Lízanie vagíny je veľmi vzrušujúcou a intímnou záležitosťou, ktorú nie každý muž musí mať v obľube. Ale je pravdou, že lízanie vagíny pre mnohé dámy predstavuje najobľúbenejšiu sexuálnu praktiku, pretože väčšina z nich dosiahne orgazmus práve vďaka priamej stimulácií klitorisu jayzkom. Preto je dobré ovládať svoj jazyk perfektne a dopriať jej blažený pocit. V nasledujúcom článku sa dozviete, ako sa stať majstrom v lízaní vagíny!

Čo je klitoris

Ženský klitoris bol stvorený pre jednu jedinú vec – priniesť žene rozkoš, žiadnu inú funkciu totiž nemá. Ak ho správne stimulujete, začne sa zväčšovať rovnako ako keď mužovi rastie erekcia. Ale vždy si vyžaduje jemné a nežné zaobchádzanie, pretože obsahuje veľký počet nervových zakončení a senzitívnych nervových teliesok. Viditeľná časť klitorisu pripomína gombík a nájdete ju vo vagíne, blízko vonkajšieho spojenia malých pyskov a ohanbia. Vedeli ste o tom, že až 2/3 klitorisu nevidíte, pretože je vo vnútri tela?

Ako na lízanie vagíny a božský orálny sex.

Ako na lízanie vagíny?

Jazyk a predohra zaručene patria k sebe. V týchto chvíľach sa vám skutočne hodia vaše zručnosti v lízaní vagíny. Nie je to len umenie, ale táto schopnosť z vás môže urobiť toho najlepšieho milenca! Prečítajte si niekoľko zaručených tipov, ako na lízanie vagíny a dostaňte ju do siedmeho neba!

Neuponáhľajte sa. Rozpáľte ju, aby ste si to v posteli naozaj užili! Začnite s bozkami na pery, krku, cmúľajte jej bradavky a olizujte jej brucho. Postupujte pomaly smerom dole. Akonáhle ste na správnom mieste, oliznite oblasť tesne nad miestom, kde začínajú vaginálne pysky. Následne pokračujte v lízaní a bozkávaní vnútorných stehien a zadočku. Nechajte ju naplno užiť si vaše dotyky. Aj vy si vychutnávajte, ako sa vaša partnerka pod vašimi bozkami a lízaním rozteká, ako vlhne a ako je čím ďalej viac vzrušená.

Ďalším skvelým trikom je bozkávať ju cez nohavičky, zatiaľ čo jej klitoris a vagína sú naplno vzrušené. Pomalá predohra je zásadným krokom k napätiu a vzrušeniu partnerky, ktorá vás bude prosiť o to, aby ste už konečne išli na vec! Môže sa stať, že vám tam bude sama smerovať vašu tvár alebo ruky.

Ako na ženská orálny sex a lízanie vagíny.

Lízanie vagíny a jemnosť patria k sebe

Čím viac ju pred samotným lízaním vzrušíte, tým viac sa prekrví jej klitoris. A keď sa ho jazykom následne dotknete, ucítite, ako partnerkou prejde pocit vzrušenia. Potom môžete začať s jemnou stimuláciou jej vagíny. Ale nezabúdajte, lízanie vagíny si vyžaduje vašu jemnosť. Jej klitoris spočiatku nebude úplne vzrušený, takže bude mäkký a jemný, až časom budete cítiť, ako pod jazykom stvrdne. Začnite preto jemne a pomaly.

Použite jazyk

Pekne sa s ňou pohrajte. Určite ani vy nechcete, aby vám partnerka po vašej pýche len rýchlo prešla jazykom a hotovo. Toto nechce ani ona. Preto ju jazykom dlho stimulujte. Kľudne na pár sekúnd položte jazyk voľne na jej mušličku. Už len to ju zaručene rozpáli.

Lízanie vagíny a jej rýchlosť

Rýchlosť pridávajte postupne. Rovnako tak aj silu vašim bozkom a lízaním jazykom. Najskôr lížte vagínu nežne, skoro neciteľne a až postupom času a vzrušením silu gradujte. Lízanie vagíny má svoju postupnosť.

Prsty

Prsty sú dobré, ale len ako doplnok. Aj keď si možno myslíte, že vložiť prsty do vagíny je najlepším nápadom a že to urýchli celý proces, mýlite sa. Väčšina žien uprednostňuje vloženie prstov o niečo neskôr, keď sú blízko orgazmu. Takže najprv lízanie vagíny a neskôr prsty.

Popri lízaní budete pomaly pociťovať, ako sa jej otvárajú pysky a s nimi pulzuje aj klitoris, vtedy je ideálne zapojiť aj prsty, ktoré pomaly vsuniete do vagíny. Ide o dvojnásobnú masáž, ktorá privedie vašu partnerku k slasti. Teda predovšetkým, ak viete, kde sa nachádza bod G. Odporúčame vám tiež zájsť prstom okolo alebo do análneho otvoru. Iba jeho hladenie spôsobí ďalšie príjemné pocity, pretože v jeho zakončení sa nachádza množstvo nervov. Lízanie vagíny takýmto spôsobom zaručenie privedie vašu partnerku k slastným pocitom!

