Ako som zažila prvý fisting

Takto prebiehal môj prvý fisting. Raz sme s Adamom ležali len tak v posteli. Asi to bolo po sexe, keď sa on urobil skôr ako ja a bolo to výnimočné, že som sa hneď nikam neponáhľala, ale naopak som chcela, aby ma „dorobil“.

Fisting začína prštekmi

Začal ma robiť rukou, bola som ešte dostatočne vlhká. Strčil mi tam jeden, potom dva a nakoniec tri prsty. Bola som príjemne uvoľnená a páčilo sa mi to, tak som mu pohybom panvy naznačila, že chcem viac. Chcela som, aby ma celú naplnil. Viedla som ho vtedy, aby pokračoval.  V tú chvíľu Adam pochopil, prestal a doniesol lubrikačný gél.

Lubrikačný gél sa používa pri fisting praktikách, nájdete ich v sexshop e

Zovrel dlaň do päste a strčil mi tam všetkých päť prstov. Ale stále nie aj s kĺbmi. Cítila som, že je to na tesno. Že sa budem musieť omnoho viac uvoľniť, ale strašne som to chcela. Mám moc rada taký ten slutty pocit, keď sa mu celá odovzdám, keď sa mu nastavím a nechám ho, nech ma pichá. Toto bolo podobné. Bola som jeho a mala som pocit, že on je z toho úplne rovnako vzrušený. Že sa ma môže úplne zmocniť. Použil ďalšiu dávku gélu. Ja som si medzitým dráždila klitoris erotickými pomôckami na to určenými (obľubujem masažér klitorisu Wanachi).

masáž klitorisu wanachi stimulátor klitorisu sexshop erotické pomôcky fisting

Otáčal rukou stále zloženou v päsť ako by mi ju tam chcel zašrobovať. Bál sa, aby mi neublížil, ale na môj vkus bol až moc zdržanlivý. Pritlačila som panvu proti jeho ruke, až konečne jeho kĺby prenikli dovnútra. O moc ďalej už sa nedostal, pretože má pomerne dlhé prsty. Bol však vo vnútri a mňa sa zmocnil najväčší pocit slasti, kedy som nad sebou stratila kontrolu. Nebol to klasický orgazmus. Bola to zmes najvyššieho vzrušenia, pokory a taktiež trošku bolesti (alebo povedzme diskomfortu). Nedalo sa to moc dlho vydržať. Moje svaly sa chceli v orgazme vzťahovať, ale hneď ako prestali byť úplne relaxované, pocit bolesti sa zväčšil. Napriek tomu to bol pre mňa úžasný zážitok a od vtedy to čas od času keď je chuť praktizujeme. Fisting som si obľúbila. Technicky vzato si myslím, že keby mal Adam o kúsok menšiu ruku, bolo by to úplne ideálne, pretože takto je to dosť na hranici mojich fyzických možností. Ale to je práve to, čo ma na tom vzrušuje.