Pri pojme vibračné vajíčka vám zrejme napadnú aj iné typy vibrátorov, z ktorých najviac podobný vibračnému vajíčku je guľkový vibrátor (bullet vibrator), známy aj ako minivibrátor. Aký je medzi nimi rozdiel? V skutočnosti žiaden podstatný, ak viete oba dobre použiť. Pre nováčikov v oblasti vibrátorov však môžu poskytnúť rozličné typy potešení. Guľkový vibrátor je špeciálne navrhnutý tak, aby zasiahol váš klitoris, kým vibračné vajíčko je lepšou voľbou pre tie ženy, ktoré uprednostňujú masírovanie bodu G. Tomu je prispôsobený aj jeho široký a zakrivený tvar, ktorý je vhodnejší na vnútornú stimuláciu. Preto ak vyhľadávate stimuláciu bodu G, neváhajte zainvestovať a siahnuť po jednom z najlepších vibračných vajíčok.


Ak plánujete využiť vibračné vajíčko spôsobom, na ktorý je primárne určené - zasunúť ho do pošvy a rozvibrovať – budete potrebovať veľa lubrikačného gélu. Keďže väčšina vibračných vajíčok je vyrobená zo silikónu, odporúčame vám vyhýbať sa lubrikačným gélom na báze silikónu a uprednostniť tie, ktoré sú na báze vody alebo oleja.

Výhodou vajíčka je to, že vyššie spomenuté využitie nie je jediným možným- použiť ho môžete aj na stimuláciu klitorisu alebo bradaviek. Potešiť môžete taktiež vášho partnera, najmä vďaka jeho prostate. Partnerovi na miesto medzi análnym otvorom a semenníkmi jemne pritlačíte vajíčko, ktoré vďaka svojmu ideálnemu tvaru a veľkosti zabezpečí jeho stimuláciu.

Vibračné vajíčka sú dostupné na rôznych internetových stránkach (napríklad TU), odkiaľ k vám môžu doraziť len za pár dní a stať sa tak súčasťou vašej zbierky erotických hračiek. Ostáva už len vybrať si to najlepšie, no pre jednoduchšie rozhodnutie vám ponúkame v článku nižšie päť najobľúbenejších tipov.

1.Všeobecne najlepšie vibračné vajíčko

Skvelým vajíčkom je bezpochyby vodoodolné vibračné vajíčko, ktorého tvar zaručuje ľahké vsunutie a dokonalú stimuláciu bodu G. Je ľahko nabíjateľné pomocou USB káblu a je ovládané prostredníctvom mobilnej aplikácie, ktorú využijete keď si chcete užiť samy, ale aj pri hre s partnerom vo dvojici. Takéto je vibračné vajíčko REALOV IRENA. Túto hračku môžete využiť aj inde ako doma. Použitie tohto vibračného vajíčka môže byť naozaj rozmanité keďže disponuje mnohými vibračnými funkciami, je vodotesné a tiché. Vyrobené z lekárskeho silikónu, ktorý je veľmi jemný a hebký na dotyk. 

Vibračné vajíčka. Vyberte si to svoje. Realov Irena.

2. Motýľ, ktorý vám prinesie utajenú rozkoš.

Čo už môže byť lepšie ako vibračné vajíčko? No predsa vibračné vajíčko, ktoré môžete používať kdekoľvek. Či už pri chôdzi, pri obede s kamarátmi. Proste všade. Také je skvelé vibračné vajíčko REALOV LYDIA SMART BUTTERFLY. Krásny dizajn motýľa, ktorý si môžete ukryť do nohavičiek. Viete si predstaviť že ste so svojím partnerom na obede s priateľmi a on vás začne dráždiť prostredníctvom aplikácie na diaľku? Určite to obohatí váš sexuálny život a dorazia nové a nečakané zážitky. Asi si budete musieť odskočiť na toaletu, no svojho partnera nesmiete zabudnúť :-)

Realov Lydia smart butterfly. Vibračné vajíčko.

3. Prispôsobivé vajíčko ovládateľné aj z inej krajiny

Vibračné vajíčko MAGIC MOTION VINI je dokonale tvarované pre vašu rozkoš. To však zďaleka nie je jeho najväčším benefitom. Po stihnutí aplikácie do smartfónu (alebo párovaní s Facebookom) je možné ovládať vajíčko aj z inej izby, mesta, či dokonca krajiny. Okrem toho si dokážete prispôsobiť rytmus a silu vibrácií podľa nálady. Vajíčko dokáže vytvoriť a uložiť individuálne vzorky rytmov vibrácie a následne ich použiť, dá sa ovládať hudbou alebo vibruje podľa zvukov okolia. S týmto vajíčkom môže byť každá hra ušitá ako na mieru a navyše, váš partner vás tak môže rozmaznávať aj keď je práve napríklad na služobnej ceste.

Vibračné vajíčko MAGIC MOTION VINI

4.Luxusné vajíčko, ktoré reaguje na každý pohyb zápästia

Hľadáte skutočný luxus, ktorý si viete dopriať aj bez obmedzení? Práve ten vám poskytne vylepšená verzia najluxusnejšieho prémiového vibračného vajíčka na svete- LELO LYLA 2. Vďaka špeciálnej technológii je ovládané na diaľku, a to až do 12 metrov. Ovládač reaguje na každý drobný pohyb zápästia, pričom máte na výber z 8 vibračných programov a použiť ho môžete na vonkajšiu klitoriálnu alebo vnútornú vaginálnu stimuláciu. Je vodotesné, vyrobené z lekárskeho silikónu, so silným, ale tichým motorčekom. Táto erotická pomôcka sa právom pýši v našom zozname „TOP 5“.

Vibračné vajíčka LELO LYLA 2

5. Bližšie k bodu G

Toto vibračné vajíčko sa líši od iných jednoduchou vecou- je navrhnuté tak, aby sa dokázalo prispôsobiť ženskej anatómii a dostať sa až k vášmu bodu G. Reč je o WE-VIBE JIVE, ktoré je ovládateľné cez mobilnú aplikáciu. V nej si môžete vytvoriť vlastné programy vibrácií, ktoré vás dokážu najviac rozpáliť. Vajíčko je vyrobené z lekárskeho silikónu, je vodotesné a má výkonný tichý motor. Vďaka šikovnému tvaru sa nemusíte báť ani jeho nosenia v nohavičkách na verejnosti.

Luxusné vibračné vajíčko we-vibe jive.

Okrem ponuky týchto piatich vajíčok existujú samozrejme mnohé ďalšie. Ostáva len na vás vybrať si podľa vlastných preferencií. Vyhovuje vám viac väčšie, s viacerými programami, nenápadné alebo také, ktoré vie ovládať váš partner? Neváhajte sa inšpirovať našou širokou ponukou.