Uvoľnite jazyk

Netlačte na pílu. Spôsob, akým sa pohybujete jazykom, je dôležitý. Mali by ste začať od spodnej časti jej vagíny a potom prejsť na klitoris. Skvelým nápadom je lízať aj oblasť okolo jej pyskov a vaginálneho otvoru.

Začnite ľahkým, opakovaným poklepávaním špičkou jazyka na jej klitoris. Ale dbajte na to, aby ste neboli príliš horliví a stiahnite kapucňu klitorisu, pretože na začiatku to môže byť príliš intenzívne a nepríjemné.

Neskôr môžete začať pohybovať jazykom zo strany na stranu, hore a dole alebo krúživými pohybmi, aby ste zistili, čo sa jej najviac páči. Akonáhle to zistíte, držte sa toho, pretože náhla zmena pohybu môže všetko pokaziť. Ženy zvyčajne potrebujú na vyvrcholenie rovnaký pohyb dlhšiu dobu.

Na lízanie klitorisu môžete použiť špičku alebo plochú časť jazyka. Jazyk je úžasný aj na to, aby prenikol do vagíny – toto len umocňuje potešenie. Ako na to? Zrolujte jazyk do trubice a jemne ho zatlačte do jej vagíny. Táto metóda je úžasná, pretože drsnosť vášho jazyka môže zvýšiť potešenie pri trení o extrémne citlivé vaginálne steny. Presne takto choďte na lízanie vagíny!

Sajte

Keď je partnerka dostatočne vzrušená alebo blízko orgazmu, prisajte klitoris. Nasávajte jej klitoris a súčasne švihajte jazykom na jej klitoris. Túto metódu ženy milujú a môže spôsobiť intenzívny orgazmus už v priebehu niekoľkých minút.

Jemné lízanie vagíny.

Lízanie vagíny a sexuálne pomôcky

Sexuálne pomôcky a lízanie vagíny rozhodne patria k sebe. Už len váš jazyk pri správnej technike partnerku dokáže poriadne rozpáliť. Erotické pomôcky môžu byť len bonusom a spestrením.

Ruky

Samozrejme úžasnou pomôckou sú vaše ruky. Rukou môžete partnerku hladiť po prsiach, bruchu, stehnách, zadočku, môžete jej stimulovať klitoris alebo bod G vo vnútri vagíny. Fantázií sa medze nekladú!

S rukami môžete robiť všetko, čo je vašej partnerke príjemné. Môžete pridržať rukami nohy vašej partnerky a napomôcť si tak k lepšiemu prístupu k mušličke. Okrem toho vám ruky môžu pomôcť aj pri nájdení tých najcitlivejších erotogénnych zón.

Vibrátor

Ak chcete pokročiť o level vyššie, použite vibrátory, ktoré oživia každé posteľné hrátky! Satysfier je dokonalým pomocníkom pri satí a podtlaku v oblasti klitorisu. Ponúka žene špičkový zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudne.

Lubrikanty

Vyskúšajte lubrikanty s príchuťou, na ktorých si pochutíte. Lízanie vagíny nemusí byť pre mužov vôbec nepríjemnou či nechutnou aktivitou. Dopomôžte si! Zvoľte si príchuť, ktorú preferujete a lízanie vagíny môže byť v momente lahodným "jahodovým" či "šampanským" zážitkom.

Análny kolík

Análne kolíky dokonale stimulujú citlivé nervové zakončenia v oblasti konečníka. Ich súčasťou môže byť nielen rotujúca stimulačná gulička pre ešte väčší pôžitok, ale aj vibračný valček. Doplňte lízanie vagíny aj o stimuláciu análnej oblasti.

Venušine guličky

Venušine guličky sú dve hladké guličky, ktoré si partnerka zavedie do pošvy. Alebo jej ich zavediete vy. V každej takejto guličke je ešte jedna menšia, ktorá pri pohybe panvou vyvoláva príjemné vibrácie. Lízanie vagíny a súčasne venušine guličky bude vaša partnerka určite zbožňovať, skúste to. 

Lízanie vagíny, Doprajte jej božský orálny sex!

Lízanie vagíny a najlepšie sexuálne polohy

Aké polohy sú k lízaniu vagíny ideálne? Neexistuje presná pozícia, ktorá by platila na každú ženu 100 %-ne. Najbežnejšou polohou je, keď žena leží na chrbte, jemne pokrčí a roztiahne nohy, vďaka čomu získate skvelý prístup na lízanie vagíny. Všeobecne platí zlaté pravidlo: poloha musí byť vždy pre ženu príjemná, pretože v nej potrebuje zotrvať pomerne dlhý čas kým dosiahne vyvrcholenie.

Lízanie vagíny a sexuálne polohy.

Medzi najlepšie a najobľúbenejšie polohy pre lízanie vagíny patrí:

  • Keď žena leží na chrbte a kolená má od seba;

  • Keď žena stojí a partner si k nej kľakne;

  • Pri polohe 69, kedy sa partneri uspokojujú vzájomne;

  • Keď žena sedí a partner si k nej kľakne;

  • Doggystyle – poloha zozadu, kedy sa žena opiera o kolena alebo ruky a muž ma jej vagínu priamo pred sebou z netradičného, ale predovšetkým vzrušujúceho uhla pohľadu;

  • Keď si žena sadne mužovi na tvár.

Lízanie vagíny. Polohy.