Zrejme ste aj vy momentálne dlhšiu dobu v domácnosti v tesnej blízkosti s vašim partnerom. Vedie to k častejšiemu sexu a zvyšovaniu intimity? Ak ste na otázku odpovedali áno, je možné, že tradičná spálňová rutina vás už začína vyčerpávať. Dokonca sa môže zdať, že vzrušenie upadá a musíte pre jeho udržanie vynaložiť mnoho síl. Nepatrná zmena faktoru ako je miesto, kde máte sex však dokáže divy. Tak sa z výstrednosti v kuchyni alebo vyzývavých krokov na schodoch môže jednoducho stať dokonalý liek proti stereotypu v spálni. Zmena prostredia dokáže naozaj zázraky. Kde mať teda sex? Ponúkame vám 5 miest na sex v domácnosti mimo spálne.

Sex vo vani

Ak sa vám podarí vytvoriť správnu atmosféru, kúpeľňa sa môže stať neuveriteľne romantickým miestom. Možno mala vaša partnerka ťažký deň v práci alebo sa len cíti byť jemne rozhádzaná. Napustite jej vaňu, zapáľte sviečky, nalejte do pohára obľúbené víno a ona sa vám určite odvďačí.

Sex vo vani sa môže zdať byť zložitý, no zároveň je zmyselným a vzrušujúcim. Pravdepodobne budete musieť počítať s časom potrebným na upratanie po udalosti. Ak si to rozdáte divoko a bez zábran, je nepravdepodobné, že vo vani ostane všetka voda, ktorú ste na začiatku napúšťali.

Polohy, ktoré vo vani odporúčame vyskúšať, za predpokladu, že vaňu máte dosť veľkú, sú poloha na psíka (doggy style), na koníčka/kovbojka (cowgirl) a obrátená kovbojka (reverse cowgirl). Okrem rôznych polôh však môžete vyskúšať vo vani aj rôzne hračky, ale uistite sa, že sú vodoodolné.

KDE MAŤ SEX VYUŽITE TÝCHTO 5 MIEST U VÁS DOMA!

Milovanie na gauči

Ak ste sa zľakli predstavy, že prvým nájazdom mimo spálne by mala byť práve vaňa, prečo neskúsiť niečo, čo ponúka zmenu, ale nevyžaduje si až toľko úsilia.

Sex vo vani môže okrem svojich ponúkaných výhod vyžadovať aj trochu logického plánovania a upratania po sexe. Na gauči je to však v tomto smere jednoduchšie- len zložíte deku a ďalej už pokračujete ako obvykle.

Pohovka je výbornou voľbou na sex mimo spálne, keďže môžete praktizovať niekoľko polôh pomerne ľahko. Rovnako, ako pri sexe vo vani, jednoducho dosiahnete polohu na psíka či kovbojku, ale veselo by ste mali zvládnuť pokračovať aj vzrušujúcou 69-tkou.

Kde mať sex? Na gauči v obývačke.

Sex na schodoch

Máte chuť skúsiť niečo pre pokročilých? Odpoveďou na otázku kde mať sex môže byť: na schodoch. Iste, zrejme to nepovažujete za tradičné miesto, na ktorom zo svojej polovičky strhnete šaty alebo erotické prádielko, ale boli by ste prekvapení, aké to môže byť zábavné.

Ak to chcete uhrať na istotu, odporúčame začať so schodišťovým sexom v spodnej časti schodov. Takto, ak náhodou stratíte rovnováhu, podlaha je len krok alebo dva pod vami.

Rozmanitosť polôh, ktoré môžete na schodoch skúsiť bude zrejme obmedzenejšia oproti ostatným, ktoré by ste mohli praktizovať v iných častiach domu. To však nevylučuje možnosť výborne sa zabaviť. Čo tak zahriať sa orálom na spodnom schodíku? Posaďte partnerku na tretí schod a roztiahnite jej nohy. Zistíte, že zo spodného schodu máte na vniknutie do nej perfektnú pozíciu.

Môžete to skúsiť vylepšiť aj nejakou polohou na kovbojku, ak však zle znášate hrany, môžete namiesto toho skúsiť stimuláciu s rukami. Ak je vašou partnerkou žena, skúste jej dať dnu vibrátor a pritom ju uspokojovať ústami. Takmer určite ocení stimuláciu navyše.

Kde mať sex? Skúste to na schodoch.

Sex na kuchynskej linke

Ak vás odrádza predstava sexu na mieste, kde zvyčajne pripravujete jedlo, pravdepodobne sex v kuchyni nebude pre vás najvhodnejší. Je to pochopiteľné, že niektorí radšej zavrhnú myšlienku na robenie neslušností na rovnakej ploche, na akej chystá rodinnú večeru.

Sex v kuchyni však môže byť vzrušujúcim nápadom. Pravdepodobne zistíte, že možnosti vašich polôh sú limitované, ale skúste si partnerku vyhupnúť na kuchynskú linku a roztiahnuť jej nohy. Možno zistíte, že vaša linka je v ideálnej výške na to, aby ste do partnerky vstúpili.

Sex na kuchynskej linke.

Sex na stole

Ak premýšľate nad vzrušujúcimi miestami pre sex mimo spálne, stôl pravdepodobne nebude to, čo vám napadne. Sex na stole však môže byť naozaj jednoduchou cestou ako sexuálny život spestriť.

Ak by sa vám zdalo, že je stôl príliš tvrdý, môžete použiť vankúše alebo prikrývku. Čo sa týka polôh, skúste partnerku prehnúť cez stôl a vkĺznuť do nej zozadu. Čaro je v tom, že výška stola môže byť ideálnou pre sex v stoji.

Nebojte sa a skúšajte objavovať nové neobvyklé miesta mimo spálne, kde mať sex a ktoré okorenia váš intímny život. Iba sa uistite, že máte zatiahnuté závesy, skôr ako sa pustíte do práce - teda pokiaľ sa chcete vyhnúť pohľadu susedov.