Poznáte sa pár minút (v lepšom prípade hodín) a chystáte sa mať prvý sex na záchode (v lepšom prípade v posteli). Žiadny problém? Fajn, ale nezabudnite, že aj celkom nezáväzný sex sa riadi pravidlami slušného chovania. V období firemných večierkov a vianočných depresií mi príde maximálne na mieste predstaviť vám gentlemanské pravidlá prvého sexu s neznámou ženou. Predsa len si nechcete koncom roka urobiť hanbu a riskovať, že sa na stupnici úbohosti posuniete nad milovníkov solárka.

Prvý sex s neznámou, pravidlá:

O priebehu prvého sexu majú muži a ženy odlišné predstavy. Množstvo vypitého alkoholu na veci nič nemení. Keby som to mala zobrať porade. Odpustite si pri flirtovaní rajcovné slová s dvojzmyslami. Keď to dievča chce, vrznete si aj bez nich. Nevygrgávajte koledy. Nevysávajte tequilu zo zapareného pupka barmanky. Je úplne jedno, či sa vám zmotá hlava z lásky na prvý pohľad alebo za to môže šiesty panák Jégra, ale nikdy cudziemu človeku nerozprávajte o vašom detstve, predošlých vzťahoch a problémoch so šéfom. Emočný príjem si schovajte do kaderníctva. Alebo pre diskusie na iDnes. Neklamte o tom, prečo chcete po párty skočiť ku vám domov. Gentleman nikdy neklame. A vždy platí za komfortný odvoz na miesto činu. Objednajte Uber. Predsa nepôjdete k vám domov električkou. Schyľuje sa k akcii? Nachystajte si šprcky a gentlemantsky pomôžte neznámej osobe von z šiat. Vyvarujte sa komentovaniu vzhľadových nedostatkov. Raz keď si niekoho ulovíte, nesnažte sa na ňom hľadať chyby. Nejaký ten chumáč pubického ochlpenia, nádor kože či vyrážka vám predsa nemôže vadiť. Vám ide hlavne o rýchly sex bez emócii. Neskrývanú zhnusenie je povolené len v krajnej núdzi. Napríklad keď na chrbte milenky objavíte vytetovaný text kapely Lunetik.

Prvý sex a chovanie

Pri sexe sa nechovajte ako splašený kôň. Pár polôh vyskúšať môžete, ale do odvážnejších praktik sa nepúšťajte. Gentlemen si schováva špeciality pre príhodnejšie chvíle. Žena ulovená v bare pred Ježišom nie je psychicky pripravená na to, že si do riti strčíte kolík s líščím chvostom. Ak chcete používať erotické pomôcky, či ide o vibrátory, kolíky, dildá, určite to gentlemansky navrhnite pred sexom tak, aby to partnerku neodradilo. Ak ju nepresvedčíte na erotické pomôcky ani tvrdšie BDSM praktiky, určite pristúpi aspoň na lubrikačné gély či masážne oleje.

prvý sex s neznámou ženou, používať erotické pomôcky, vibrátor, dildo či lubrikačný gél zo sexshop ov?

Vo finále prvého sexu s niekým, koho moc nepoznáte, môže nastať jeden závažný problém...a ja rovno hovorím, že do úst a vlasov určite nie. Ibaže by ste mali pre ženské návštevy doma pripravené novú zubnú kefku a sadu vlasovej kozmetiky vrátane kondicionéru. Záverom sa patrí ukázať cestu do kúpeľne a chladničky. Skúsenejší (ostrielanejší) majú vedľa postele k dispozícii orientačný plán s popisom vo viacerých jazykoch. To pre prípad, že by sa im podarilo zbaliť nejakú exotiku. Áno a pozor. Gentleman zásadne ženu nevyhodí len tak na ulici. Ale aspoň zase objednajte odvoz.