Vždy som bola za každé dobrodružstvo, čo sa týka sexu a nebránila som sa takmer ničomu, ale z análneho sexu som mala stále obavy a zdal sa mi ako niečo neprístupné. Poznala som množstvo ľudí, ktorí ho už pred tým vyskúšali, ale z nejakého dôvodu som ostala análnou pannou, kým som nestretla tú pravú osobu, ktorej by som mohla dôverovať a vedela, že s ňou chcem skúsiť aj análny sex.

Análny sex na pláži. Análny sex v mori.

Maják

V jeden večer počas dovolenky sme sa vybrali s priateľom na pár drinkov v neďalekom podniku a on mi oznámil, že pre mňa má prekvapenie. Vyšli sme z baru von a on ma vzal na pláž. Keď sme sa prechádzali okolo pláže cítila som ohromné vzrušenie tým, ako sme sa všade dotýkali a vášnivo bozkávali. Chytil ma za ruku a kráčal so mnou k neďalekému krásnemu starému majáku, ktorý sme už pár krát počas týchto návštev videli. Pozrel sa na mňa a spýtal sa, či chcem ísť dnu. Netrpezlivo som preskúmavala okolie a maják, ale bála som sa, že nás niekto nachytá. Povedal, že práve tým to bude ešte vzrušujúcejšie a on mi chce ukázať vzrušenie zo skúšania nových vecí.

Navrhol mi análny sex

Netrvalo dlho, kým ma obmäkčil, vliezli sme dnu cez otvorené okno a vyšli na vrch. Opretí o zábradlie sme sa kochali nádherným výhľadom. Zozadu ma obopol rukami a začal mi masírovať prsia, bozkávať a oblizovať na krku. Oprela som sa o neho a zacítila tlak jeho vtáka na mojom zadku, začala som sa ním teda trieť a on začal stonať (vlastne to bolo skôr zavrčanie). Práve v tomto okamihu mi zašepkal do ucha: „Chceš skúsiť niečo nové?“ Vedela som, že som pripravená. Tak veľmi som chcela cítiť jeho horúceho pulzujúceho vtáka vo mne... všade! Chcela som mu dať svoj zadok. Povedala som mu, že to chcem vyskúšať.

Análny sex po prvýkrát - vaše príbehy.

Začalo to prstami

Naklonil ma dopredu cez zábradlie. Jediné čo som videla, bol oceán pod nami, zatiaľ čo mi dvihol sukňu a strhol nohavičky. Veľmi po tomto prahol, čakal na to tak dlho. Cítila som, ako jeho prsty zachádzajú hlboko do mojej vagíny, do ktorej ich silno vrážal, až kým ich nemal celé mokré. Vytiahol prsty von a začal mi masírovať anál. Bola som taká nadržaná! Spočiatku som bola príliš napätá, pretože som sa bála, ale potom som cítila, že jeho prsty vkĺzli priamo dnu. Nerozumiem odkiaľ, zjavne bol na podobný scenár pripravený, vytiahol lubrikačný gél a štedro si ho vytlačil na prsty, ktoré mi opäť zasunul do môjho už aj tak mokrého zadku. „Oh bože!“ zakričala som. Bol to asi najintenzívnejší pocit, aký som zažila. Povzbudený mojim výkrikom mi zastrčil prsty hlbšie a začal nim pohybovať dnu a von. Potom prsty vytiahol a ja som zacítila tlak jeho žaluďa.

Skúsila som análny sex!

Teraz som sa naozaj bála, ale zároveň som po tom tak veľmi túžila. Chytil ma za boky a vnikol hlboko do mňa. Kričala som ako nikdy predtým, keď ma pumpoval opretú o zábradlie. Cítila som, že jeho penis je obrovský! Necítila som však bolesť, iba vzrušenie z toho, ako mi vniká do zadku. Vrážal do mňa tak silno, až som cítila, že začína poriadne tvrdnúť a každú chvíľu sa urobí. Povedala som mu, že chcem aby sa mi vystriekal do zadku. Len čo ma to počul povedať, nevydržal a prinútilo ho to urobiť sa do mňa. Pri pocite, ako ma zapĺňa som sa urobila spolu s ním. Bolo to intenzívnejšie ako čokoľvek, čo som kedy zažila.

Análny sex na pláži.

A žili šťastne, až kým nepomreli...

Sme stále spolu a análny sex sa stal bežnou súčasťou nášho sexuálneho života. Je to jedna z najerotickejších vecí, ktoré robievame, pretože si stále pamätáme naše „po prvý krát“ a silu žitia pre vzrušenie.