Vaginálny a análny sex naraz sa dá dosiahnuť s partnerom, viacerými partnermi, alebo aj sám so sebou. Povieme vám o tom všetko, čo je dobré vedieť a ako to urobiť správne. Ako ste už určite uhádli, je to akt preniknutia do vagíny a konečníka súčasne, takzvaný dvojitý prienik. V análnom otvore a vagíne máme veľké množstvo nervových zakončení a stimuláciou oboch týchto oblastí naraz, môžeme dosiahnuť neuveriteľné potešenie. Dvojitý prienik ste mohli vidieť napríklad v porne, kde je skôr známy medzi dvomi mužmi a jednou ženou. No môže ho vyskúšať aj každý sám, a obohatiť si tým svoju masturbáciu. Na trhu je veľa erotických pomôcok, ktoré vám k tomu pomôžu.

Dvojitý vibrátor pre stimuláciu vagíny a análu súčastne

Chcete vyskúšať dvojitú penetráciu?

Dvojitý prienik je super zábavná aktivita za dverami vašej spálne. Nie je to však nič, do čoho by ste sa mali ponáhľať a hlavne nie s partnerom. Začnite pomaličky a postupne.

Vyskúšate si dvojitý prienik

  1. Lubrikujte! Pre bezpečný análny sex používajte veľa lubrikantu. Análny lubrikant je hustejší ako bežné lubrikanty, takže poskytuje lepšiu kĺzavosť.

  2. Začnite jednoducho! Nabudúce keď sa budete hrať sám so sebou, skúste si strčiť prst do análneho otvoru, zatiaľ čo v tom druhom budete mať svoju obľúbenú hračku.

  3. Pridajte viac! Pri používaní svojho obľúbeného vibrátora, alebo inej hračky si stŕčte do análneho otvoru análny kolík.

  4. Pritvrďte! Akonáhle sa budete cítiť pohodlne s prstom, alebo análnym kolíkom, môžete začať experimentovať s väčšími análnymi hračkami. Existujú aj dvojité vibrátory, ktoré súčasne stimulujú vagínu aj anál.

Análny kolík na stimuláciu análneho otvoru

Vyskúšajte dvojitý prienik s partnerom

  1. Investujte do hračiek! Análne kolíky a dildá, sú skvelým spôsobom, ako spoločne začať. Jednoducho si počas sexu s partnerom vložte jednu z týchto vecí do análneho otvoru. Uvidíte, že váš sex bude zaujímavejší.

  2. S partnerom komunikujte! Komunikácia je veľmi dôležitá, ak sa vám niečo nezdá, alebo sa vám niečo nepáči, určite sa ozvite. Je dôležité mať medzi sebou dôveru, aby sa človek uvoľnil a mohol v kľude experimentovať. Tak hravo do toho!

Dvojitý prienik obohatí váš sexuálny život