Že je misionárska poloha len pre začiatočníkov? Že na nej nie je nič sexy?  Že vám príde nudná a beztvárna? Poznáte desiatky zaujímavejších polôh ako je tá misionárska? Prečítajte si ďalšie riadky a možno sa k nej radi vrátite. Misionárska poloha v sebe totiž ukrýva netušené možnosti, ktoré rozprúdia to pravé vzrušenie aj vo vašej spálni. A naviac je vhodná pre všetkých!

Misionárska poloha a jej história

Misionárska poloha sa spája s ľudskou sexualitou pomerne krátku dobu. Teda aspoň to tvria texty zo 60. rokov 20. storočia. Podľa nich bola misionárska poloha stvorená k „poľudšteniu“ pohlavného styku misionármi v Afrike. Tí mali tento druh sexu praktizovať najmä kvôli ženám, aby sa pri sexe cítili lepšie a mohli sa svojmu partnerovi pri akte pozerať priamo do očí.

Misionárska poloha a jej skutočná história

Samozrejme pravdivosť týchto textov sa nikdy nepotvrdila. Podľa mnohých odborníkov môže ísť dokonca len o legendy. Faktom však zostáva, že sa misionárska poloha praktizuje už stovky rokov. Nikto nevie, kde sú jej siahajú jej korene alebo ako na ňu ľudia prišli. Je však jasné, že sex ľudí fascinoval od nepamäti a preto je dosť možné, že misionár patrí k ľuďom odjakživa.

Klasická misionárska poloha

Klasickú podobu misionárskej polohy asi nie je nutné predstavovať. Žena leží na chrbte a muž na nej. Pri sexe sú obaja veľmi blízko pri sebe, môžu sa dívať jeden druhému do očí, môžu sa bozkávať na ústa alebo na krk alebo si môžu niečo šepkať do uška. Je to veľmi nežná a romantická poloha. A preto ju ženy majú rady. A to nie len kvôli romantike, ale aj kvôli tomu, že je pri tejto polohe veľmi silno stimulovaný bod G. Taktiež preto, že žena pri tejto polohe nemusí viac menej nič robiť, samozrejme nenabádame ženy k nečinnosti v posteli, ale je pravda, že väčšinu „práce“ zastáva muž. Avšak môžete vyskúšať rôzne kombinácie a ozvláštnenia misionárskej polohy.

Misionárska poloha s podloženým zadočkom

Hlavne nováčikovia v posteľových hrách často využívajú túto možnosť. Ide o to, že si žena podloží zadoček vankúšom. Vďaka tomu, že má žena panvu trošku vyššie sa muž s penisom dostane k vagíne omnoho lepšie. Celkovo je takto sex pre oboch jednoduchší.

Nohami na ramenách

Pokiaľ ste skúsenejší a nebojíte sa experimentovať môžete vyskúšať trochu náročnejšieho misionára. Muž si kľakne na kolená a položí si nohy ženy na ramená. Žena pri tom leží na chrbte. Takto zažijete celkom nový rozmer obyčajnej misionárskej polohy. Veľa žien sa priznalo, že práve pri tejto polohe prežívajú búrlivejší a silnejší orgazmus.

misionárska poloha nohami na ramenách, sex, sexshop

Misionárska poloha so zaviazanými rukami

Nebojíte sa experimentovať? Hľadáte nové, vzrušujúce zážitky? Potom vyskúšajte misionársku polohu so zaviazanými rukami nad hlavou.Pomôcky na viazanie nájdete v sexshop e v sekcii bdsm. Môžete ich zviazať kravatou, opaskom, šatkou alebo putami. Pokiaľ máte vhodné čelo postele a je možné priviazať ich tam, urobte to. Pokiaľ nie, môžete ich držať voľne nad hlavou. Týmto spôsobom bude partnerka iba vaša. Budete ju mať kompletne vo svojej moci.

Misionárska poloha v aute

Síce auto nie je klasickým miestom na sex, ale ako sa hovorí, keď to na vás príde, nejde to inak. Aj v aute si môžete užiť netradičného misionára a to na kapote auta. Žena si ľahne na kapotu auta, ideálne na čerstvo umytú, prípadne na deku alebo uterák. Muž si priľahne na ňu, ale nohami ostane stáť na zemi. Je to síce trochu krkolomné, ale hneď ako nájdete tú správnu pozíciu, uvidíte ako sa vám to bude páčiť. Nehovorme o tom, že túto polohu môžete vyskúšať aj v kufri auta.

Misionár vo vani

Misionárska poloha sa dá praktizovať naozaj všade, napríklad aj vo vani. Ak máte dostatočne veľkú vaňu na to, aby ste sa tam pohodlne zmestili obaja, stačí opäť zaujať klasickú polohu a užiť si jeden druhého v teplej vodnej kúpeli. Ešte pred tým ako sa na to vrhnete, nezabudnite na lubrikačný gél vhodný do vody. Sex vo vode totiž nie je tak jednoduchý ako na suchu.

Misionárska poloha v obývačke

Náš článok o misionárskej polohe zakončíme v obývačke, konkrétne na gauči. Tu môžete vyskúšať všetky vyššie spomínane ozvláštnenia misionárskej polohy – klasickú misionársku polohu, misionársku polohu s podloženým zadočkom, s nohami na ramenách, so zaviazanými rukami. Naviac môžete vyskúšať misionára cez opierku kresla. Žena si položí zadoček na opierku kresla a muž si k nej priľahne opäť s nohami na zemi. Táto poloha je však možná len v prípade, že nemáte príliš veľkú opierku na kresle. Tak čo, vyskúšate tieto obmeny klasického misionára? Nezľaknete sa toho a vyskúšate niečo nového? Alebo máte svoje obľúbené polohy, ktoré často obmeňujete? Kľudne nám napíšte svoje tipy do komentára.