Ľudia študujú svoje vlastné sexuálne sklony už tisíce rokov. Preto dávno v minulosti bola do týchto vedeckých analýz zakomponovaná astrológia. Čo teda môžu hviezdy povedať o vašom vlastnom libide? Podľa učenia astrológie je vaše slnečné znamenie určené vašim dátumom narodenia a predstavuje jadro vašej osobnosti. Toto tvrdenie je však iba začiatkom astrologického profilu, ktorý môže odhaliť váš všeobecný vzťah k sexu. Čo vás vie vyviesť z miery, ako sa viete naladiť, aký je váš jedinečný štýl realizácie sexu? To všetko vám môže prezradiť znamenie.

Čo má spoločné znamenie a sex?

Každé znamenie je iné

Zatiaľ čo niektoré znamenia uprednostňujú pomalší a zmyselnejší prístup k zvádzaniu (Býk, Rak), iné sú mimoriadne vzrušené vášňou a preferujú myšlienku "urob mi to tu a teraz!" (Baran, Škorpión). Niektoré znamenia rozpútajú svoje najhlbšie túžby v bezpečí spálne so zatiahnutými závesmi (Panna, Kozorožec). Iné zase špekulujú nad otázkou: „Prečo to nerobíme vonku?“ (pozerám sa na teba Strelec a Vodnár). A samozrejme niektoré znamenia využívajú sex ako príležitosť na odhalenie svojej úžasnej všestrannosti výkonu (Lev, Blíženci), zatiaľ čo iné používajú milostné vzťahy na skúmanie erotickej harmónie (Váhy, Ryby).

Sexoscope.

Zisti čo má rád

Nech je váš prístup k sexu akýkoľvek, astrológia vám môže pomôcť zmapovať váš jedinečný rozsah telesných impulzov. Najskôr môžete objaviť, čo vaše slnečné znamenie hovorí o atmosfére vašej spálne. Neskôr aj tipy a polohy, ktoré dnes večer chcete zaviesť do praxe

Otázka "Aké je tvoje znamenia zverokruhu?" síce pravdepodobne nie je prvou otázkou, ktorú sa spýtate predtým ako si s niekým ľahnete do postele, ale existuje dôvod prečo to možno budete chcieť vedieť skôr ako prejdete na vec. Ukázalo sa, že hviezdy môžu byť tým, čo vás bude zaujímať, keďže to ovplyvňuje vaše milostné záujmy. Dá sa povedať, že sexuálna chémia je veľmi dôležitou súčasťou vzťahu. V spálni môžete mať určité sexuálne vlastnosti a silné stránky, ktoré môžu partnera nabudiť alebo naopak odradiť, v závislosti od jeho znamenia. To samozrejme neznamená, že ak ste Strelec, mali by ste okamžite zabuchnúť dvere pred Rakom. Len je pravdepodobné, že zosúladenejší sex zažijete s Baranom, Blížencom, Levom alebo Vodnárom.

Znamenie zverokruhu a sex.

Znamenie ti napovie

Napriek tomu, bez ohľadu na to, pre ktoré znamenie sa rozhodnete pri vašich milostných radovánkach, nahliadnutie do sexuálnych tendencií partnera vám môže pomôcť lepšie pochopiť, čo sa vám páči a nepáči, a ako sa najlepšie zosynchronizovať. Čo teda čakať? V nasledujúcich článkoch vám prinesieme zopár informácií a tipov týkajúcich sa jednotlivých znamení horoskopu. Dúfajme, že príjemnejší sex nebude jediným benefitom. Okrem toho, by to mohla byť vášeň, ktorá sa prenesie aj do iných oblastí vzťahu a vytvorí tak väčšiu dôvernosť.