Množstvo ľudí praktikuje sexting, pričom ich vôbec nenapadne túto aktivitu sextingom nazvať.

Píšete šteklivé správy svojej polovičke, milencovi či milenke, alebo niekomu, s kým možno ani sex mať nechcete, ale to vzrušenie z eroticky ladených narážok si nedokážete odoprieť? Tak sextingujete.

Poďme sa pozrieť na to, čo môžu ženy mužom poslať, aby si ich niekoľkými krátkymi vetami a provokatívnymi fotkami omotali okolo prstu.

Čo je sexting? Hlavne text

Nepísaným pravidlom sextingu je obmedzené používanie emotikonov. Chcete chlapa nažhaviť? Nechajte za vás hovoriť slová. Emotikon zbytočne zavádza mužovu predstavivosť smerom ku grafickému vyobrazeniu smajlíka.

čo je sexting?

Masturbovali ste? Povedzte mu to!

Áno. Toto chce čítať. Vedieť, že ste sexuálna bytosť, ktorú rovnako ako jeho, prepadnú chúťky v ktorúkoľvek dennú hodinu. Dajte mu o tom vedieť. Masturbácia funguje skvelo.

Niekde tam sú prsia

Náznak nahoty niekedy funguje lepšie, než nahota sama. Aktivovať mužovu predstavivosť je efektívnejšie, ako iba strohá porno erotika. Foto z kúpeľne, na ktorom si rukami prekrývate prsia, nohavičky na zábere vašich nôh, toto všetko robí z chlapa slintajúcu beštiu, ktorá chce viac.

Pošlite mu sext SMS v nevhodnej chvíli

Prijať sextovku vo chvíli, kedy je dotyčný na porade, v práci, na nákupoch... a spôsobiť mu vtedy erekciu, je to, čím sa mu do mysli nezmazateľne zapíšete. Či už to bude sext SMS, alebo foto poslané cez Messenger, nenechá ho to chladným.

Je dôležité vedieť, s kým sexting praktikujete. Nechcete predsa, aby niekto iný videl, čo všetko vaša vzrušením ovládaná predstavivosť dokáže vymyslieť. A práve toto je častý problém pri sextingu. Množstvo mužov neodolá pokušeniu chvastať sa pred ostatnými.

Rovnako je dôležité sextovať s človekom, ktorý neumiestni vaše fotky na net, ak sa s ním rozídete, alebo vás jednoducho prestane baviť.

Dámy, nažhavte telefóny a ideme na to.

psycholog-kosice.eu