Myslím si, že každá žena by takýto erotický overal mala vlastniť. Aspoň jeden, dva, tri.. Bodystocking vyzerá naozaj úžasne na každom type postavy - či už na štíhlej žene alebo na plnších tvaroch. Poznáme niekoľko druhov bodystocking a ja vám pomôžem zorientovať sa vo veľkom množstve ponúkaných druhov a spracovaní.

Výber správnej veľkosti bodystockingu

Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že kúpa bodystockingu je oveľa jednoduchšia ako kúpa napríklad topánok alebo šiat. Tie nám zvyčajne nesadnú veľkosťou alebo nevyzerajú tak, ako by sme očakávali. Silonkový overal vám sadne dobre 9 z 10 krát. Ako je to možné? Tento typ "oblečenia" je veľmi elastický a jednoducho ho natiahnete aj keď ste presne "netrafili veľkosť". Preto sa jeho kúpy na internete nemusíte obávať. Bodystocking sú aj častým darčekom pre dámy, od svojich polovičiek. Ide zvyčajne o univerzálne veľkosti, čo mužom veľmi uľahčuje nákup.

Pri výbere správneho bodystockingu je potrebné vybrať si správne spracovanie. Ide predovšetkým o

  • priehľadné spracovanie 
  • nepriehľadné spracovanie
  • sieťované bodystocking
  • bodystocking vyrobené z čipky

Bodystocking s prehľadou štruktúrou

Medzi ženami ide asi o najžiadanejšie prevedenie. Prečo? Sú vyrobené zo 100% nylonového materiálu. Tento materiál dodáva vášmu telu rovnaký pocit, ako pančušky, na ktoré ste zvyknutá. Úžasný pocit, ktorý vám dodá odvahu aj na odvážnejšie kúsky vo vašej spálni. Oblečenie telo jemne zahalí a zároveň váš priateľ uvidí to krásne, čo pod ním schovávate. V mužoch tento efekt spôsobuje vášeň a túžbu skúmať všetko tajomné. S týmto bodystockingom dodáte intímnemu životu nový impulz! Bodystocking prehľadnou štruktúrou je určite správna voľba.

Bodystocking s nepriehľadnou štruktúrou

Bodystocking s neprehľadnou štruktúrou nájdete v rôznych unikátnych prevedeniach, ktoré kombinujú prehľadnú štruktúru, čipku alebo sieťovaný vzor. Nepriehľadný overal vás vyzdobí a určite si ho zamilujete! Často ho ženy nosia aj počas bežného dňa a kombinujú ho s vhodným oblečením. Bodystocking môžete nosiť napríklad k šortkám, nohaviciam alebo spolu s minisukňou. Preto ak sa takéhoto kúsku bojíte, sú vaše obavy zbytočné. Jednoducho ho môžete využiť aj inak ako na milostné noci s vaším partnerom.

Sieťované bodystocking

Vzor pletiva alebo rybárskej siete je často dolaďovaný inými záhybmi a krivkami. Tento efekt urobí z vášho tela neodolateľný drahokam, ktorý bude lákavý na pohľad a hriešny na dotykSieťované bodystocking môžete taktiež nosiť aj na verejnosti k vhodne zvolenej minisukni alebo spolu so šatami.

Čipkované bodystocking

Bodystocking s takto spracovanou štruktúrou si zamilujete. Overal tohto druhu je jednoducho fascinujúci. S čipkovanými bodystocking chodia ženy najčastejšie do spoločnosti. Obľubujú ich krásne spracovanie a vždy sa tešia z pohľadu na ich vyzdobené nohy. Z intímnej stránky je každá žena v čipkovaných bodystocking neodolateľná. Vtedy ste ako lahôdka, ktorú žiaden muž neodmietne. V čipkovanom bodystocking je každá dáma mimoriadne krásna a sexi. Spolu s priateľom si určite spestríte spoločné chvíle a zažijete chvíle plné vzrušenia.

Netreba však zabúdať aj na ich iné využitie, nie je to len erotické spodné prádlo.

Najčastejšie sú v ponuke bodystocking v čiernom prevedení ale spestriť svoj šatník môžete aj s overalom vo farebnom prevedení.

Ešte aby som nezabudla, výstrih v rozkroku je veľmi praktický a neoceniteľný pri milostných hrádkach!

Tak už ste ho vyskúšali? Napíšte mi do komentára!