Práve som šoféroval z práce domov, keď oproti mne prešla cez ulicu dlhonohá blondína v krátkej čiernej sukni. Okamžite zaujala moju pozornosť, pretože držala červený héliový balónik v tvare srdca. Jej vysoké podpätky a krátka sukňa spôsobili, že mi okamžite stvrdol. Keď sa semafor rozsvietil na zeleno, rozhodol som sa odbočiť doprava, aby som blok obišiel a mohol si dopriať ešte jeden pohľad na tie perfektne tvarované nohy.

Héliový balónik v tvare srdca.

Stretnutie na benzínke

Keď som sa opäť blížil k rohu, kde som ju prvý krát uvidel, všimol som si, že prešla k vedľajšej čerpacej stanici. Využil som túto príležitosť zaparkovať auto a kúpiť si sódu. Vo vnútri, keď som pristúpil k chladiacemu boxu, uvidel som tie nádherné dlhé nohy skláňať sa po ľadový čaj k spodnej polici. Počas toho ako som sa priblížil a vyberal si diétnu kolu, zameral som sa na obrysy jej nohavičiek. Táto bezprostredná blízkosť mi umožnila zacítiť závan jej parfumu a všimnúť si dokonalé blond pramene. Bola naozaj vzrušujúca, mala krásny vzhľad a nezbedný úsmev, ktorý som si všimol pritom ako som si ju premeriaval.

Po zaplatení môjho nápoja som opustil benzínku, ale ona sa trochu zdržala. Kým som sa vrátil k svojmu autu, vyšla z obchodu, sadla si na obrubník, popíjala ľadový čaj a čítala noviny. Prekvapene som sa zahľadel na jej nie príliš noblesnú pózu, ktorú zaujala s kolenami viac než len mierne od seba. Spomenul som si, že v kufri mám ďalekohľad, tak som si ho vzal a z bezpečia môjho predného sedadla som študoval jej rozkrok, pričom som parkoval na kraji pred benzínovou pumpou.

Moje oči sa posúvali od je pravého vysokého podpätku, cez jej dobre tvarovanú nohu natiahnutú v pančuchách až po bavlnený vystužený panel na rozkroku z pančuchových nohavíc s vysokým pásom. Aj napriek maximálnemu zväčšeniu som nedokázal úplne rozoznať farbu jej nohavičiek. Bola pohltená čítaním novín, preto o moje aktivity nedbala.

Odhalila ma

Rozhodol som sa uvoľniť ručnú brzdu a spustiť sa trochu dopredu, aby som mal lepší výhľad. Teraz som bol asi len 5 metrov od benzínky a mal som dostatočný priestor preskúmať jej detaily... aaach biele elastické čipkované nohavičky. Vyzerali ako tangá. Ale bum – blondína ma odhalila. Pozrela na mňa ponad svoje noviny a na chvíľu sa nám stretli pohľady. Odložil som ďalekohľad, natiahol ruku k zapaľovaniu a snažil sa zazipsovať si nohavice. Bolo však už neskoro a ona stála pri dverách spolujazdca a videla môj vyzlečený stĺp. Avšak namiesto toho, aby na mňa vrieskala alebo utekala zavolať políciu, otvorila dvere a požiadala ma, či by som ju vzal na jednu jazdu na sedadle spolujazdca.

Žena v čiernej minisukni.

Konečne som si zapol zips a kým som sa spamätal z toho šoku, súhlasil som, že jej dám jazdu. Po tomto súhlase som vedel, že musí byť profesionálkou. Natiahol som sa a položil ruku na jej lýtko. Netrhla sa, tak som jej prešiel rukou po nohe pod jej krátku sukňu. Usmiala sa a povedala: „Spomaľ kovboj, kam chceš ísť?“ Okamžite som navrhol moju kanceláriu, ktorá bola len o pár blokov ďalej, ale povedala, že je z toho trochu nervózna. Navrhla mi, aby som zašiel na odpočívadlo pri stanici a opýtal si kľúče od kúpeľne. Dohodli sme sa na polohe „na psíka“ za 30€ a o chvíľu neskôr som bol v zadnej časti pompy hlboko v tejto mačičke a celú ju napumpoval mojím nahromadeným semenom. Nepožiadala ma, aby som si dal gumu, a hoci som to normálne robil, bola jednoducho príliš vzrušujúca, takže som sa dokázal zriecť kondómu.

Blondína na benzínke ho chcela dnu.

Blondína ho dostala dnu

Nechala ma roztrhnúť bavlnenú časť jej pančuchových nohavíc a stihol som jej tangá na jednu stranu. Jej mačička bola oholená a už bola mokrá a veľmi vzrušená. Keď sa ohla v páse a pridržala sa na umývadle v kúpeľni, sledoval som jej výraz v zrkadle, pri tom ako som vchádzal do jej teplej vlhkej dierky. Prižmúrila oči a pootvorila ústa, keď som do nej vrazil prvý raz. Voňala ako anjel a cítil som ako sa jej mačička obopína okolo môjho vtáka. Držal som ju za maličký pás a pomaly som ju posúval po mojom vtákovi.

Žena v čiernych punčoškách.

Keď som jej plnil kundičku, pretrel som jej klitoris a ona v extáze zastonala. Poprosila ma, aby som sa vystriekal hlboko do nej, ale ja som sa zľakol, že by mohla ostať tehotná. Zrazu mi to bolo jedno. Naplnil som ju do pretečenia a moja tekutina jej stekala po nohách, kde sa jej namočili pančuchy a nohavičky. Na pamiatku mi dala oboje – nohavičky aj pančuchy a ako bonus aj telefónne číslo. Po tom všetkom, keď sme sa rozprávali, povedala mi, že hoci pracovala v miestnom  striptízovom klube a tancovala brušné tance, nikdy predtým to neurobila, ale so mnou to znova určite urobí. Dostal som jej číslo a dúfam, že sa uvidíme čím skôr. Bola to tá najvášnivejšia blondína, s ktorou som mal kedy sex.