Sexuálne hry alebo hranie rolí v sexuálnom živote sa ľahšie povie, ako vykoná. Predstaviť si v spálni sexy kostým a bičík v ruke, znie veľmi horúco. No ako je to v praxi? Pre mnoho ľudí, sú začiatky okoreniť si takto sexuálny život náročné. Cítia sa pred svojim partnerom hanblivo, v rozpakoch alebo zraniteľne.

Sexuálne hry a hranie rolí

Hranie sexuálnych rolí s partnerom

Predstavme si nejaký sexuálny scenár, ktorý si vyžaduje veľkú fantáziu a kúsok hereckých výkonov. Všetci máme niekedy tajné sexuálne fantázie. V skutočnom živote môžu byť nepraktické, ale s troškou kreativity ide v spálni všetko. Niekto má tajné sny stretnúť sa s nejakou autoritou, a niekto zas chce zažiť stretnutie s neznámou osobou. A čo chcete vy? Hrať sebeckého dominantného človeka, pretože ste v reálnom živote milý a od sebeckosti máte ďaleko? Vo vašej spálni sa fantázií medze nekladú. Nič vám nebráni zmeniť svoj charakter v spálni, aby ste si splnili svoje túžby. Ako to ale povedať a predniesť svojmu partnerovi? Existuje spôsob ako túto tému začať, aby ste sa necítili smiešne.

Buďte uvoľnený a nevyvíjajte tlak

Nevyvíjajte na nič tlak. Skúste si preniesť útržky z filmu do reálneho života. Pozrite si spolu s partnerom detektívku a skúste mu povedať, že vy by ste chcel byť ten policajt a on by bol vašou hračkou. Alebo povedzte svojmu partnerovi sen, ktorý sa vám sníval, kde ste vy dvaja hrali role. Ak sa veľmi hanbíte skúste to partnerovi napísať.

Upokojte sa

Bojíte sa, že vás budú súdiť, alebo budete vyzerať hlúpo? Dajte svojmu partnerovi vedieť, že ste s vaším sexuálnym životom spokojný a vaša túžba hrať erotické hry, je len okorenenie vášho vzťahu. Je v poriadku povedať, že ste nervózny a že sa cítite trochu hlúpo. Pravdepodobne ste obaja nadšení pri myšlienke skúmať sa.

Vymyslite si svoju rolu

Zo začiatku si do spálne asi nedonesiete zložité kostýmy a rekvizity. Keď budete pokročilejší, a nebudete sa hanbiť určite vás budú lákať zložitejšie doplnky. Sexuálne hry závisia od toho, čo vám vyhovuje a nemusí to byť len fyzické. Môže to začať v hlave, predstavte si seba ako postavu akou chcete byť. Môžete si to predstavovať počas masturbácie, alebo pri sexe s partnerom, dokonca pri práci.

Erotické hry a zákulisie

Sexuálne hry dominancia

Ak ste sa už teda obaja rozhodli, že si zahráte rolu niekoho iného, akou postavou by ste mali byť?

  • Môžete sa inšpirovať vaším obľúbeným filmom, alebo hercami. Môžete do svojej spálne preniesť postavy alebo dej filmu, ktorý vás veľmi zaujal. Trochu plánovania môže vzbudiť vzrušenie, a ak sa na to dobre pripravíte nemusíte improvizovať.

  • Môžete vyskúšať aj inšpirácie z reálneho života. Vyskúšajte si napríklad byť vodič, ktorého zastaví sexy policajt. Vo fantázií nemusíte dodržiavať žiadne pravidlá ani morálne. Môžete byť aj zlodej, ktorý uteká. Zakázané veci sú pre nás veľmi vzrušujúce.

Erotické hry akcia!

Sexuálne hry s partnerom hranie rolí

Sexuálne hry, ponúkajú veľký rozsah od toho, že sa budete správať ako cudzinci na prvom rande, až po vystupovanie ako iná osoba alebo zviera. Máme pre vás pár návrhov na sexuálnu rolu, ktorou môžete začať:

Môžete byť, dominantný, submisívny alebo sebecký či naivný

Môžete byť študent alebo učiteľ

Môžete byť lekár alebo pacient

Môžete byť masér alebo klient

Môžete byť milenec alebo milenka

Môžete byť cudzinci v bare

Môžete byť policajt alebo zločinec

Môžete byť šéf alebo zamestnanec

Môžete byť kuriér alebo zákazník

Môžete byť pán alebo sluha

Buďte kreatívny, je veľa spôsobov ako začať sexuálne hry. Každý z nás má nejakú fantáziu byť hasič alebo mať sex s celebritou. Tieto fantázie počas dňa by vám mali okoreniť váš večer. Stačí si vybudovať dôveru so svojím partnerom. Posilní to váš vzťah a prinesie to aj množstvo zábavy.