Vieme aký je to pocit, ak veci nefungujú ako majú, alebo by mali. Ak váš penis nestvrdne alebo neostane tvrdý ako predtým. Môže to vo vás vyvolať to, že sa cítite trápne, máte nechuť zo sexu a obavy. Možno máte problém nazvaný erektilná dysfunkcia (ED). Nebojte sa, ak máte tento problém stále je tu nádej! Niekoľko erotických pomôcok na túto dysfunkciu, pomôže vášmu penisu, opäť normálne fungovať.

Čo je erektilná dysfunkcia

ED je neschopnosť dosiahnuť, alebo udržať erekciu počas sexuálnej aktivity. Váš mozog vyšle signál do penisu, aby rozšíril svoje tepny, a tým umožní prietok krvi. Vaše žily sa stiahnu a krv je zachytená v penise, čo vám umožní udržať erekciu. Ak je nejaký problém v tomto procese, výsledkom je porucha erekcie. Táto porucha môže byť krátkodobá, ale aj dlhodobá. Môže sa prejaviť viacero spôsobmi. Niekedy sa podarí erekciu dosiahnuť, ale nie vždy a nie pri každej sexuálnej aktivite a neudržíte ju dostatočne dlho. Tak isto, môže byť aj znížená citlivosť, čo zníži schopnosť dosiahnuť orgazmus. Ak trpíte týmto problémom, verte, že nie ste sami. ED postihuje veľa mužov, hlavne starších, ale samozrejme ju mávajú aj mladší muži. ED môžu spôsobiť rôzne fyzické a psychické problémy ako:

  • Diabetes

  • Vysoký cholesterol

  • Vysoký alebo nízky krvný tlak

  • Stres

  • Úzkosť

  • Depresia

  • Užívanie drog a návykových látok

Erotické pomôcky pre problém s ejakuláciou

Existuje veľa erotických pomôcok, ktoré môžete použiť, aby sa váš penis dal do poriadku a ostal tvrdý. Samozrejme ak je váš problém s ED spôsobený zdravotným problémom, môžete zmeniť životný štýl. Pravidelné cvičenie, strava, zníženie stresu, vyradenie alkoholu môže tiež napomôcť pri vašom probléme. Môžete navštíviť aj lekára, ktorý vám môže dať tabletky, ako Viagra, alebo navštíviť sexuálneho terapeuta. Aj keď tieto metódy, môžu byť účinné, môžu byť nákladné a nie zábavné. My vám chceme ukázať, ako môžu sexuálne hračky pomôcť tomuto problému, bez návštev lekára a drahých liekov. Na trhu je veľké množstvo hračiek pre pánov. My vám však predstavíme tie, ktoré sú hlavné ak máte problém s ED:

Krúžky na penis

Krúžok na penis je pomôcka, ktorá má tvar krúžku, ktorá sa nasadzuje na spodnú časť penisu. Nasadzuje sa, keď je penis ochabnutý alebo trošku vzpriamený. Nosí sa pre zvýšenie potešenia počas pohlavného styku, ale je aj veľmi dobrá pomôcka pri erekčnej poruche. Krúžok vytvára tlak na spodnú časť penisu a udržiava vašu erekciu. To znamená, že budete môcť obšťastniť svoju polovičku dlhšie. Pri tomto, ale buďte opatrný. Tak ako pri ostatných končatinách, tak aj tu nemôžeme dlho obmedzovať prietok krvi do penisu. Odporúčame ho používať maximálne 30 minút. Krúžky na penis nemusia byť len obyčajné, ale môžu zahŕňať aj inú erotickú pomôcku, ako napríklad análny kolík a tým zvýšiť sexuálne potešenie. Alebo erekčné krúžky môžu byť vibračné - vibrácie nie sú len pre ženy.

Krúžok na penis

Masturbátory

Masturbátory sú pravdepodobne najobľúbenejšie sexuálne hračky pre chlapov. Príjemne stimulujú penis a sú v mnohých podobách. Napodobňujú pocit orálneho alebo pohlavného styku. Poskytujú dokonalé trenie. Ako vám môže pomôcť pri ED? Nanesiete lubrikant na hračku aj penis, a zasuniete ochabnutý alebo polovzpriamený penis do masturbátora. Potom začnete hladiť alebo tlačiť. Môžete ho použiť samostatne pred pohlavným stykom, alebo môžete váš sex okoreniť tým, že ho dáte použiť vašej partnerke. Tak sa obaja zabavíte a sex sa stane uvoľnenejší.

Masturbátor

Análne kolíky

Análna stimulácia, môže byť pre chlapa jednou z najpríjemnejších sexuálnych zážitkov, nakoľko mužská prostata je najprístupnejšia cez konečník. Na priamu stimuláciu prostaty môžete použiť análne kolíky. Análnymi kolíkmi dosiahnete orgazmus, bez stimulácie penisu. Takže ak máte problém s penisom, nemusíte sa vzdávať orgazmu. Análne kolíky vám nepomôžu dosiahnuť len orgazmus, ale môžu znížiť riziko problémov s prostatou. Kolíky sa dodávajú v rôznych veľkostiach, preto môžete začať pomaly od najmenšieho a potom experimentovať. Nezabudnite ale na mazivo! Použite dostatočné množstvo lubrikačného gélu, aby ste si neublížili.

Análny kolík

Erektilná dysfunkcia a vibrátory

Posledným nástrojom, ktorý by sme vám chceli priblížiť, ak máte problém s ejakuláciou, sú párové vibrátory. Vy alebo váš partner, ich môžete použiť na stimuláciu penisu alebo prostaty, čo vám pomôže pri stvrdnutí, alebo dosiahnutí orgazmu. Môžete ho použiť aj ako náhradu penisu na svoju partnerku. Môžete si vybrať rôzne typy a veľkosti v závislosti od vašich potrieb a potrieb vášho partnera. Vyskúšajte :

Klitorisový vibrátor - Tento vibrátor poskytuje ženám vaginálnu a klitorisálnu stimuláciu a mužom análnu a perineálnu. Môžu úplne nahradiť váš penis, ak máte problémy, takže sa nemusíte obávať. Váš partner si bude užívať intenzívnu rozkoš.

Klitorisový vibrátor

Mini vibrátor - Je malý vibrátor, ktorý aplikuje intenzívne vibrácie na koncentrovanú oblasť. Môžete ho použiť vy, alebo váš partner, pred alebo počas sexuálnej aktivity. Môžete ním stimulovať oblasť penisu priamo pod hlavou penisu. Alebo ho môžete použiť s jazykom a prstami na svojej partnerke, aby ste jej poskytli intenzívne orgazmy. 

Mini vibrátor