Honenie nohami je čoraz využívanejšou praktikou na spestrenie si sexuálneho života. Urobiť to chlapovi ústami, alebo rukami je celkom bežná sexuálna praktika. Ale také nožičky sú pre chlapov niečo nové a veľmi vzrušujúce. Máme pre vás pár tipov, ako to spraviť svojmu partnerovi nohami.

Tipy na honenie nohami:

Pri pomyslení na tento krásny spôsob predohry nezabúdajte stále používať lubrikačný gél, pretože ako sa vraví, iba ten kto maže funguje. Zážitok bude intenzívnejší a hlavne nedôjde k žiadnemu zraneniu.

Honenie nohami tak ako rukami

Na začiatok si skúste klasické honenie nohami, tak, ako keby ste mu ho honili rukami. Zovrite partnerov penis medzi vaše chodidlá a jemne nimi pohybujte hore a dole. Určite to pre partnera bude iný zážitok, ako pri honení rukami.

Honenie šúchaním chodidiel

Ku klasickému honeniu nohami, ako sme opísali vyššie pridajte jemný pohyb nohami, akoby ste s nimi šúchali. Zrazu pocíti iný pohyb, na aký bol doteraz zvyknutý a to mu spôsobí nárast vzrušenia. Jemne si jeho penis šúchajte medzi chodidlami a popri tom nimi pohybujte nahor a dolu, aby ste nevynechali ani kúsoček a dopriali mu maximálnu slasť.

Nožkou po žaludi

Nezabúdajte, čo sme písali pred chvíľkou. Do toho vsuňte ďalšiu praktiku. Jemne vašou nohou a chodidlom šúchajte jeho žaluď zhora. Prstami sa ho dotýkajte, chodidlom šúchajte a nechajte svoju fantáziu pracovať. Proste sa maznajte. Striedajte všetky praktiky pre dosiahnutie maximálnej rozkoše. 

Nezabúdajte na semenníky

Určite pri masturbácii nohami nevynechajte jeho semenníky. Jemne sa s nimi hrajte, obchytkávajte nohami. Určite sa vám za to všetko odvďačí poriadnym sexom, na ktorý tak dlho čakáte. Zbavíte ho stereotypu, určite to nenechá iba tak.