiu kožu, vďaka čomu ste dočasne citlivejší na dotyk. Šteklítka sa používaju väčšinou pri predohre.

BDSM šteklítko

Bičíky a plácačky

Bičíky a plácačky sú erotické pomôcky na praktizovanie BDSM, s ktorými dokážete tvrdo alebo nežne trestať svojho partnera či partnerku.

BDSM bičík

Vaginálne kliešte

Vaginálne kliešte poslúžia na domácu hru na doktora.  

BDSM vaginálne kliešte

Svorky na bradavky

Svorky sa pirpínajú na bradavku, aby sa zvýšila citlivosť. Bolesť spôsobí v danej oblasti príjemné pocity. Zvyčajne sú nastaviteľné, aby vám umožnili kontrolovať tlak vyvíjaný na bradavku.

BDSM svorky na bradavky

Predstavili sme vám len páru pomôcok, zo širokého sortimentu BDSM sveta. Pozrite si našu ponuku BDSM pomôcok, kde nájdete široký výber hračiek pre začiatočníkov až po profesionálov.